LASTİK İŞ

GÖLCÜK İYİ PARTİ'DEN SERT ÇIKIŞ : ''MUTLU ŞEHİR KOCAELİ SÖYLEMİ KOCAMAN BİR YALAN''

Asayiş 16.02.2021 - 13:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜK İYİ PARTİ'DEN SERT ÇIKIŞ : ''MUTLU ŞEHİR KOCAELİ SÖYLEMİ KOCAMAN BİR YALAN''

“Mutsuz Şehrin Kayıp Gençleri” İyi Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail AYNACI, son dönemde artan intihar vakalarının halkı mutsuzluğa ittiğini ve siyasi söylemlerin sahte bir dünya yarattığını belirtti. Ülkemizde işsizliğin büyük bir sorun haline geldiğine dikkat çeken AYNACI ; "Bölgemizde ve ilçemizde artan cinayet ve intihar haberleri millettimizde infial yaratmıştır. Artık iktidarın mutlu ve sahte tablolar yaratarak mevcut ekonomik krizin üstünü örtmeye çalışması, bu şekilde üzücü olaylar ile patlak vermektedir."  Genç İşsizlik Tablosu Ağırlaşıyor” Gölcük ilçesinde "genç işsizlik tablosu" nun gittikçe ağırlaştığına da dikkat çeken Gölcük İyi Parti ilçe başkanı, "Gençlerimiz umutsuzluğun pençesinde kıvranmaktadır ve artık önünü görememektedir. Sadece bölgemizde bile beş intihar vakası, bu durumu gözler önüne sermektedir. Yine ilçemiz Şirinköy bölgesinde, bir kadın cinayetinin işlenmesine de değinen İyi Partili AYNACI ; "Mutlu şehir artık mutsuz şehir olmuştur" ifadelerini kullandı "TÜRK MİLLETİNİN BAŞI SAĞ OLSUN"  Irak'ın kuzeyi Gara bölgesinde, PKK terör örgütü tarafından şehit edilen 13 canımıza Yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.Gölcük İyi Parti ilçe başkanı İsmail AYNACI, "Teröre lanet olsun. Milletimizin başı sağ olsun. Şehitlerimiz için yas ilan edilmeli."

“Mutsuz Şehrin Kayıp Gençleri”

İyi Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail AYNACI, son dönemde artan intihar vakalarının halkı mutsuzluğa ittiğini ve siyasi söylemlerin sahte bir dünya yarattığını belirtti. Ülkemizde işsizliğin büyük bir sorun haline geldiğine dikkat çeken AYNACI ; "Bölgemizde ve ilçemizde artan cinayet ve intihar haberleri millettimizde infial yaratmıştır. Artık iktidarın mutlu ve sahte tablolar yaratarak mevcut ekonomik krizin üstünü örtmeye çalışması, bu şekilde üzücü olaylar ile patlak vermektedir." 

Genç İşsizlik Tablosu Ağırlaşıyor”
Gölcük ilçesinde "genç işsizlik tablosu" nun gittikçe ağırlaştığına da dikkat çeken Gölcük İyi Parti ilçe başkanı, "Gençlerimiz umutsuzluğun pençesinde kıvranmaktadır ve artık önünü görememektedir. Sadece bölgemizde bile beş intihar vakası, bu durumu gözler önüne sermektedir. Yine ilçemiz Şirinköy bölgesinde, bir kadın cinayetinin işlenmesine de değinen İyi Partili AYNACI ; "Mutlu şehir artık mutsuz şehir olmuştur" ifadelerini kullandı

"TÜRK MİLLETİNİN BAŞI SAĞ OLSUN" 
Irak'ın kuzeyi Gara bölgesinde, PKK terör örgütü tarafından şehit edilen 13 canımıza Yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.Gölcük İyi Parti ilçe başkanı İsmail AYNACI, "Teröre lanet olsun. Milletimizin başı sağ olsun. Şehitlerimiz için yas ilan edilmeli."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.