LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK’TE ENGELLER KALDIRILIYOR

Gölcük 08.05.2020 - 19:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK’TE ENGELLER KALDIRILIYOR

Gölcük Belediyesi, hayatı kolaylaştıran çalışmalarına devam ederek, engelliler ve yaşlılar için bir engeli daha kaldırıyor.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatıyla; PTT Şubesi, Gölcük Kent Konseyi Ofisi, Sivil Toplum Merkezi, Muhtarlıklar Derneği Gölcük Şubesi ve muhtarlıkların yer aldığı Adnan Menderes İş Merkezi’nin 2.katına engelli ve yaşlılarımızın çıkabilmesi için asansör imalatına başlandı. Pazartesi günü asansör engelli ve yaşlı vatandaşların kullanımına açılacak.  PAZARTESİ GÜNÜ KULLANIMA AÇILACAK Çalışmayı yerinde inceleyen Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Gölcük’te engelli ve yaşlı hemşehrilerimiz için bir engeli daha kaldırıyoruz. Adnan Menderes İş Merkezimizin üst katında, PTT Şubemiz, Sivil Toplum Merkezimiz, Gölcük Kent Konseyimiz, Muhtar Derneğimiz ile muhtarlıklarımız bulunuyor. Engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın üst kata çıkmalarında yaşadıkları sorunu bizzat yerinde görerek, burada bir asansörün yapılması gerektiğini tespit ettik. Asansörün imalatına da başladık. Nasip olursa Pazartesi gününden itibaren, engelli ve yaşlı hemşehrilerimiz üst kata çıkmakta herhangi bir sorun yaşamayacaklar. Gölcükümüze, engelli ve yaşlı hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.
Gölcük Belediyesi, hayatı kolaylaştıran çalışmalarına devam ederek, engelliler ve yaşlılar için bir engeli daha kaldırıyor.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatıyla; PTT Şubesi, Gölcük Kent Konseyi Ofisi, Sivil Toplum Merkezi, Muhtarlıklar Derneği Gölcük Şubesi ve muhtarlıkların yer aldığı Adnan Menderes İş Merkezi’nin 2.katına engelli ve yaşlılarımızın çıkabilmesi için asansör imalatına başlandı. Pazartesi günü asansör engelli ve yaşlı vatandaşların kullanımına açılacak. 

PAZARTESİ GÜNÜ KULLANIMA AÇILACAK

Çalışmayı yerinde inceleyen Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Gölcük’te engelli ve yaşlı hemşehrilerimiz için bir engeli daha kaldırıyoruz. Adnan Menderes İş Merkezimizin üst katında, PTT Şubemiz, Sivil Toplum Merkezimiz, Gölcük Kent Konseyimiz, Muhtar Derneğimiz ile muhtarlıklarımız bulunuyor. Engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın üst kata çıkmalarında yaşadıkları sorunu bizzat yerinde görerek, burada bir asansörün yapılması gerektiğini tespit ettik. Asansörün imalatına da başladık. Nasip olursa Pazartesi gününden itibaren, engelli ve yaşlı hemşehrilerimiz üst kata çıkmakta herhangi bir sorun yaşamayacaklar. Gölcükümüze, engelli ve yaşlı hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.