LASTİK İŞ

GÖLCÜK KOCAELİSPORLULAR DERNEĞİ AÇILDI

Spor 06.10.2018 - 11:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK KOCAELİSPORLULAR DERNEĞİ AÇILDI

Kocaelispor severler tarafından Gölcük Kocaelisporlular Derneğinin açılışı için önceki gün çalışma başlatarak kısa bir süre içerisinde açılışı gerçekleşecek.

Kocaelispor severler tarafından dernek oluşum çalışmaları başlattılar. Dernek yönetimini belirleyen dernek oluşumu önceki gün Gölcük Merkez Mahallesi Albay Burak Caddesi üzerinde dernek ofisinin açılışı için çalışma başlattılar. Dernek ofisi önümüzdeki günlerde hizmete girecektir. Dernek açılışı ile ilgili kısa açıklama yapan başkan İsmail Pelivanoğlu; “biz sporseverler olarak Gölcük Merkez Mahallesi Albay Burak Caddesi üzerinde dernek oluşumu için çalışma başlattık. Bizim amacımız tüm sporsever arkadaşlarımızla burada bir çatı altında toplanmaktır. Maç müsabakalarında hep birlikten taraftar olarak takımlarımıza destek olmak ve birlikteliğimizi sağlamaktır. Bu amaçla yola çıktık. Gölcük Kocaelisporlular Derneğimizin ofis çalışmaları son süratle devam ediyor. Az bir eksiğimiz kaldı. O da kısa bir süre içerisinde tamamlanarak en yakın bir süre içerisinde açılışımızı gerçekleştireceğiz” dedi.   Fahri Haner
Kocaelispor severler tarafından Gölcük Kocaelisporlular Derneğinin açılışı için önceki gün çalışma başlatarak kısa bir süre içerisinde açılışı gerçekleşecek.

Kocaelispor severler tarafından dernek oluşum çalışmaları başlattılar. Dernek yönetimini belirleyen dernek oluşumu önceki gün Gölcük Merkez Mahallesi Albay Burak Caddesi üzerinde dernek ofisinin açılışı için çalışma başlattılar. Dernek ofisi önümüzdeki günlerde hizmete girecektir. Dernek açılışı ile ilgili kısa açıklama yapan başkan İsmail Pelivanoğlu; “biz sporseverler olarak Gölcük Merkez Mahallesi Albay Burak Caddesi üzerinde dernek oluşumu için çalışma başlattık. Bizim amacımız tüm sporsever arkadaşlarımızla burada bir çatı altında toplanmaktır. Maç müsabakalarında hep birlikten taraftar olarak takımlarımıza destek olmak ve birlikteliğimizi sağlamaktır. Bu amaçla yola çıktık. Gölcük Kocaelisporlular Derneğimizin ofis çalışmaları son süratle devam ediyor. Az bir eksiğimiz kaldı. O da kısa bir süre içerisinde tamamlanarak en yakın bir süre içerisinde açılışımızı gerçekleştireceğiz” dedi.

 

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.