GÖLCÜK KADIRGA’YA SIĞMADI

29.04.2018 - 15:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK KADIRGA’YA SIĞMADI

İlçemizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından birisi olan ve Başkanlığını Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz’ın yaptığı, Gölcük'ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği, dün sabah Yazlık Kadırga Tesisleri’nde düzenlediği kahvaltı ile Gölcük’ü bir kez buluşturdu,

Gölcük Klasiği geleneğini bozmadı. Kahvaltıya, ilçe protokolünün yanı sıra, sivil toplum kuruluşlarının tamamına yakını, kahvaltıda hazır bulundu. Dernek yönetimi kusursuz evsahipliği ile davetlilerden tam not aldı GÖLCÜK KADIRGA’YA SIĞMADI Gölcük'ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı Lütfü Yılmaz ve yönetimi, bir Gölcük Klasiğine daha imza atarak, Gölcük’ü Kadırga’da düzenlediği kahvaltıda buluşturdu. Kahvaltıya, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve eşi Funda Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Yüksel Pehlevan ile siyasi partilerin başkanları, muhtarlar, dernek başkanları, Belediye ve Kaymakamlık Daire Müdürleri, esnaflar ve işadamları dahil olmak üzere, çok sayıda davetli katıldı. Dernek yönetimi kusursuz evsahipliği ile davetlilerden tam not aldı. Yönetim, tüm davetlilerle tek tek ilgilenerek, hatıra fotoğrafı çektirerek, bu güzel anları ölümsüzleştirdiler. “GÖLCÜK TÜRKİYE’NİN MOZAİĞİDİR” 14. Geleneksel buluşmanın açılış konuşmasını yapan, Dernek Başkanı Yılmaz, tüm konuklara katılımlarından dolayı teşekkür ederek, derneklerine göstermiş oldukları teveccühünden ötürü, tüm yönetim kurulu adına şükranlarını sundu. Daha sonra söz alan Başkan Ellibeş, Gölcük'ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı Lütfü Yılmaz ve yönetimine, bu güzel birliktelik için teşekkür ederek, “İşte tüm Gölcük burada. Bu fotoğrafı görmek beni çok mutlu etti. Her zaman ifade ettiğim gibi, Gölcük Türkiye’nin Mozaiği” dedi. Son olarak söz alan, Kaymakam Altıntaş, ülke olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu şu günlerde böylesine bir topluluğa hitap etmenin kendisini çok mutlu ettiğinin altını çizerek, dernek yönetimine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.  
İlçemizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından birisi olan ve Başkanlığını Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz’ın yaptığı, Gölcük'ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği, dün sabah Yazlık Kadırga Tesisleri’nde düzenlediği kahvaltı ile Gölcük’ü bir kez buluşturdu,

Gölcük Klasiği geleneğini bozmadı. Kahvaltıya, ilçe protokolünün yanı sıra, sivil toplum kuruluşlarının tamamına yakını, kahvaltıda hazır bulundu. Dernek yönetimi kusursuz evsahipliği ile davetlilerden tam not aldı

GÖLCÜK KADIRGA’YA SIĞMADI

Gölcük'ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı Lütfü Yılmaz ve yönetimi, bir Gölcük Klasiğine daha imza atarak, Gölcük’ü Kadırga’da düzenlediği kahvaltıda buluşturdu. Kahvaltıya, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve eşi Funda Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Yüksel Pehlevan ile siyasi partilerin başkanları, muhtarlar, dernek başkanları, Belediye ve Kaymakamlık Daire Müdürleri, esnaflar ve işadamları dahil olmak üzere, çok sayıda davetli katıldı. Dernek yönetimi kusursuz evsahipliği ile davetlilerden tam not aldı. Yönetim, tüm davetlilerle tek tek ilgilenerek, hatıra fotoğrafı çektirerek, bu güzel anları ölümsüzleştirdiler.

“GÖLCÜK TÜRKİYE’NİN MOZAİĞİDİR”

14. Geleneksel buluşmanın açılış konuşmasını yapan, Dernek Başkanı Yılmaz, tüm konuklara katılımlarından dolayı teşekkür ederek, derneklerine göstermiş oldukları teveccühünden ötürü, tüm yönetim kurulu adına şükranlarını sundu.

Daha sonra söz alan Başkan Ellibeş, Gölcük'ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı Lütfü Yılmaz ve yönetimine, bu güzel birliktelik için teşekkür ederek, “İşte tüm Gölcük burada. Bu fotoğrafı görmek beni çok mutlu etti. Her zaman ifade ettiğim gibi, Gölcük Türkiye’nin Mozaiği” dedi.

Son olarak söz alan, Kaymakam Altıntaş, ülke olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu şu günlerde böylesine bir topluluğa hitap etmenin kendisini çok mutlu ettiğinin altını çizerek, dernek yönetimine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.