''GÖLCÜK'TE BİR KEZ DAHA TARİH YAZACAĞIZ''

Asayiş 03.02.2019 - 14:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''GÖLCÜK'TE BİR KEZ DAHA TARİH YAZACAĞIZ''

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanın İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük 19 Mayıs Caddesinde ki esnafları ziyaret etti, Gölcük adayı Ali Yıldırım Sezer’e destek istedi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer ile birlikte 19 Mayıs Caddesinde ki esnafları ziyaret etti. Vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, 31 Mart 2019 Yerel Yönetimler seçimleri üzerine sohbetler de gerçekleştirdi. Hepimiz millet için, Kocaeli için ve Gölcük için çalıştıklarını dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Büyük Türkiye yolunda ter döküyoruz. Gölcük’te üç dönemdir tarih yazdık, inşallah bir kez daha yazacağız” dedi.   “BİRÇOK PROJEYİ İLÇEMİZE KAZANDIRDIK” Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak İlçe belediyesinin desteğiyle Gölcük’te büyük işlere imza attıklarını ziyaretlerinde dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, altyapıdan ulaşıma,  çevreden spora kadar ilçemize bir çok yatırım kazandırdıklarını ifade ederek, “Gölcük 2 Kavşağı, İhsaniye Kavşağı, Değirmendere Kavşağı, Barbaros Hayrettin Paşa Parkı, Kavaklı Sahili, Topçular Sağlıklı Yaşam Mesire Alanı, Erikli Tepe Tabiat Parkı, Kazıklı Kervansaray Kültür Merkezi, Gölcük Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu,  spor salonları, Gölcük Aziz Sancar Akademi Lise, devam eden Yüzbaşılar Kavşağı, Gölcük Siretiye Mamuriye Köy yolu gibi bir çok projeyi ilçemize kazandırdık” açıklamasını yaptı.    “LİDER TÜRKİYE, MODEL KOCAELİ DİYORUZ” Bir turizm ve kültür destinasyonu olma yolunda büyük mesafe kat ettiğini de sözlerine ekleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Biz bugüne kadar bize yakışanı yaptık. Milletimizin rızasını, duasını almayı başardık. Bir dönem daha geride kalıyor. Başarı, muvaffakiyet, kazanım ne varsa milletindir. Hata, kusur, noksanlık ne varsa bizimdir, tamir etmek bize düşer. Türkiye’nin yeni bir döneme gireceğini iddia ediyoruz, vaat ediyoruz. Lider Türkiye, Model Kocaeli diyoruz. Allah’ın izniyle; Yeni yepyeni bir döneme, Gölcük’ten yeni ufuklara kanat açacaktır. AK Parti’nin yeni kadroları millete hizmet yolunda yine mesai üstüne mesai harcayacaktır” diyerek açıklamasını sonlandırdı.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanın İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük 19 Mayıs Caddesinde ki esnafları ziyaret etti, Gölcük adayı Ali Yıldırım Sezer’e destek istedi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer ile birlikte 19 Mayıs Caddesinde ki esnafları ziyaret etti. Vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, 31 Mart 2019 Yerel Yönetimler seçimleri üzerine sohbetler de gerçekleştirdi. Hepimiz millet için, Kocaeli için ve Gölcük için çalıştıklarını dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Büyük Türkiye yolunda ter döküyoruz. Gölcük’te üç dönemdir tarih yazdık, inşallah bir kez daha yazacağız” dedi.

 

“BİRÇOK PROJEYİ İLÇEMİZE KAZANDIRDIK”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak İlçe belediyesinin desteğiyle Gölcük’te büyük işlere imza attıklarını ziyaretlerinde dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, altyapıdan ulaşıma,  çevreden spora kadar ilçemize bir çok yatırım kazandırdıklarını ifade ederek, “Gölcük 2 Kavşağı, İhsaniye Kavşağı, Değirmendere Kavşağı, Barbaros Hayrettin Paşa Parkı, Kavaklı Sahili, Topçular Sağlıklı Yaşam Mesire Alanı, Erikli Tepe Tabiat Parkı, Kazıklı Kervansaray Kültür Merkezi, Gölcük Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu,  spor salonları, Gölcük Aziz Sancar Akademi Lise, devam eden Yüzbaşılar Kavşağı, Gölcük Siretiye Mamuriye Köy yolu gibi bir çok projeyi ilçemize kazandırdık” açıklamasını yaptı. 

 

“LİDER TÜRKİYE, MODEL KOCAELİ DİYORUZ”

Bir turizm ve kültür destinasyonu olma yolunda büyük mesafe kat ettiğini de sözlerine ekleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Biz bugüne kadar bize yakışanı yaptık. Milletimizin rızasını, duasını almayı başardık. Bir dönem daha geride kalıyor. Başarı, muvaffakiyet, kazanım ne varsa milletindir. Hata, kusur, noksanlık ne varsa bizimdir, tamir etmek bize düşer. Türkiye’nin yeni bir döneme gireceğini iddia ediyoruz, vaat ediyoruz. Lider Türkiye, Model Kocaeli diyoruz. Allah’ın izniyle; Yeni yepyeni bir döneme,
Gölcük’ten yeni ufuklara kanat açacaktır. AK Parti’nin yeni kadroları millete hizmet yolunda yine mesai üstüne mesai harcayacaktır” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.