LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK KARA TESLİM OLMADI

Gölcük 08.01.2017 - 15:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK KARA TESLİM OLMADI

Türkiye genelini önemli ölçüde etkisi altına alan yoğun kar yağışı tüm hızıyla devam ederken, Gölcük Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü, Temizlik işleri müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri vardiyalı olarak çalışmaları aralıksız sürdürdü.

Karla mücadele timlerinin yanı sıra Zabıta ekipleri de belirlenen alanlarda gerekli önlemleri alarak yoğun kar yağışının ilçe genelinde sorun yaşatmamasına adına mücadele ediyor.  Türkiye genelini önemli ölçüde etkisi altına alan yoğun kar yağışı tüm hızıyla devam ederken, Gölcük Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü, Temizlik işleri müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri vardiyalı olarak çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Haftalar öncesinden kışa hazır olan Gölcük Belediyesi, kar yağışı ile birlikte tüm ekipleri seferber ederek vatandaşların ulaşımda sorun yaşamaması için temizleme ve tuzlama çalışmaları yapmaya devam ediyor. Gölcük Kışa Teslim Olmadı Gölcük Belediyesi soğuk ve yağışlı havanın kendisini göstermesiyle birlikte, karla mücadele ekiplerini ve araç filosunu hazır hale getirdi. Kar küreme, tuz serpme aracı, çok sayıda teknik ekipman ve personelle vatandaşların kışı sorunsuz geçirmesi için çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda mahalle aralarında ve ana arterlerde kar küreme ve tuzlama çalışması yapılırken, hastane, okul, kreş, itfaiye binası giriş çıkışlarında, üst geçitlerde, minibüs ve otobüs güzergahlarında da tuzlama çalışmaları yapılmaya devam ediyor. Fen İşleri ve Temizlik İşleri yol açma ve temizlik işlemlerini yaparken Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri' de, cenazesi olanlara gerekli her türlü yardım ve desteği veriyor. Bu kapsamda karla mücadele ekipleri ile koordineli olarak yol emniyeti alarak oluşan sorunları en aza indirgemek için çalışmalara yürüten Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yolların riskli bölgeleri hakkında vatandaşlara uyarılarda bulunarak araçlarıyla yolda mahsur kalan vatandaşlara da yardımcı oluyor. Ekiplerimiz 24 Saat Görevinin Başında Yoğun kar yağışlarıyla birlikte çalışmaları yerinde takip eden Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yaptığı açıklamada, “Belediyemiz nezdinde ekiplerimiz arasında koordineli bir şekilde ürüttüğümüz kar temizleme çalışmalarında vatandaşlarımızın yaya ve araç trafiğinde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması için çalışmalarımızı büyük bir titizlikle sürdürüyoruz. Oluşabilecek her türlü olumsuzluklara karşı personellerimiz 7/24 hazır bir şekilde görevinin başında bekliyor. Bu kapsamda da İlçe genelinde yol açma ve tuzlama çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. ” dedi.
Türkiye genelini önemli ölçüde etkisi altına alan yoğun kar yağışı tüm hızıyla devam ederken, Gölcük Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü, Temizlik işleri müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri vardiyalı olarak çalışmaları aralıksız sürdürdü.

Karla mücadele timlerinin yanı sıra Zabıta ekipleri de belirlenen alanlarda gerekli önlemleri alarak yoğun kar yağışının ilçe genelinde sorun yaşatmamasına adına mücadele ediyor. 
Türkiye genelini önemli ölçüde etkisi altına alan yoğun kar yağışı tüm hızıyla devam ederken, Gölcük Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü, Temizlik işleri müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri vardiyalı olarak çalışmaları aralıksız sürdürüyor.

Haftalar öncesinden kışa hazır olan Gölcük Belediyesi, kar yağışı ile birlikte tüm ekipleri seferber ederek vatandaşların ulaşımda sorun yaşamaması için temizleme ve tuzlama çalışmaları yapmaya devam ediyor.

Gölcük Kışa Teslim Olmadı
Gölcük Belediyesi soğuk ve yağışlı havanın kendisini göstermesiyle birlikte, karla mücadele ekiplerini ve araç filosunu hazır hale getirdi. Kar küreme, tuz serpme aracı, çok sayıda teknik ekipman ve personelle vatandaşların kışı sorunsuz geçirmesi için çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda mahalle aralarında ve ana arterlerde kar küreme ve tuzlama çalışması yapılırken, hastane, okul, kreş, itfaiye binası giriş çıkışlarında, üst geçitlerde, minibüs ve otobüs güzergahlarında da tuzlama çalışmaları yapılmaya devam ediyor.

Fen İşleri ve Temizlik İşleri yol açma ve temizlik işlemlerini yaparken Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri' de, cenazesi olanlara gerekli her türlü yardım ve desteği veriyor. Bu kapsamda karla mücadele ekipleri ile koordineli olarak yol emniyeti alarak oluşan sorunları en aza indirgemek için çalışmalara yürüten Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yolların riskli bölgeleri hakkında vatandaşlara uyarılarda bulunarak araçlarıyla yolda mahsur kalan vatandaşlara da yardımcı oluyor.

Ekiplerimiz 24 Saat Görevinin Başında
Yoğun kar yağışlarıyla birlikte çalışmaları yerinde takip eden Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yaptığı açıklamada, “Belediyemiz nezdinde ekiplerimiz arasında koordineli bir şekilde ürüttüğümüz kar temizleme çalışmalarında vatandaşlarımızın yaya ve araç trafiğinde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması için çalışmalarımızı büyük bir titizlikle sürdürüyoruz. Oluşabilecek her türlü olumsuzluklara karşı personellerimiz 7/24 hazır bir şekilde görevinin başında bekliyor. Bu kapsamda da İlçe genelinde yol açma ve tuzlama çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.