GÖLCÜK’TE ÖĞRENME ŞENLİĞİ HEYECANI

Gölcük 14.10.2016 - 13:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÖLCÜK’TE ÖĞRENME ŞENLİĞİ HEYECANI

Milli Eğitim Bakanlığı´nın bünyesinde Gölcük Belediyesi desteğiyle “Hayat Boyu Öğrenme” alışkanlığı kazanımını destekleyen “Öğrenme Şenlikleri” Anıt Parkta yapıldı.

Öğrenme Şenlikleri kapsamında düzenlenen Etkinliğe Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Naim Yüksel ve Ahmet Şimşek, Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafız Arvas da katılım gösterdi. Milli Eğitim Bakanlığı´na bağlı Hayat Boyu Öğrenme Etkinlikleri 14 Ekim Cuma günü başlayıp, 15 Ekim Cumartesi günü de devam edecek. İki gün boyunca devam edecek olan Öğrenme Şenlikleri’nde çeşitli dallarda sergilenen çalışmalar ve vatandaşlarımızı bilgilendirme amaçlı birçok stand yer alacak. Öğrenme Şenlikleri Renkli Görüntülere Sahne Oluyor Geleneksel olarak her yıl yapılan “Öğrenme Şenlikleri” hakkında açıklamalarda bulunan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “İnsanların hayatında farkındalık oluşturmak adına düzenlenen etkinlikler ile vatandaşlarımız öğrenme devamlılığını sağlamış olacak. Öğrenme hayat boyu devam eden bir süreçtir. İlçemiz okullarındaki öğrencilerimizin hazırlamış oldukları, akıllarına gelen birbirinden güzel çalışma ve faaliyetler  2 gün boyunca stantlarda sergilenecek olup, Gölcük’ümüze de birçok güzel değer katma adına vatandaşlarımızın beğenisine sunulacak” dedi. Protokol üyeleri, vatandaşlar ve ilçe okullardan gelen çok sayıda öğrenci hazırlanan stantları gezerek yapılan etkinlikleri inceleyip, bilgi aldılar.  
Milli Eğitim Bakanlığı´nın bünyesinde Gölcük Belediyesi desteğiyle “Hayat Boyu Öğrenme” alışkanlığı kazanımını destekleyen “Öğrenme Şenlikleri” Anıt Parkta yapıldı.

Öğrenme Şenlikleri kapsamında düzenlenen Etkinliğe Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Naim Yüksel ve Ahmet Şimşek, Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafız Arvas da katılım gösterdi.

Milli Eğitim Bakanlığı´na bağlı Hayat Boyu Öğrenme Etkinlikleri 14 Ekim Cuma günü başlayıp, 15 Ekim Cumartesi günü de devam edecek. İki gün boyunca devam edecek olan Öğrenme Şenlikleri’nde çeşitli dallarda sergilenen çalışmalar ve vatandaşlarımızı bilgilendirme amaçlı birçok stand yer alacak.

Öğrenme Şenlikleri Renkli Görüntülere Sahne Oluyor

Geleneksel olarak her yıl yapılan “Öğrenme Şenlikleri” hakkında açıklamalarda bulunan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “İnsanların hayatında farkındalık oluşturmak adına düzenlenen etkinlikler ile vatandaşlarımız öğrenme devamlılığını sağlamış olacak. Öğrenme hayat boyu devam eden bir süreçtir. İlçemiz okullarındaki öğrencilerimizin hazırlamış oldukları, akıllarına gelen birbirinden güzel çalışma ve faaliyetler  2 gün boyunca stantlarda sergilenecek olup, Gölcük’ümüze de birçok güzel değer katma adına vatandaşlarımızın beğenisine sunulacak” dedi.

Protokol üyeleri, vatandaşlar ve ilçe okullardan gelen çok sayıda öğrenci hazırlanan stantları gezerek yapılan etkinlikleri inceleyip, bilgi aldılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.