LASTİK İŞ

GÖLCÜK KENT BAYRAMLAŞMASINDA BULUŞTU

Gölcük 22.08.2018 - 16:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK KENT BAYRAMLAŞMASINDA BULUŞTU

Gölcük Kent Bayramlaşması, geniş katılımla Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı'nda yapıldı

Gölcük Kent Bayramlaşması, Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı'nda yapıldı. Bayramlaşma törenine, ilçe protokolü, İlçe Daire Müdürleri, Siyasi Partilerin Başkanları, STK'lar, Sendika ve Odaların Başkan ve temsilcileri, Belediye Birim Müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş tek vücut olarak, Coşkulu bir bayram keyfi yaşadılar. Bayramlaşma törenine katılan tüm davetlilerin birbirleri ile sıcak ve samimi görüntüleri, bayrama renk katan kareler oldu. Ellibeş'in selamı iletildi Kongre Sarayı'nda gerçekleşen Bayramlaşma Töreninde Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, KocaeliMilletvekili Emine Zeybek, Belediye Başkan Vekili Levent Değirmenci birer konuşma yaptılarBayramlaşma töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkan Vekili Levent Değirmenci, tören katılan tüm davetliler ile Gölcük halkına, Hac farizasını yerine getiren Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in selamlarını i. leterek bayramlarını kutladı. Değirmenci; Bayramların birlik beraberlik ve kardeşlik duygusunun ön plan çıktığı müstesna bir gün olduğunu belirterek, törene katılan davetlilere iyi bayramlar diledi. Altıntaş'tan teşekkür Akabinde Kaymakam Mustafa Altıntaş; "birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan şu günlerde, göstermiş olduğunuz bayram hassasiyetine teşekkür ediyor, Tüm Ülke insanımızın, bölge ve İlçe halkımızın bayramını kutluyorum" dedi. Zeybek; "beraberliğimizin doruğa çıktığı günler" Kaymakam Altıntaş'ın ardından Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek konuşma yaptı. Zeybek; "bu güzel kurban bayramı programında sizlerle ve Gölcüklü kardeşlerimizle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Çok şükür ki, Kurban Bayramına da eriştik. Birlik içinde bayramımızı kutlamaktayız. Bayramlar birlik ve beraberliğimizin doruğa çıktığı günlerdir. İnşallah sağlıklı ve huzurlu bir biçimde bayramı yaşarız. Bir kez daha bayramımızı tebrik ediyor, bir sonraki bayramları da ailenizle birlikte geçirmenizi temenni ediyor, sağlık ve huzur diliyorum” dedi. Ziyaretler gerçekleşti Tören sonrası Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve Gölcük Belediye Başkan Vekili Levent Değirmenci program dahilinde İlçe Jandarma Komutanlığı, Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü Merkez Karakol Amirliği, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, Gölcük Belediyesi Huzurevi ve Saraylı Çocuk Köyü ziyaretlerinde bulunuldu.  
Gölcük Kent Bayramlaşması, geniş katılımla Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı'nda yapıldı

Gölcük Kent Bayramlaşması, Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı'nda yapıldı. Bayramlaşma törenine, ilçe protokolü, İlçe Daire Müdürleri, Siyasi Partilerin Başkanları, STK'lar, Sendika ve Odaların Başkan ve temsilcileri, Belediye Birim Müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş tek vücut olarak, Coşkulu bir bayram keyfi yaşadılar. Bayramlaşma törenine katılan tüm davetlilerin birbirleri ile sıcak ve samimi görüntüleri, bayrama renk katan kareler oldu.

Ellibeş'in selamı iletildi

Kongre Sarayı'nda gerçekleşen Bayramlaşma Töreninde Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, KocaeliMilletvekili Emine Zeybek, Belediye Başkan Vekili Levent Değirmenci birer konuşma yaptılarBayramlaşma töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkan Vekili Levent Değirmenci, tören katılan tüm davetliler ile Gölcük halkına, Hac farizasını yerine getiren Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in selamlarını i. leterek bayramlarını kutladı. Değirmenci; Bayramların birlik beraberlik ve kardeşlik duygusunun ön plan çıktığı müstesna bir gün olduğunu belirterek, törene katılan davetlilere iyi bayramlar diledi.

Altıntaş'tan teşekkür

Akabinde Kaymakam Mustafa Altıntaş; "birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan şu günlerde, göstermiş olduğunuz bayram hassasiyetine teşekkür ediyor, Tüm Ülke insanımızın, bölge ve İlçe halkımızın bayramını kutluyorum" dedi.

Zeybek; "beraberliğimizin doruğa çıktığı günler"

Kaymakam Altıntaş'ın ardından Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek konuşma yaptı. Zeybek; "bu güzel kurban bayramı programında sizlerle ve Gölcüklü kardeşlerimizle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Çok şükür ki, Kurban Bayramına da eriştik. Birlik içinde bayramımızı kutlamaktayız. Bayramlar birlik ve beraberliğimizin doruğa çıktığı günlerdir. İnşallah sağlıklı ve huzurlu bir biçimde bayramı yaşarız. Bir kez daha bayramımızı tebrik ediyor, bir sonraki bayramları da ailenizle birlikte geçirmenizi temenni ediyor, sağlık ve huzur diliyorum” dedi.

Ziyaretler gerçekleşti

Tören sonrası Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve Gölcük Belediye Başkan Vekili Levent Değirmenci program dahilinde İlçe Jandarma Komutanlığı, Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü Merkez Karakol Amirliği, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, Gölcük Belediyesi Huzurevi ve Saraylı Çocuk Köyü ziyaretlerinde bulunuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.