GÖLCÜK KOCAELİSPOR'U AĞIRLAYACAK

Spor 06.09.2018 - 17:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK KOCAELİSPOR'U AĞIRLAYACAK

Gölcükspor teknik sorumlusu Kayhan Çubuklu, Şirinköy’de ağırlayacakları Kocaelispor ile oynayacakları maç öncesinde fazla yorum yapmak istemediğini belirterek “İlk ve ikinci maçlar her zaman zordur. Biz bu maça galibiyet parolasıyla hazırlanıyoruz” dedi.

Cumartesi günü Kocaelispor’u konuk edecek olan Gölcükspor zorlu maçın hazırlıklarını bugün tamamlayacak ve kampa girecek. Takımda kırmızı kart cezası Sercan dışında eksik yok. Çubuklu sözlerini şöyle sürdürdü: Liglerde artık kolay maç yok. Diyarbekir maçının ilk yarısında başa baş mücadele ettik. Ancak maçın ikinci yarısında oyandan düşmemiz, mağlubiyeti getirdi. Cumartesi günü (yarın) Şirinköy’de oynanacak karşılaşmada, öncelikle dostluk kazansın istiyoruz. Herhangi bir olay ve sıkıtı yaşanmasın arzusundayız. Bu iki güzide kulüp, her zaman dost kalsın. Taraftarlarımız arasında tribünlerde dostluk yaşansın. Ben daha önce Kocaelispor’da teknik sorumlu olarak görev yaptım, Kocaelispor bir marka takımı ve bu ilin lokomotifi. Kocaelispor’a da başarılar diliyorum. afta başından itibaren günde tek antrenman yaparak Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdüren Gölcükspor önceki gün İhsaniye Stadı’nda çalıştı. Teknik Sorumlu Kayhan Çubuklu antrenman öncesinde futbolcularla kısa süreli bir toplantı yaptı ve basın mensuplarına “Kocaelispor bu şehrin lokomotifi. Kesinlikle zorlu bir maça çıkacağız Her iki takım da kazanmak için mücadele edecek ve eminim ki centilmenlikten taviz vermeyecek” dedi. KADİR GEZER RAKİP OLACAK İhsaniye Stadı’ndaki antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Kırmızı Siyahlı futbolcuların hırsı dikkat çekerken, Çubuklu’nun Kocaelispor maçına sürpriz bir kadro ile çıkacağı öğrenildi. Takımda Diyarbakır maçında kırmızı kart gören Sercan dışında eksik yok. 2500 kişilik Şirinköy Stadı’nda iki takım taraftarına da açık olacak tribünler önündeki maçın skoru merak ediliyor. 10 liradan satılacak olan biletlerin tamamının satılacağına kesin gözü ile bakılıyor. Öte yandan Kocaelispor’un eski futbolcularından Kadir Gezer için de Kocaelispor karşılaşması ilginç bir maç olacak. 
Gölcükspor teknik sorumlusu Kayhan Çubuklu, Şirinköy’de ağırlayacakları Kocaelispor ile oynayacakları maç öncesinde fazla yorum yapmak istemediğini belirterek “İlk ve ikinci maçlar her zaman zordur. Biz bu maça galibiyet parolasıyla hazırlanıyoruz” dedi.

Cumartesi günü Kocaelispor’u konuk edecek olan Gölcükspor zorlu maçın hazırlıklarını bugün tamamlayacak ve kampa girecek. Takımda kırmızı kart cezası Sercan dışında eksik yok.
Çubuklu sözlerini şöyle sürdürdü: Liglerde artık kolay maç yok. Diyarbekir maçının ilk yarısında başa baş mücadele ettik. Ancak maçın ikinci yarısında oyandan düşmemiz, mağlubiyeti getirdi. Cumartesi günü (yarın) Şirinköy’de oynanacak karşılaşmada, öncelikle dostluk kazansın istiyoruz. Herhangi bir olay ve sıkıtı yaşanmasın arzusundayız. Bu iki güzide kulüp, her zaman dost kalsın. Taraftarlarımız arasında tribünlerde dostluk yaşansın. Ben daha önce Kocaelispor’da teknik sorumlu olarak görev yaptım, Kocaelispor bir marka takımı ve bu ilin lokomotifi. Kocaelispor’a da başarılar diliyorum.
afta başından itibaren günde tek antrenman yaparak Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdüren Gölcükspor önceki gün İhsaniye Stadı’nda çalıştı. Teknik Sorumlu Kayhan Çubuklu antrenman öncesinde futbolcularla kısa süreli bir toplantı yaptı ve basın mensuplarına “Kocaelispor bu şehrin lokomotifi. Kesinlikle zorlu bir maça çıkacağız Her iki takım da kazanmak için mücadele edecek ve eminim ki centilmenlikten taviz vermeyecek” dedi.

KADİR GEZER RAKİP OLACAK
İhsaniye Stadı’ndaki antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Kırmızı Siyahlı futbolcuların hırsı dikkat çekerken, Çubuklu’nun Kocaelispor maçına sürpriz bir kadro ile çıkacağı öğrenildi. Takımda Diyarbakır maçında kırmızı kart gören Sercan dışında eksik yok. 2500 kişilik Şirinköy Stadı’nda iki takım taraftarına da açık olacak tribünler önündeki maçın skoru merak ediliyor. 10 liradan satılacak olan biletlerin tamamının satılacağına kesin gözü ile bakılıyor. Öte yandan Kocaelispor’un eski futbolcularından Kadir Gezer için de Kocaelispor karşılaşması ilginç bir maç olacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.