LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK POLİSİ GÖZ AÇTIRMADI

Gündem 23.03.2017 - 17:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK POLİSİ GÖZ AÇTIRMADI

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin destek verdiği, Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Gölcük Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından asayiş ve trafik uygulaması yapıldı. Akşam Saat 19:00'da başlayan uygulama gece yarısı son buldu. Uygulamada 14 bin 684 lira ceza kesildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin destek verdiği, Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Gölcük Jandarma Komutanlığı ekipleri  tarafından  asayiş ve trafik uygulaması yapıldı.  Kaymakam Mustafa  Altıntaş’ın takip ettiği, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin ve Janma komutanı Yüzbaşı Burçak Kırca’nın yönettiği huzur operasyonunda 14 bin 684 lira para cezası kesildi. KAYMAKAM OPERASYONA KATILDI Huzur operasyonu Gölcük girişinden başladı. Gölcük Merkez, Değirmendere, İhasiye, yazlık ve ilçenin tüm mahallelerinde yapıldı. Huzur operasyonuna Kaymakam Mustafa Altıntaş, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin ve Jandaram Komutanı Yüzbaşı Burçak Kırca’da katıldı. Huzur Operasyonuyla ilgili Bilgi veren kaymakam Altıntaş “İlçemiz genelinde emniyet ve Jandarma ekiplerimiz huzur operasyonu yapıyor. İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizin de desteği ile 200 personelimiz görev aldı. İlçemizde Trafik ve asayiş kontrolü yapıldı. Daha güvenli yaşam için huzur operasyonları sürecek” dedi. 200 KİŞİLİK EKİP GÖREV ALDI Birçok noktada tedbir alan 200 kişilik emniyet ve jandarma ekipleri durdurulan araçların içerisindeki sürücü ve vatandaşlarda emniyet kemeri, GBT, araç araması, üst araması ve sürücülerde alkol kontrolü yapıldı. Umuma açık işyerlerinde kimlik kontrolleri yapıldı. CEZA KESİLDİ Yapılan uygulamada 1765 kişi arandı, 510 araca uygulama yapıldı. 23 umuma açık iş yerinde uygulama yapıldı. 14 bin 684 lira ceza kesilirken Kimlik kontrolü yapılan bin 765 şahıstan, aralarında FETÖ/PDY suçundan 1 şahıs, yoklama kaçağı suçundan 1 kişi olmak üzere toplam 2 aranan şahıs yakalandı.. 1 Ruhsatsız tabanca iki adet kuru sıkı tabanca ve bir av tüfeği ele geçirildi.
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin destek verdiği, Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Gölcük Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından asayiş ve trafik uygulaması yapıldı. Akşam Saat 19:00'da başlayan uygulama gece yarısı son buldu. Uygulamada 14 bin 684 lira ceza kesildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin destek verdiği, Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Gölcük Jandarma Komutanlığı ekipleri  tarafından  asayiş ve trafik uygulaması yapıldı.  Kaymakam Mustafa  Altıntaş’ın takip ettiği, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin ve Janma komutanı Yüzbaşı Burçak Kırca’nın yönettiği huzur operasyonunda 14 bin 684 lira para cezası kesildi.

KAYMAKAM OPERASYONA KATILDI
Huzur operasyonu Gölcük girişinden başladı. Gölcük Merkez, Değirmendere, İhasiye, yazlık ve ilçenin tüm mahallelerinde yapıldı. Huzur operasyonuna Kaymakam Mustafa Altıntaş, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin ve Jandaram Komutanı Yüzbaşı Burçak Kırca’da katıldı. Huzur Operasyonuyla ilgili Bilgi veren kaymakam Altıntaş “İlçemiz genelinde emniyet ve Jandarma ekiplerimiz huzur operasyonu yapıyor. İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizin de desteği ile 200 personelimiz görev aldı. İlçemizde Trafik ve asayiş kontrolü yapıldı. Daha güvenli yaşam için huzur operasyonları sürecek” dedi.

200 KİŞİLİK EKİP GÖREV ALDI
Birçok noktada tedbir alan 200 kişilik emniyet ve jandarma ekipleri durdurulan araçların içerisindeki sürücü ve vatandaşlarda emniyet kemeri, GBT, araç araması, üst araması ve sürücülerde alkol kontrolü yapıldı. Umuma açık işyerlerinde kimlik kontrolleri yapıldı.

CEZA KESİLDİ
Yapılan uygulamada 1765 kişi arandı, 510 araca uygulama yapıldı. 23 umuma açık iş yerinde uygulama yapıldı. 14 bin 684 lira ceza kesilirken Kimlik kontrolü yapılan bin 765 şahıstan, aralarında FETÖ/PDY suçundan 1 şahıs, yoklama kaçağı suçundan 1 kişi olmak üzere toplam 2 aranan şahıs yakalandı.. 1 Ruhsatsız tabanca iki adet kuru sıkı tabanca ve bir av tüfeği ele geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.