LASTİK İŞ

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ HEMŞİRELER GECESİNDE BULUŞTU

23.05.2017 - 11:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ HEMŞİRELER GECESİNDE BULUŞTU

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi çalışanları Aşiyan Tesislerinde düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

Hastane çalışanlarının birlik ve beraberliğini pekiştirmek, onları iş stresinden uzaklaştırarak motivasyonlarını sağlamak ve hemşireler haftasını kutlamak amacı ile düzenlenen geceye katılım oldukça yoğun oldu. Gecede kısa bir konuşma yapan Hastane Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, “Sağlık Hizmetinin bir ekip işi olduğunu vurgulayarak bu önemli hizmette görev alan tüm sağlık çalışanlarının sıkıntılarının farkında olduğunu, yönetim olarak her konuda yanlarında olduklarını ’’ belirterek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Ayrıca Sağlık bakım Hizmetleri Müdürü Ayşe Ustaoğlu “ hemşirelik mesleğinin çok kutsal bir meslek olduğunu, belirterek tüm meslektaşlarımın hemşireler günü kutlu olsun”, dedi.  Çalışanların canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendiği organizasyonda oldukça keyifli anlar yaşandı.
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi çalışanları Aşiyan Tesislerinde düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

Hastane çalışanlarının birlik ve beraberliğini pekiştirmek, onları iş stresinden uzaklaştırarak motivasyonlarını sağlamak ve hemşireler haftasını kutlamak amacı ile düzenlenen geceye katılım oldukça yoğun oldu.

Gecede kısa bir konuşma yapan Hastane Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, “Sağlık Hizmetinin bir ekip işi olduğunu vurgulayarak bu önemli hizmette görev alan tüm sağlık çalışanlarının sıkıntılarının farkında olduğunu, yönetim olarak her konuda yanlarında olduklarını ’’ belirterek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Ayrıca Sağlık bakım Hizmetleri Müdürü Ayşe Ustaoğlu “ hemşirelik mesleğinin çok kutsal bir meslek olduğunu, belirterek tüm meslektaşlarımın hemşireler günü kutlu olsun”, dedi. 
Çalışanların canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendiği organizasyonda oldukça keyifli anlar yaşandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.