GÖLCÜK “SANAT VE KÜLTÜR MERKEZİ” PROJESİ HAZIRLANIYOR

Asayiş 06.11.2018 - 19:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK “SANAT VE KÜLTÜR MERKEZİ” PROJESİ HAZIRLANIYOR

Gençlerimiz ve Ruhu her daim genç olanlar için Tarihi Kervansaray ve çevresini dokusunu koruyarak “Sanat ve Kültür Merkezi” Halline getireceğiz.

Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Ezgin Aydın yaptığı yazılı açıklamada. “Sanat ve Kültür Merkezine çevirmeyi planladığımız Tarihi Kervansaray için gerekli projeyi hazırlatıyoruz, ulaşımını geliştirerek sanatın her dalını içermesini hedeflediğimiz bu geniş alanı en etkin biçimde kullanacağız” dedi. Açıklamasında, içinde profesyonel müzik stüdyosu, prova stüdyoları, heykel ve resim atölyeleri, sergi alanları, sohbet ve dinlenme için kafeler, oturulabilecek piknik alanı, tiyatro için prova ve gösteri alanlarını bulunduracak merkezde ilaveten çok amaçlı gösteri ve toplantı salonu olacağını. Otopark ve ulaşım imkanlarının arttırılmasıyla günlük kullanımda etkin bir merkez oluşacağını. Çevresinde kurulacak yürüyüş ve basketbol sahaları ve tenis kortlarıyla alanı ile Gençler ve Ruhu her daim genç kalanlar için tertemiz havada sağlıklı yaşam için gerekli imkanları içereceğini ifade eden Bağımsız Belediye Başkanı Ezgin Aydın;          “Kuracağımız Sanat ve Kültür Merkezinde Fotoğraf ve talep edilen alanlarda Amatör ve profesyonel sanatçılarımızın gelişmesi ve sanatçılarımızın Gölcük’ü uluslararası düzeyde tanıtacak imkanlara kavuşmasını sağlayacak eğitimlerle destekleyeceğiz” dedi. Gölcük Emniyeti ile iş birliği yaparak gerekli çevre düzenlemesi, aydınlatma ve güvenlik kameraları ile gerek gençlerin gerekse ailelerin huzur içinde bu alandan sonu kadar faydalanabilecekleri bilgisi açıklamasında yer almakta. 
Gençlerimiz ve Ruhu her daim genç olanlar için Tarihi Kervansaray ve çevresini dokusunu koruyarak “Sanat ve Kültür Merkezi” Halline getireceğiz.

Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Ezgin Aydın yaptığı yazılı açıklamada. “Sanat ve Kültür Merkezine çevirmeyi planladığımız Tarihi Kervansaray için gerekli projeyi hazırlatıyoruz, ulaşımını geliştirerek sanatın her dalını içermesini hedeflediğimiz bu geniş alanı en etkin biçimde kullanacağız” dedi.

Açıklamasında, içinde profesyonel müzik stüdyosu, prova stüdyoları, heykel ve resim atölyeleri, sergi alanları, sohbet ve dinlenme için kafeler, oturulabilecek piknik alanı, tiyatro için prova ve gösteri alanlarını bulunduracak merkezde ilaveten çok amaçlı gösteri ve toplantı salonu olacağını. Otopark ve ulaşım imkanlarının arttırılmasıyla günlük kullanımda etkin bir merkez oluşacağını.

Çevresinde kurulacak yürüyüş ve basketbol sahaları ve tenis kortlarıyla alanı ile Gençler ve Ruhu her daim genç kalanlar için tertemiz havada sağlıklı yaşam için gerekli imkanları içereceğini ifade eden Bağımsız Belediye Başkanı Ezgin Aydın;         

“Kuracağımız Sanat ve Kültür Merkezinde Fotoğraf ve talep edilen alanlarda Amatör ve profesyonel sanatçılarımızın gelişmesi ve sanatçılarımızın Gölcük’ü uluslararası düzeyde tanıtacak imkanlara kavuşmasını sağlayacak eğitimlerle destekleyeceğiz” dedi.

Gölcük Emniyeti ile iş birliği yaparak gerekli çevre düzenlemesi, aydınlatma ve güvenlik kameraları ile gerek gençlerin gerekse ailelerin huzur içinde bu alandan sonu kadar faydalanabilecekleri bilgisi açıklamasında yer almakta. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.