LASTİK İŞ

GÖLCÜK SİPERLİKLİ MASKELERİNİ DE KENDİ ÜRETİYOR

Sağlık 15.04.2020 - 21:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK SİPERLİKLİ MASKELERİNİ DE KENDİ ÜRETİYOR

Korona virüs ile mücadeleye Gölcük Bilim ve Sanat Merkezi ve Mecit Kavan İmam Hatip Orta Okulları da destek veriyor.

Kortona Virüs ile mücadele dört koldan sürüyor. Gölcük Bilim Sanat Merkezi (BİLSEM) de , 3D yazıcılarla siperlikli maske üretiliyor. Konuyla illgili bilgi veren Kaymakam  Cengiz Karabulut "Gölcük Bilim ve Sanat Merkezimizde ve  Mecit Kavan İmam Hatip Orta Okulumuzda 3D yazcılarla siperli maske imalatı yapılmakta. Korona ile mücadele eden personelimizin temel ihtiyacı olan bu maskeler ilçemiz içinde ve çevre lçeler de ihtiyacı olan merkezlerde değerlendirilmekte"dedi. KAymakam Karabulut Bugüne kadar 15 adet siperli maskeyi Karamürsel Aile Sağlı Merkezine,  25 adedini Gölcük KYK Müdürlüğüne,  60 adedini  Gölcük Devlet hastahanesine, 20 adetini ise  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne verdiklerini söyledi. Kaymakam Karabulut,  Günlük ortalama 25 - 30 adet üretim yapabiliyor.. Bilsemdeki yöneticiler üretimleri evlerinde yapıyor. Üretime gece gündüz devam ediliyor. Bir cihaz ortalama olarak 1.5 saatte bir siper çıkarıyor.Üretim, korova virüs ile mücadele sonlanana kadar devam edecektir" dedi.   
Korona virüs ile mücadeleye Gölcük Bilim ve Sanat Merkezi ve Mecit Kavan İmam Hatip Orta Okulları da destek veriyor.

Kortona Virüs ile mücadele dört koldan sürüyor. Gölcük Bilim Sanat Merkezi (BİLSEM) de , 3D yazıcılarla siperlikli maske üretiliyor.

Konuyla illgili bilgi veren Kaymakam  Cengiz Karabulut "Gölcük Bilim ve Sanat Merkezimizde ve  Mecit Kavan İmam Hatip Orta Okulumuzda 3D yazcılarla siperli maske imalatı yapılmakta. Korona ile mücadele eden personelimizin temel ihtiyacı olan bu maskeler ilçemiz içinde ve çevre lçeler de ihtiyacı olan merkezlerde değerlendirilmekte"dedi.

KAymakam Karabulut Bugüne kadar 15 adet siperli maskeyi Karamürsel Aile Sağlı Merkezine,  25 adedini Gölcük KYK Müdürlüğüne,  60 adedini  Gölcük Devlet hastahanesine, 20 adetini ise  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne verdiklerini söyledi. Kaymakam Karabulut,  Günlük ortalama 25 - 30 adet üretim yapabiliyor.. Bilsemdeki yöneticiler üretimleri evlerinde yapıyor. Üretime gece gündüz devam ediliyor. Bir cihaz ortalama olarak 1.5 saatte bir siper çıkarıyor.Üretim, korova virüs ile mücadele sonlanana kadar devam edecektir" dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.