LASTİK İŞ

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ OTOPARKINDA DÜZENLEME YAPILDI

Gündem 08.03.2021 - 11:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ OTOPARKINDA DÜZENLEME YAPILDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde düzenli bir çevre görünümü ve hasta ve çalışanların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bahçe ile otoparklarda düzenleme ve yenileme çalışmaları yapılıyor.

Hastanenin D Blok binasının çevre düzenlemesi ve otoparkı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmaktadır. Böylece hastanenin otopark girişinde trafik  sorununun çözümlenmesi ve düzenli bir görünüme kavuşması amaçlanmaktadır.   Hastane Başhekimi Uz. Dr. Sertan Acar; bu konuda bize destek olan başta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi başkanı Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın'a, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sayın Balamir Gündoğdu'ya, Büyükşehir Belediyesi koordinatörü  Sayın Nihat Abiş’e, Yol Bakım Onarım Şube Bölge Sorumlusu Müge Taş, Fen İşleri Daire Başkanlığı Saha Sorumlusu Hasan Ekiz ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum. Yönetim olarak amacımız hasta ve çalışanlarımız için hastaneye rahatça ulaşımlarını sağlamak ve konforlu bir ortamda hizmet sunumunu sağlamak, dedi. 
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde düzenli bir çevre görünümü ve hasta ve çalışanların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bahçe ile otoparklarda düzenleme ve yenileme çalışmaları yapılıyor.
Hastanenin D Blok binasının çevre düzenlemesi ve otoparkı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmaktadır. Böylece hastanenin otopark girişinde trafik  sorununun çözümlenmesi ve düzenli bir görünüme kavuşması amaçlanmaktadır. 
 Hastane Başhekimi Uz. Dr. Sertan Acar; bu konuda bize destek olan başta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi başkanı Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın'a, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sayın Balamir Gündoğdu'ya, Büyükşehir Belediyesi koordinatörü  Sayın Nihat Abiş’e, Yol Bakım Onarım Şube Bölge Sorumlusu Müge Taş, Fen İşleri Daire Başkanlığı Saha Sorumlusu Hasan Ekiz ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum. Yönetim olarak amacımız hasta ve çalışanlarımız için hastaneye rahatça ulaşımlarını sağlamak ve konforlu bir ortamda hizmet sunumunu sağlamak, dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.