LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK KAHRAMAN ŞEHİDİNİ UNUTMADI

29.01.2020 - 11:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK KAHRAMAN ŞEHİDİNİ UNUTMADI

Gölcük Belediyesi şehitlerini unutmuyor. Bu kapsamda 26 Nisan 1999 senesinde Mardin Nusaybin ilçesinde bölücü terör örgütüne karşı girdiği çatışmada şehit olan Gölcüklü Kahraman Üsteğmen İsmail Demircan, kabri başında dualarla anıldı.

Mardin Nusaybin ilçesinde, 26 Nisan 1999 senesinde bölücü terör örgütü PKK ile girdiği çatışmada şehit olan Gölcüklü Kahraman Üsteğmen İsmail Demircan kabri başında dualarla anıldı. ÖZEL KUVVETLERDE GÖREV ALMAK İSTEDİ Hava Kuvvetleri'nde görev yaptığı esnada Özel Kuvvetler Komutanlığı'na girmek için müracaat eden ve bu çok zor hedefine ulaşan Şehit Üsteğmen İsmail Demircan, 26 Nisan 1999 senesinde Özel Tim Komutanı olarak Mardin’in Nusaybin İlçesi'nde bölgeye gitti ve 20 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonu yönetti. Hain terör örgütü PKK ile girilen o çatışmada Uzman Çavuşu Harun Cihan ile birlikte şehit oldu. ŞEHİT DEMİRCAN DUALARLA ANILDI   Gölcük’ün kahraman şehidi İsmail Demircan’ın vefatının sene-i devriyesinde Gölcük Şehitliği’nde bulunan kabri başında anma töreni düzenlendi. Şehidimizin ailesinin yanı sıra törene; Gölcük Belediye Başkan Yardımcıları Fikret Ormancıoğlu, Şevket Kaba  ve Ahmet Karadağ, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, daire müdürleri, akrabaları ve sevenlerinin katıldı. Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirilirken, ardından başta Şehidimiz İsmail Demircan olmak üzere tüm şehitlerimiz için dua yapıldı ve tören son buldu. 
Gölcük Belediyesi şehitlerini unutmuyor. Bu kapsamda 26 Nisan 1999 senesinde Mardin Nusaybin ilçesinde bölücü terör örgütüne karşı girdiği çatışmada şehit olan Gölcüklü Kahraman Üsteğmen İsmail Demircan, kabri başında dualarla anıldı.

Mardin Nusaybin ilçesinde, 26 Nisan 1999 senesinde bölücü terör örgütü PKK ile girdiği çatışmada şehit olan Gölcüklü Kahraman Üsteğmen İsmail Demircan kabri başında dualarla anıldı.

ÖZEL KUVVETLERDE GÖREV ALMAK İSTEDİ

Hava Kuvvetleri'nde görev yaptığı esnada Özel Kuvvetler Komutanlığı'na girmek için müracaat eden ve bu çok zor hedefine ulaşan Şehit Üsteğmen İsmail Demircan, 26 Nisan 1999 senesinde Özel Tim Komutanı olarak Mardin’in Nusaybin İlçesi'nde bölgeye gitti ve 20 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonu yönetti. Hain terör örgütü PKK ile girilen o çatışmada Uzman Çavuşu Harun Cihan ile birlikte şehit oldu.

ŞEHİT DEMİRCAN DUALARLA ANILDI

 

Gölcük’ün kahraman şehidi İsmail Demircan’ın vefatının sene-i devriyesinde Gölcük Şehitliği’nde bulunan kabri başında anma töreni düzenlendi. Şehidimizin ailesinin yanı sıra törene; Gölcük Belediye Başkan Yardımcıları Fikret Ormancıoğlu, Şevket Kaba  ve Ahmet Karadağ, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, daire müdürleri, akrabaları ve sevenlerinin katıldı. Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirilirken, ardından başta Şehidimiz İsmail Demircan olmak üzere tüm şehitlerimiz için dua yapıldı ve tören son buldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.