LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK KARADENİZ CUP'TA GERİ SAYIM BAŞLADI

Spor 05.03.2020 - 10:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK KARADENİZ CUP'TA GERİ SAYIM BAŞLADI

Gölcük Karadeniz Cup futbol turnuvasının bu yıl dördüncüsü 21 ve 22 Mart’ta Gölcük’te düzenlenecek. U 10 ve U 12 yaş kategorilerinde futbol turnuvasına 64 takım katılacak

4 TAKIM KATILACAK Gölcük Karadenizspor Kulübü tarafından geleneksel hale getirilen futbol turnuvasının dördüncüsü bu yıl 21 ve 22 Mart tarihlerinde düzenlenecek. Gölcük Karadenizspor’un ev sahipliğinde düzenlenecek futbol turnuvasına U-10 ve U-12 yaş kategorilerinde toplam 64 takım mücadele edecek. İki gün boyunca sürecek organizasyonda minik futbolcular boy gösterecek. İki gün sürecek müsabakaların sonunda futbol turnuvasında dereceye girecek takımlar düzenlenecek törenle ödüllendirilecek.   ÖNEMLİ ORGANİZASYON Gölcük Karadeniz Cup futbol turnuvasına Fenerbahce, Beşiktaş, Altınordu, Bursaspor, Başakşehir, Kasımpaşa, Konyaspor, Sivasspor, Altay ve Kocaelispor başta olmak üzere toplam 64 takım farklı yaş kategorilerinde mücadele edecekler. Gölcük Karadenizspor Başkanı Murat Cinemre turnuva öncesinde yaptığı açıklamada ‘‘Bu yıl dördüncüsünü düzenleyeceğimiz futbol turnuvamıza katılacak takımlara şimdiden teşekkür ediyorum. Geride bıraktığımız turnuvalardan bir üst seviyeye çıkacağımız turnuvada minikler yeteneklerini sergileyecekler. Biz çocuklarımıza her zaman iyi birey, iyi vatandaş ve iyi bir sporcu olmayı öğretiyoruz. İlimizin bu tür önemli organizasyonlara ihtiyacı var” dedi. 
Gölcük Karadeniz Cup futbol turnuvasının bu yıl dördüncüsü 21 ve 22 Mart’ta Gölcük’te düzenlenecek. U 10 ve U 12 yaş kategorilerinde futbol turnuvasına 64 takım katılacak

4 TAKIM KATILACAK

Gölcük Karadenizspor Kulübü tarafından geleneksel hale getirilen futbol turnuvasının dördüncüsü bu yıl 21 ve 22 Mart tarihlerinde düzenlenecek. Gölcük Karadenizspor’un ev sahipliğinde düzenlenecek futbol turnuvasına U-10 ve U-12 yaş kategorilerinde toplam 64 takım mücadele edecek. İki gün boyunca sürecek organizasyonda minik futbolcular boy gösterecek. İki gün sürecek müsabakaların sonunda futbol turnuvasında dereceye girecek takımlar düzenlenecek törenle ödüllendirilecek.

 

ÖNEMLİ ORGANİZASYON

Gölcük Karadeniz Cup futbol turnuvasına Fenerbahce, Beşiktaş, Altınordu, Bursaspor, Başakşehir, Kasımpaşa, Konyaspor, Sivasspor, Altay ve Kocaelispor başta olmak üzere toplam 64 takım farklı yaş kategorilerinde mücadele edecekler. Gölcük Karadenizspor Başkanı Murat Cinemre turnuva öncesinde yaptığı açıklamada ‘‘Bu yıl dördüncüsünü düzenleyeceğimiz futbol turnuvamıza katılacak takımlara şimdiden teşekkür ediyorum. Geride bıraktığımız turnuvalardan bir üst seviyeye çıkacağımız turnuvada minikler yeteneklerini sergileyecekler. Biz çocuklarımıza her zaman iyi birey, iyi vatandaş ve iyi bir sporcu olmayı öğretiyoruz. İlimizin bu tür önemli organizasyonlara ihtiyacı var” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.