LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK’TE BİR İLK, ASKIDA KEBAP!

Değirmendere 04.11.2015 - 13:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÖLCÜK’TE BİR İLK, ASKIDA KEBAP!

Türkiye’de nerdeyse her şehirde yardımlaşma kapsamında esnaf ve ihtiyaç sahipleri arasında büyük bir bağ sağlayan, ilçemizde çok bilinmeyen ve yaygınlaşması gereken bir uygulama ‘Askı’ sistemi Değirmendere SARAY KEBAP öncülüğünde hayat buluyor.

Değirmendere Çınarlık Meydanı Dere Sokak No:14’de bulunan ve 1991’den beri hizmet veren “Saray Kebap” örnek niteliğinde bir uygulama ile takdir topluyor.  Nefis lezzeti ve Değirmendere halkının takdiri ile yıllarca damaklara hitap eden Saray Kebap bu seferde “Askıda Kebap” uygulaması ile gönüllere hitap ediyor. Saray Kebap işletmecisi, İlhami YILDIZ  “1991’den beri bir gün olsun kalitemizden ödün vermeden çalışıyoruz. Kapımıza gelen kimseyi ayırt etmeden içeriye alıyoruz. Güzel bir uygulama başlattık, aslında uzun zamandır var olan bir uygulamaydı ihtiyaç sahipleri kapımıza geldiğinde içeriye buyur ediyor ve karınlarını doyuruyorduk. Artık bu uygulamayı vatandaş ve ihtiyaç sahipleri arasında da sağlamak adına Askıda Kebap uygulaması başlattık. “ İLÇEMİZDE BİLİNMİYOR, YAYGINLAŞMALI… Yıldız “Askıda Kebap uygulamasının, tüm sektörlerde yapılabileceğini ifade ederek ilçemizde bilinmiyor hatta merak edip soruyorlar bu ne demek diyorlar ve anlattığımızda kimse esirgemenden askıya bir şeyler ekliyor. Bu uygulama insanlık, yardımlaşma adına yapılabilecek en ufak bir şey. Yardımlaşmanın Dini, Dili, Irkı, Kimliği yoktur.  Hepimiz insanız bir gün olsun kapımızdan çevirmediğimiz insanlar bu gün bu uygulama sayesinde karınlarını rahatlıkla doyurabiliyor. Temennimiz herkesin bunu önemsemesi ve yaymasıdır. Ben ilgi gösteren herkese sizin aracılığınız ile Teşekkür Etmek istiyorum. Aynı zamanda 1991’den beri Saray Kebap’ı bu ilçede yaşatan ve lezzetimizi tadan herkese minnetlerimi sunuyorum onlar sayesinde var olduk onlar sayesinde bu tarz uygulamaları yapıyor ve onlara güveniyoruz.” Dedi. Sizlerde Saray Kebap’ın, Askıda kebap uygulamasına katkı sağlamak ve Kebap, Döner, Pide çeşitleriyle ailenizi, arkadaşlarınızı rahatlıkla götürebilir lezzetin tercih değil bir ustalık olduğunu yerinde görebilirsiniz. Haber & Fotoğraf: Faruk Kaplan
Türkiye’de nerdeyse her şehirde yardımlaşma kapsamında esnaf ve ihtiyaç sahipleri arasında büyük bir bağ sağlayan, ilçemizde çok bilinmeyen ve yaygınlaşması gereken bir uygulama ‘Askı’ sistemi Değirmendere SARAY KEBAP öncülüğünde hayat buluyor.

Değirmendere Çınarlık Meydanı Dere Sokak No:14’de bulunan ve 1991’den beri hizmet veren “Saray Kebap” örnek niteliğinde bir uygulama ile takdir topluyor.  Nefis lezzeti ve Değirmendere halkının takdiri ile yıllarca damaklara hitap eden Saray Kebap bu seferde “Askıda Kebap” uygulaması ile gönüllere hitap ediyor.

Saray Kebap işletmecisi, İlhami YILDIZ  “1991’den beri bir gün olsun kalitemizden ödün vermeden çalışıyoruz. Kapımıza gelen kimseyi ayırt etmeden içeriye alıyoruz. Güzel bir uygulama başlattık, aslında uzun zamandır var olan bir uygulamaydı ihtiyaç sahipleri kapımıza geldiğinde içeriye buyur ediyor ve karınlarını doyuruyorduk. Artık bu uygulamayı vatandaş ve ihtiyaç sahipleri arasında da sağlamak adına Askıda Kebap uygulaması başlattık. “

İLÇEMİZDE BİLİNMİYOR, YAYGINLAŞMALI…

Yıldız “Askıda Kebap uygulamasının, tüm sektörlerde yapılabileceğini ifade ederek ilçemizde bilinmiyor hatta merak edip soruyorlar bu ne demek diyorlar ve anlattığımızda kimse esirgemenden askıya bir şeyler ekliyor. Bu uygulama insanlık, yardımlaşma adına yapılabilecek en ufak bir şey. Yardımlaşmanın Dini, Dili, Irkı, Kimliği yoktur.  Hepimiz insanız bir gün olsun kapımızdan çevirmediğimiz insanlar bu gün bu uygulama sayesinde karınlarını rahatlıkla doyurabiliyor. Temennimiz herkesin bunu önemsemesi ve yaymasıdır. Ben ilgi gösteren herkese sizin aracılığınız ile Teşekkür Etmek istiyorum. Aynı zamanda 1991’den beri Saray Kebap’ı bu ilçede yaşatan ve lezzetimizi tadan herkese minnetlerimi sunuyorum onlar sayesinde var olduk onlar sayesinde bu tarz uygulamaları yapıyor ve onlara güveniyoruz.” Dedi.

Sizlerde Saray Kebap’ın, Askıda kebap uygulamasına katkı sağlamak ve Kebap, Döner, Pide çeşitleriyle ailenizi, arkadaşlarınızı rahatlıkla götürebilir lezzetin tercih değil bir ustalık olduğunu yerinde görebilirsiniz.

Haber & Fotoğraf: Faruk Kaplan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.