LASTİK İŞ

GÖLCÜK’TE KİRALIK İŞYERLERİ İHALESİ YAPILDI

Gündem 01.06.2017 - 18:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK’TE KİRALIK İŞYERLERİ İHALESİ YAPILDI

Büyükşehir Belediyesi Encümen toplantısında kiralama ihaleleri yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi haftalık encümen toplantısı Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Binası Encümen toplantı salonunda Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Gölcük, İzmit ilçelerindeki yerlerde kiralama ihaleleri yapıldı.  KİRALAMA İHALELERİ YAPILDI İzmit Kozluk Mahallesi S. Dervişoğlu Caddesi No: 42 Sekapark 1. Etap Tranbolin ve Şişme oyun gurubu açık teklif kiralama ihalesini sezonluk 8 bin 400 TL+ KDV ile Tahir Erdeniz kazandı. Karabaş Mahallesi Cengiz Topel Caddesi İ. Teknik ve End. M. Lisesi Önü Yürüyüş Yolu Kenarı Taksi Durak yeri açık teklif kiralama ihalesini ise aylık 1070 TL+ KDV ile Sezai Denli- Ahmet Kalender ortakları aldı. İzmit Kemalpaşa Mahallesi Fuar Alanı Açık Hava Fotoğraf Çekim Alanı açık teklif kiralama ihalesini de 5 aylığına 2 bin 550 TL+ KDV ile Necat Keskin kazandı.  GÖLCÜK’TE KİRALIK İŞYERLERİ Haftalık olarak gerçekleştirilen encümen toplantısında kiralama ihalelerinde Gölcük Saraylı İş Merkezi 1. Katta bulunan iş yerini aylık 1150 TL+ KDV ile İsminaz Demir alırken, Gölcük-Örcün İş Merkezi 14 No’lu iş yeri açık teklif kiralama ihalesini ise aylık 160 TL+ KDV ile Hafiz Öncü kazandı.
Büyükşehir Belediyesi Encümen toplantısında kiralama ihaleleri yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi haftalık encümen toplantısı Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Binası Encümen toplantı salonunda Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Gölcük, İzmit ilçelerindeki yerlerde kiralama ihaleleri yapıldı.

 KİRALAMA İHALELERİ YAPILDI

İzmit Kozluk Mahallesi S. Dervişoğlu Caddesi No: 42 Sekapark 1. Etap Tranbolin ve Şişme oyun gurubu açık teklif kiralama ihalesini sezonluk 8 bin 400 TL+ KDV ile Tahir Erdeniz kazandı. Karabaş Mahallesi Cengiz Topel Caddesi İ. Teknik ve End. M. Lisesi Önü Yürüyüş Yolu Kenarı Taksi Durak yeri açık teklif kiralama ihalesini ise aylık 1070 TL+ KDV ile Sezai Denli- Ahmet Kalender ortakları aldı. İzmit Kemalpaşa Mahallesi Fuar Alanı Açık Hava Fotoğraf Çekim Alanı açık teklif kiralama ihalesini de 5 aylığına 2 bin 550 TL+ KDV ile Necat Keskin kazandı.

 GÖLCÜK’TE KİRALIK İŞYERLERİ

Haftalık olarak gerçekleştirilen encümen toplantısında kiralama ihalelerinde Gölcük Saraylı İş Merkezi 1. Katta bulunan iş yerini aylık 1150 TL+ KDV ile İsminaz Demir alırken, Gölcük-Örcün İş Merkezi 14 No’lu iş yeri açık teklif kiralama ihalesini ise aylık 160 TL+ KDV ile Hafiz Öncü kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.