GÖLCÜK'TE HAYAT DURDU

10.11.2018 - 11:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK'TE HAYAT DURDU

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün 80. Ölüm yıl dönümü Gölcük Anıtpark’ta düzenlenen törenle anıldı.

10 Kasım Perşembe günü saat 09 u 5 geçe 1938 yılında hayata gözlerinin yuman Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk her yıl 10 Kasım günü ülke genelinde 10 Kasım Atatürk anma törenleri düzenleniyor. Bu kapsamda Türkiye genelinde olduğu gibi Gölcük Anıtpark’ta Bu gün Atatürk’ün ölümün 80 yıl dönümü dolayısı ile tören düzenlendi.   Düzenlenen törene Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Ana üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yavuz Kılıç, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Milli Eğitim müdürü Ercan Gülsuyu, AK parti ilçe Başkanı İdris Alp, CHP ilçe başkanı Fikret Gürel, MHP ilçe Başkanı Bilal Çakır, İyi Parti ilçe Başkanı İsmail Aynacı, Gölcük Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Hanefi Arslan, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Askeri Erkan ve çok sayıda halk katılım sağladı.   Tören Kaymakam Mustafa Altıntaş, Programa Katılım sağlayan konuklarıyla görüşmelerin ardından Atatürk anıtına çelenk sunumu gerçekleşti. Çelenk sunumu ardından sonra sirenlerin çalışmalarıyla iki dakikalık saygı duruşunun ardından istiklal marşı okundu. Bayrakların yarıya inmesinin ardından program son buldu.   Fahri Haner
Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün 80. Ölüm yıl dönümü Gölcük Anıtpark’ta düzenlenen törenle anıldı.

10 Kasım Perşembe günü saat 09 u 5 geçe 1938 yılında hayata gözlerinin yuman Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk her yıl 10 Kasım günü ülke genelinde 10 Kasım Atatürk anma törenleri düzenleniyor. Bu kapsamda Türkiye genelinde olduğu gibi Gölcük Anıtpark’ta Bu gün Atatürk’ün ölümün 80 yıl dönümü dolayısı ile tören düzenlendi.

 

Düzenlenen törene Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Ana üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yavuz Kılıç, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Milli Eğitim müdürü Ercan Gülsuyu, AK parti ilçe Başkanı İdris Alp, CHP ilçe başkanı Fikret Gürel, MHP ilçe Başkanı Bilal Çakır, İyi Parti ilçe Başkanı İsmail Aynacı, Gölcük Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Hanefi Arslan, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Askeri Erkan ve çok sayıda halk katılım sağladı.

 

Tören Kaymakam Mustafa Altıntaş, Programa Katılım sağlayan konuklarıyla görüşmelerin ardından Atatürk anıtına çelenk sunumu gerçekleşti. Çelenk sunumu ardından sonra sirenlerin çalışmalarıyla iki dakikalık saygı duruşunun ardından istiklal marşı okundu. Bayrakların yarıya inmesinin ardından program son buldu.

 

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.