LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK KURBAN PAZARI KURULDU

Gündem 09.07.2020 - 16:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK KURBAN PAZARI KURULDU

Türkiye’nin çeşitli illerinden ilçemize gelen büyükbaş ve küçükbaş kurban satıcıları Kurban Pazarı'ndaki yerlerini almaya başladılar. Gölcük Belediyesi ekipleri tarafından Korona Virüs salgını nedeniyle kurban pazarında gerekli tüm önlemler alındı.

Gölcük Belediyesi, Selimiye Köyü eski Taş Ocakları mevkiinde yaptığı Kurban Pazarı hazırlıklarını tamamladı. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi, bu yıl da Gölcük Kurban Pazarı aynı yerde kurulacak. Türkiye’nin çeşitli illerinden ilçemize gelen büyükbaş ve küçükbaş kurban satıcıları Kurban Pazarı'ndaki yerlerini almaya başladılar. Gölcük Belediyesi ekipleri tarafından Korona Virüs salgını nedeniyle kurban pazarında gerekli tüm önlemler alındı. KORONA VİRÜS ÖNLEMLERİ ALINDI Kurban satış noktaları mesafeli bir şekilde hazırlandı. Ayrıca; hayvan satışı esnasında geleneksel olan tokalaşma da kesinlikle yapılmayacak. Hayvan pazarına maskesiz giriş yapılmayacak ve sosyal mesafe kuralına uyulacak. El dezenfeksiyonu ve ateş ölçümleri yapılacak. Kulak küpesi, veteriner sağlık raporu, hayvan pasaportu ve nakil belgesi olmayan hayvanlar hayvan satış yerlerine kesinlikle alınmayacaklar. Hijyen tedbirleri maksimum seviyede uygulanacak. GÖLCÜK’TE 84 İŞLETME KURBAN SATIŞI VE KESİMİ YAPABİLECEK Gölcük’te bu yıl kurbanlık satışı ve kesimi yapabilecek işletmelerde belli oldu. İlçemizde 83 işletme de kurban satışı ve kesimi yapılabilecek. Bu işletmelerde Korona Virüs salgını tedbirlerinin alınmasıyla ilgili kontrolü Gölcük Belediyesi Zabıtası ekipleri yapacak. Vatandaşların Kurban ibadetini kurallara uyarak en iyi şekilde yerine getirmeleri sağlanacak.  
Türkiye’nin çeşitli illerinden ilçemize gelen büyükbaş ve küçükbaş kurban satıcıları Kurban Pazarı'ndaki yerlerini almaya başladılar. Gölcük Belediyesi ekipleri tarafından Korona Virüs salgını nedeniyle kurban pazarında gerekli tüm önlemler alındı.

Gölcük Belediyesi, Selimiye Köyü eski Taş Ocakları mevkiinde yaptığı Kurban Pazarı hazırlıklarını tamamladı. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi, bu yıl da Gölcük Kurban Pazarı aynı yerde kurulacak. Türkiye’nin çeşitli illerinden ilçemize gelen büyükbaş ve küçükbaş kurban satıcıları Kurban Pazarı'ndaki yerlerini almaya başladılar. Gölcük Belediyesi ekipleri tarafından Korona Virüs salgını nedeniyle kurban pazarında gerekli tüm önlemler alındı.

KORONA VİRÜS ÖNLEMLERİ ALINDI
Kurban satış noktaları mesafeli bir şekilde hazırlandı. Ayrıca; hayvan satışı esnasında geleneksel olan tokalaşma da kesinlikle yapılmayacak. Hayvan pazarına maskesiz giriş yapılmayacak ve sosyal mesafe kuralına uyulacak. El dezenfeksiyonu ve ateş ölçümleri yapılacak. Kulak küpesi, veteriner sağlık raporu, hayvan pasaportu ve nakil belgesi olmayan hayvanlar hayvan satış yerlerine kesinlikle alınmayacaklar. Hijyen tedbirleri maksimum seviyede uygulanacak.

GÖLCÜK’TE 84 İŞLETME KURBAN SATIŞI VE KESİMİ YAPABİLECEK
Gölcük’te bu yıl kurbanlık satışı ve kesimi yapabilecek işletmelerde belli oldu. İlçemizde 83 işletme de kurban satışı ve kesimi yapılabilecek. Bu işletmelerde Korona Virüs salgını tedbirlerinin alınmasıyla ilgili kontrolü Gölcük Belediyesi Zabıtası ekipleri yapacak. Vatandaşların Kurban ibadetini kurallara uyarak en iyi şekilde yerine getirmeleri sağlanacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.