GÖLCÜK'TE 243 KİŞİ OKUMA YAZMA BİLMİYOR

Eğitim 15.09.2018 - 14:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK'TE 243 KİŞİ OKUMA YAZMA BİLMİYOR

Hayat boyu öğrenme kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve eşi tarafından okuma yazma seferberliği başlattı. Bu kapsam içerisinde Türkiye genelinde olduğu gibi ilçemiz Gölcük'te de okuma yazma seferberliği devam etti. Okuma yazma seferberliğinde Gölcük'te okuma yazması olamayan 243 kişi tespit edildi.

Cumhurbaşkanı ve eşinin başlatmış olduğu okuma yazma seferberlik kapsamında Gölcük'te okuma yazma bilmeyen sadece 243 kişi kaldı. HERKES OKUMA YAZMA ÖĞRENECEK Hayat boyu öğrenme kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve eşi tarafından okuma yazma seferberliği başlattı. Bu kapsam içerisinde Türkiye genelinde olduğu gibi ilçemiz Gölcük'te de okuma yazma seferberliği devam etti. Okuma yazma seferberliğinde Gölcük'te okuma yazması olamayan 243 kişi tespit edildi. Konuyla ilgili bilgi veren Gölcük Milli Eğitim Şube Müdürü Naim Yüksel; “okuma yazma seferberliği Gölcük ölçeğinde maçına ulaştı. Cumhurbaşkanımız ve eşi tarafından okuma yazma seferberliği kampanyası başlattı. Başlatılan bu kampanyada Gölcük ilçemiz tüm illerimize karşı çok iyi bir noktadadır. Çünkü ilçemizde geçtiğimiz seçimleri fırsat bilerek oy kullanan vatandaşlarımız imza yerine parmak kullananların sayısını Gölcük ilçe seçim kurulundan aldığımız adreslere ulaştık. Çünkü okuma yazması olmayan vatandaşlarımız imza yerine parmak kullanıyor. Burada alınan sonuçlara göre toplam okuma yazma bilmeyen 243 vatandaşımız var. Bunun 241 kişi 80 yaş üstü, 40 yaş altı 2 vatandaşımız okuma yazma bilmiyor. Biz gölcük olarak okuma yazma seferberliğinde tüm illerden daha iyiyiz. okuma yazma seferberliği Gölcük ölçeğinde anacına ulaştı” dedi. Fahri Haner  
Hayat boyu öğrenme kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve eşi tarafından okuma yazma seferberliği başlattı. Bu kapsam içerisinde Türkiye genelinde olduğu gibi ilçemiz Gölcük'te de okuma yazma seferberliği devam etti. Okuma yazma seferberliğinde Gölcük'te okuma yazması olamayan 243 kişi tespit edildi.

Cumhurbaşkanı ve eşinin başlatmış olduğu okuma yazma seferberlik kapsamında Gölcük'te okuma yazma bilmeyen sadece 243 kişi kaldı.

HERKES OKUMA YAZMA ÖĞRENECEK
Hayat boyu öğrenme kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve eşi tarafından okuma yazma seferberliği başlattı. Bu kapsam içerisinde Türkiye genelinde olduğu gibi ilçemiz Gölcük'te de okuma yazma seferberliği devam etti. Okuma yazma seferberliğinde Gölcük'te okuma yazması olamayan 243 kişi tespit edildi. Konuyla ilgili bilgi veren Gölcük Milli Eğitim Şube Müdürü Naim Yüksel; “okuma yazma seferberliği Gölcük ölçeğinde maçına ulaştı. Cumhurbaşkanımız ve eşi tarafından okuma yazma seferberliği kampanyası başlattı. Başlatılan bu kampanyada Gölcük ilçemiz tüm illerimize karşı çok iyi bir noktadadır. Çünkü ilçemizde geçtiğimiz seçimleri fırsat bilerek oy kullanan vatandaşlarımız imza yerine parmak kullananların sayısını Gölcük ilçe seçim kurulundan aldığımız adreslere ulaştık. Çünkü okuma yazması olmayan vatandaşlarımız imza yerine parmak kullanıyor. Burada alınan sonuçlara göre toplam okuma yazma bilmeyen 243 vatandaşımız var. Bunun 241 kişi 80 yaş üstü, 40 yaş altı 2 vatandaşımız okuma yazma bilmiyor. Biz gölcük olarak okuma yazma seferberliğinde tüm illerden daha iyiyiz. okuma yazma seferberliği Gölcük ölçeğinde anacına ulaştı” dedi.
Fahri Haner  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.