GÖLCÜK’TE BÜYÜK DEĞİŞİM BAŞLAYACAK

Gündem 13.10.2020 - 15:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜK’TE BÜYÜK DEĞİŞİM BAŞLAYACAK

Gölcük Belediyesi Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in ısrarla takipçisi olduğu kentsel dönüşüm için bakanlıktan onay alındı. Bu proje, Gölcük’te bugüne kadar gelmiş geçmiş en büyük proje olacak. :arşının görünümü değişecek, Gölcük değişecek.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in takipçisi olduğu büyük proje için sonunda müjde geldi. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek, Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker, Cemil Yaman, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, geçtiğimiz günlerde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etmişti. GÖLCÜK’TE BÜYÜK DEĞİŞİM BAŞLAYACAK   Dilovası Kömürcüler OSB ile Dilovası Kentsel Dönüşümü projesine onay çıkan toplantıda, Gölcük Kentsel Dönüşüm Projesi’ne de sözlü onay verildi. Gölcük Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına gerekli belgeleri teslim etti. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un imzasını bekleyen proje nihayet başlıyor.  GÖLCÜK İÇİN DÖNÜM NOKTASI Başkan Sezer “Kentsel dönüşüm daire başkanı ile görüştük. Daha önceki müracaatımızı yeniledik. Tüm evrakları teslim ettik. Bir kaç gün içinde  Bakana sunulacak. Resmi olarak ta onay verildiğinde bunu kamuoyuna paylaşacağız. Daha detaylı bilgilendirme yapacağız. 1,5 yıldır onun üzerinde çalışıyorum. Özellikle merkezde kaç bina var. Kaçı dükkan olarak kullanıyor. Kaçı kamunun bunların çalışmasını yaptık. Çarşı iç Kentsel dönüşüm Gölcük’ün çehresi noktasında dönüm noktası olacak. Bu el birliğinde sahipleneceğimiz proje. Bu belediyenin değil Gölcük’ün projesi. Şehri sosyal ve ticari anlamda önemli şekilde değişecek. Mutlu şehir oluşturma konusunda problem olan çözümlerde arkadaşlarımızla el birliğiyle çalışıyoruz”dedi.   GÖLCÜK KENTSEL DÖNÜŞÜM NEREDE YAPILACAK?   Gölcük Kentsel Dönüşüm projesi, Bakanlık, TOKİ ve Gölcük Belediyesi işbirliğiyle yerinde dönüşüm modeliyle hayata geçecek. Gölcük Merkez Mahallesinde 45 bin metrekarelik bir alanda dönüşüm yapılacak. Gölcük Kentsel Dönüşüm projesi, D-130 karayolu, Amiral Sağlam Caddesi, 19 Mayıs Caddesi ve 20. Sokak’ta yapılacak.   GÖLCÜK TARİHİNDEKİ EN BÜYÜK PROJE  Bu proje, Gölcük tarihindeki bugüne kadarki gelmiş geçmiş en büyük proje… Gölcük’e en büyük yatırım geliyor ve deyim yerindeyse Gölcük’ün kaderi değişiyor. Bu projenin hayata geçmesinin ardından Kocaeli, Gölcük’ü daha çok konuşacak ve Gölcük deyim yerindeyse adeta yeniden doğacak.
Gölcük Belediyesi Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in ısrarla takipçisi olduğu kentsel dönüşüm için bakanlıktan onay alındı. Bu proje, Gölcük’te bugüne kadar gelmiş geçmiş en büyük proje olacak. :arşının görünümü değişecek, Gölcük değişecek.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in takipçisi olduğu büyük proje için sonunda müjde geldi. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek, Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker, Cemil Yaman, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, geçtiğimiz günlerde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etmişti.

GÖLCÜK’TE BÜYÜK DEĞİŞİM BAŞLAYACAK  
Dilovası Kömürcüler OSB ile Dilovası Kentsel Dönüşümü projesine onay çıkan toplantıda, Gölcük Kentsel Dönüşüm Projesi’ne de sözlü onay verildi. Gölcük Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına gerekli belgeleri teslim etti. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un imzasını bekleyen proje nihayet başlıyor. 


GÖLCÜK İÇİN DÖNÜM NOKTASI
Başkan Sezer “Kentsel dönüşüm daire başkanı ile görüştük. Daha önceki müracaatımızı yeniledik. Tüm evrakları teslim ettik. Bir kaç gün içinde  Bakana sunulacak. Resmi olarak ta onay verildiğinde bunu kamuoyuna paylaşacağız. Daha detaylı bilgilendirme yapacağız. 1,5 yıldır onun üzerinde çalışıyorum. Özellikle merkezde kaç bina var. Kaçı dükkan olarak kullanıyor. Kaçı kamunun bunların çalışmasını yaptık. Çarşı iç Kentsel dönüşüm Gölcük’ün çehresi noktasında dönüm noktası olacak. Bu el birliğinde sahipleneceğimiz proje. Bu belediyenin değil Gölcük’ün projesi. Şehri sosyal ve ticari anlamda önemli şekilde değişecek. Mutlu şehir oluşturma konusunda problem olan çözümlerde arkadaşlarımızla el birliğiyle çalışıyoruz”dedi.

 

GÖLCÜK KENTSEL DÖNÜŞÜM NEREDE YAPILACAK?  
Gölcük Kentsel Dönüşüm projesi, Bakanlık, TOKİ ve Gölcük Belediyesi işbirliğiyle yerinde dönüşüm modeliyle hayata geçecek. Gölcük Merkez Mahallesinde 45 bin metrekarelik bir alanda dönüşüm yapılacak. Gölcük Kentsel Dönüşüm projesi, D-130 karayolu, Amiral Sağlam Caddesi, 19 Mayıs Caddesi ve 20. Sokak’ta yapılacak.  

GÖLCÜK TARİHİNDEKİ EN BÜYÜK PROJE 
Bu proje, Gölcük tarihindeki bugüne kadarki gelmiş geçmiş en büyük proje… Gölcük’e en büyük yatırım geliyor ve deyim yerindeyse Gölcük’ün kaderi değişiyor. Bu projenin hayata geçmesinin ardından Kocaeli, Gölcük’ü daha çok konuşacak ve Gölcük deyim yerindeyse adeta yeniden doğacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.