LASTİK İŞ

GÖLCÜK SANAT GÜNLERİDEVAM EDİYOR

06.12.2019 - 12:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK SANAT GÜNLERİDEVAM EDİYOR

Gölcük Belediyesi tarafından kültürel mirasımızı korumak ve unutulmaya yüz tutmuş sanatlarımızı genç kuşaklara aktarmak amacıyla hayata geçirilen “Gölcük Sanat Günleri” 9 Aralık’ta yapılacak “Kırkyama Katlama Tekniği Sanatı” eğitimi ile devam edecek.

Kültürel mirasımızı korumak ve unutulmaya yüz tutmuş sanatlarımızı genç kuşaklara aktarmak amacıyla Gölcük Belediyesi tarafından hayata geçirilen, “Gölcük Sanat Günleri” aralıksız devam ediyor. Aralık ayı etkinliğinde; “Kırkyama Katlama Tekniği Sanatı” ile ilgili eğitim düzenlenecek. KIRKYAMA KATLAMA TEKNİĞİ SANATI Her ay düzenli olarak yapılan “Gölcük Sanat Günleri’nin” Aralık ayı konuğu Kırkyama Katlama Tekniği Sanatı Eğitmeni Sükeyne Tulan olacak. İstanbul’dan ilçemize gelecek olan Sükeyne Tulan, Kültür ve Turizm Bakanlığı listesinde yok olma tehlikesi altında olan “Kırkyama Katlama Tekniği” sanatının tüm inceliklerini Gölcüklü bayanlara öğretecek. 9 ARALIK PAZARTESİ GÜNÜ Unutulmaya yüz tutmuş Kırkyama Katlama Tekniği ile ilgili eğitim, 9 Aralık Pazartesi günü, Saat 10.00 - 16.30 arasında Gölcük Belediyesi Sivil Toplum Merkezi’nde yapılacak. Türkiye’nin çeşitli illerinden ve ilimizden bu tekniği öğrenmek isteyen bayanların yoğun katılımı beklenirken, program sonunda eğitime katılanlar için sertifika töreni düzenlenecek.  
Gölcük Belediyesi tarafından kültürel mirasımızı korumak ve unutulmaya yüz tutmuş sanatlarımızı genç kuşaklara aktarmak amacıyla hayata geçirilen “Gölcük Sanat Günleri” 9 Aralık’ta yapılacak “Kırkyama Katlama Tekniği Sanatı” eğitimi ile devam edecek.

Kültürel mirasımızı korumak ve unutulmaya yüz tutmuş sanatlarımızı genç kuşaklara aktarmak amacıyla Gölcük Belediyesi tarafından hayata geçirilen, “Gölcük Sanat Günleri” aralıksız devam ediyor. Aralık ayı etkinliğinde; “Kırkyama Katlama Tekniği Sanatı” ile ilgili eğitim düzenlenecek.

KIRKYAMA KATLAMA TEKNİĞİ SANATI

Her ay düzenli olarak yapılan “Gölcük Sanat Günleri’nin” Aralık ayı konuğu Kırkyama Katlama Tekniği Sanatı Eğitmeni Sükeyne Tulan olacak. İstanbul’dan ilçemize gelecek olan Sükeyne Tulan, Kültür ve Turizm Bakanlığı listesinde yok olma tehlikesi altında olan “Kırkyama Katlama Tekniği” sanatının tüm inceliklerini Gölcüklü bayanlara öğretecek.

9 ARALIK PAZARTESİ GÜNÜ

Unutulmaya yüz tutmuş Kırkyama Katlama Tekniği ile ilgili eğitim, 9 Aralık Pazartesi günü, Saat 10.00 - 16.30 arasında Gölcük Belediyesi Sivil Toplum Merkezi’nde yapılacak. Türkiye’nin çeşitli illerinden ve ilimizden bu tekniği öğrenmek isteyen bayanların yoğun katılımı beklenirken, program sonunda eğitime katılanlar için sertifika töreni düzenlenecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.