LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK SEYDİ ALİ REİS CADDESİ YENİ ÇEHRESİNE KAVUŞUYOR

Gölcük 12.09.2020 - 10:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜK SEYDİ ALİ REİS CADDESİ YENİ ÇEHRESİNE KAVUŞUYOR

Yeni yerleşim yerlerinden biri olan Gölcük Seydi Ali Reis Caddesi’nde altyapı çalışmalarının ardından üstyapı çalışmalarına start verildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki yeni yerleşim alanlarının alt ve üstyapı çalışmalarını sürdürüyor. Rahat ve konforlu bir yaşam sunmak amacıyla yapılan çalışmalar gelecek yıllar da planlanarak gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda devam eden çalışmalardan biri de Gölcük Seydi Ali Reis Caddesi’nde devam ediyor. Büyükşehir ekipleri, cadde üzerindeki altyapı çalışmalarının ardından üstyapı çalışmasına başladı. Kısa sürede tamamlanması planlanan çalışmalar kapsamında 3600 ton plentmix temel ve 3000 ton asfalt serimi gerçekleştirilecek.   450 METRELİK YAĞMURSUYU İMALATI Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Gölcük Seydi Ali Reis Caddesi’nde başlatılan çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Yeni yerleşim alanlarının bulunduğu caddede, ihtiyaç doğrultusunda 450 metrelik yağmursuyu imalatı tamamlandı. “2020 Yılı Yolların Üst Yapı Düzenleme İşi” kapsamında 750 metrelik terasman hazırlanarak plentmix temel serimine başlandı.   3600 TON PLENTMİX TEMEL, 3000 TON ASFALT Toplamda 3600 ton plentmix temel serilecek olan proje için 3000 ton da asfalt dökülecek. Asfalt çalışmasının tamamlanmasının ardından ise tretuvar ve aydınlatma çalışması gerçekleştirilecek. Aydınlatma çalışmalarının tamamlanmasıyla yeni yerleşim alanı olan Seydi Ali Reis Caddesi’ne ait çalışmalar sonlandırılmış olacak.   BAŞKAN: ALT VE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI TALİMATI Öte yandan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yeni yerleşim alanlarındaki alt ve üst yap çalışmalarının bir an önce bitirilmesi için talimat verdi. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması gerektiğini vurgulayan Başkan Büyükakın, vatandaşların hayatını etkileyen çalışmaların ivedilikle bitirilmesinin altını çiziyor.
Yeni yerleşim yerlerinden biri olan Gölcük Seydi Ali Reis Caddesi’nde altyapı çalışmalarının ardından üstyapı çalışmalarına start verildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki yeni yerleşim alanlarının alt ve üstyapı çalışmalarını sürdürüyor. Rahat ve konforlu bir yaşam sunmak amacıyla yapılan çalışmalar gelecek yıllar da planlanarak gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda devam eden çalışmalardan biri de Gölcük Seydi Ali Reis Caddesi’nde devam ediyor. Büyükşehir ekipleri, cadde üzerindeki altyapı çalışmalarının ardından üstyapı çalışmasına başladı. Kısa sürede tamamlanması planlanan çalışmalar kapsamında 3600 ton plentmix temel ve 3000 ton asfalt serimi gerçekleştirilecek.

 

450 METRELİK YAĞMURSUYU İMALATI

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Gölcük Seydi Ali Reis Caddesi’nde başlatılan çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Yeni yerleşim alanlarının bulunduğu caddede, ihtiyaç doğrultusunda 450 metrelik yağmursuyu imalatı tamamlandı. “2020 Yılı Yolların Üst Yapı Düzenleme İşi” kapsamında 750 metrelik terasman hazırlanarak plentmix temel serimine başlandı.

 

3600 TON PLENTMİX TEMEL, 3000 TON ASFALT

Toplamda 3600 ton plentmix temel serilecek olan proje için 3000 ton da asfalt dökülecek. Asfalt çalışmasının tamamlanmasının ardından ise tretuvar ve aydınlatma çalışması gerçekleştirilecek. Aydınlatma çalışmalarının tamamlanmasıyla yeni yerleşim alanı olan Seydi Ali Reis Caddesi’ne ait çalışmalar sonlandırılmış olacak.

 

BAŞKAN: ALT VE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI TALİMATI

Öte yandan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yeni yerleşim alanlarındaki alt ve üst yap çalışmalarının bir an önce bitirilmesi için talimat verdi. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması gerektiğini vurgulayan Başkan Büyükakın, vatandaşların hayatını etkileyen çalışmaların ivedilikle bitirilmesinin altını çiziyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.