GÖLCÜK'TE KORONA VİRÜS TEDBİRLERİ

Gündem 19.03.2020 - 16:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK'TE KORONA VİRÜS TEDBİRLERİ

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, yeni tip korona virüse (Kovid-19) karşı ilçemizde tedbirlerin alındığını bildirdi.

Korona virüs hakkında genel bir durum değerlendirmesi yapan Karabulut, virüsün yayılmasını engellemek amacıyla bakanlıklar tarafından duyurulan tedbirlerin, toplum sağlığı açısından önemli olduğunu belirterek, şunları kaydetti: "Bakanlığımızın gönderdiği tedbirler manzumesi kapsamında özellikle toplu yaşanılan yerlerde vatandaşlarımızın bulunduğu alanları minimize etmek için kafeteryalar, sinemalar, spor alanları gibi etkinliklerin yapıldığı yerler geçici bir süreliğine kapatıldı. Lokantalar, çay ocakları gibi yerler faaliyetlerine devam ediyor. Yalnız lokantalarda masalar arasında 1-1,5 metre mesafe olmasını istedik ve buna ilişkin tebligatlarımızı yaptık. Vatandaşlarımızdan ricamız özellikle 60 yaş üstünde ve kronik rahatsızlığı olanların gerekmedikçe dışarı çıkmamalarıdır. Vakitlerini evde geçirsinler. Toplu yaşanılan yerlerden uzak dursunlar. Tedbirler kapsamında umreden dönen vatandaşlar ziyaretlerini bir süre ertelesinler. Ümit ediyorum ki bu tedbirler ışığında kısa sürede dünyayı etkileyen virüsü bertaraf ederiz ve hayat normale döner. " Bireysel olarak alınacak tedbirler toplumun tümünü etkilemektedir. Sağlık kuruluşları, hastaneler, aile hekimlikleri 24 saat esasına dayalı olarak yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Belediye ve yerel yönetimler iş birliği içerisinde ve kamu hizmetlerinin aksamaması için her türlü tedbirler alınmaktadır.
Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, yeni tip korona virüse (Kovid-19) karşı ilçemizde tedbirlerin alındığını bildirdi.

Korona virüs hakkında genel bir durum değerlendirmesi yapan Karabulut, virüsün yayılmasını engellemek amacıyla bakanlıklar tarafından duyurulan tedbirlerin, toplum sağlığı açısından önemli olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Bakanlığımızın gönderdiği tedbirler manzumesi kapsamında özellikle toplu yaşanılan yerlerde vatandaşlarımızın bulunduğu alanları minimize etmek için kafeteryalar, sinemalar, spor alanları gibi etkinliklerin yapıldığı yerler geçici bir süreliğine kapatıldı. Lokantalar, çay ocakları gibi yerler faaliyetlerine devam ediyor. Yalnız lokantalarda masalar arasında 1-1,5 metre mesafe olmasını istedik ve buna ilişkin tebligatlarımızı yaptık. Vatandaşlarımızdan ricamız özellikle 60 yaş üstünde ve kronik rahatsızlığı olanların gerekmedikçe dışarı çıkmamalarıdır. Vakitlerini evde geçirsinler. Toplu yaşanılan yerlerden uzak dursunlar. Tedbirler kapsamında umreden dönen vatandaşlar ziyaretlerini bir süre ertelesinler. Ümit ediyorum ki bu tedbirler ışığında kısa sürede dünyayı etkileyen virüsü bertaraf ederiz ve hayat normale döner. "

Bireysel olarak alınacak tedbirler toplumun tümünü etkilemektedir. Sağlık kuruluşları, hastaneler, aile hekimlikleri 24 saat esasına dayalı olarak yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Belediye ve yerel yönetimler iş birliği içerisinde ve kamu hizmetlerinin aksamaması için her türlü tedbirler alınmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.