GÖLCÜK NARKOTİK BÜRO BU DEFA KARAMÜRSEL DE YAKALADI

Gölcük 21.12.2020 - 22:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜK NARKOTİK BÜRO BU DEFA KARAMÜRSEL DE YAKALADI

Karamürsel'de uyuşturucuya karşı açılan savaş son sürat devam ediyor. Yapılan operasyonda 3 kişi uyuşturucu ile yakalandılar.

Karamürsel’de uyuşturucu baskınları son sürat devam ediyor. Gölcük narkotik büronun usta ekipleri bölgede adeta kuş uçurtmuyor. Karamürsel’de artan uyuşturucu kullanımı ve satışına büyük bir darbe vuran, Gölcük narkotik büro ekipleri son olarak Karamürsel’de başarılı bir operasyona daha imza attı. Kayacık mahallesinde yapılan başarılı operasyonda üzerlerinde yüklü miktarda uyuşturucu maddesi metanfetamin yakalanan M.K.,H.K ve İ.D adlı şahıslar gözaltına alındı. kaynak : www.karamursel.tv        
Karamürsel'de uyuşturucuya karşı açılan savaş son sürat devam ediyor. Yapılan operasyonda 3 kişi uyuşturucu ile yakalandılar.

Karamürsel’de uyuşturucu baskınları son sürat devam ediyor. Gölcük narkotik büronun usta ekipleri bölgede adeta kuş uçurtmuyor.

Karamürsel’de artan uyuşturucu kullanımı ve satışına büyük bir darbe vuran, Gölcük narkotik büro ekipleri son olarak Karamürsel’de başarılı bir operasyona daha imza attı.

Kayacık mahallesinde yapılan başarılı operasyonda üzerlerinde yüklü miktarda uyuşturucu maddesi metanfetamin yakalanan M.K.,H.K ve İ.D adlı şahıslar gözaltına alındı.

kaynak : www.karamursel.tv

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.