LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK'TE ÖĞRETMENLER BULUŞTU

27.11.2018 - 17:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK'TE ÖĞRETMENLER BULUŞTU

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gölcük Belediyesi'nin desteği ile Kongre Sarayında 24 Kasım Öğretmenler gününde münasebetiyle ilçemizde görev yapan Öğretmenler için yemek verildi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'te yemeğe katılarak, Öğretmenlerin bu mutlu gününde onların yanında oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gölcük Belediyesi'nin desteği ile Kongre Sarayında  24 Kasım Öğretmenler gününde münasebetiyle ilçemizde görev yapan Öğretmenler için yemek verildi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'te yemeğe katılarak, Öğretmenlerin bu mutlu gününde onların yanında oldu. 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Karamürsel Kaymakamı ve Gölcük Kaymakam vekili Ahmet Narinoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve Öğretmenlerin katılımıyla akşam yemeği programı düzenlendi.  Gölcük Belediyesi Kongre Sarayında verilen yemek renkli görüntülere sahne oldu. Gölcük Belediyesi Yalı Evlerinin ödüllü aşçılarının hazırladığı yemekleri afiyetle yiyen öğretmenler yemekleri çok beğendiler. Öğretmenevi korosu birbirinden güzel eserleri seslendirerek öğretmenlere keyifli dakikalar yaşattı. Yemeğe katılan Öğretmenler meslektaşlarıyla sohbet etme fırsatı buldu. Öğretmenler böylesine önemli bir günde meslektaşlarıyla bir arada olmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler. Programda duygu ve düşüncelerini dile getiren Başkan Ellibeş “Hepinizin 24 Kasım Öğretmenler gününüzü kutluyorum. Bugün bizler için farklı bir gün. Bu gecede sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu oldum. Tüm öğretmenlerimizin ellerinden öpüyorum. Sizlerin hislerinizi gerçekten iyi anlıyorum. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü bir kez daha kutluyor ve görevlerinizde başarılar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Karamürsel Kaymakamı ve Gölcük Kaymakam vekili Ahmet Narinoğlu yaptığı konuşmasında “24 Kasım Öğretmenler gününü bir kez daha kutluyorum. Bu geceyi hazırlayan herkese gönülden teşekkür ediyorum. Burada önemli olan mesleki eğitim için de eğitimlerinin alınmasıdır. Bu gecede yine sizlerle birlikte olmaktan dolayı mutlu olduğumu bir kez daha dile getiriyor, öğretmenler gününüzü kutluyorum” dedi. Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu yaptığı konuşmada, “Bu güzel gecede öğretmenlerimizi unutmadığımızı göstermek adına bir araya geldik. Sizler nesilleri aydınlatan önemli unsurlarsınız. Bütün değerli Öğretmenlerimizin Öğretmenler günlerini kutluyor, hepinizin görevinde başarılar diliyorum” diyerek konuşmasını bitirdi.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gölcük Belediyesi'nin desteği ile Kongre Sarayında 24 Kasım Öğretmenler gününde münasebetiyle ilçemizde görev yapan Öğretmenler için yemek verildi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'te yemeğe katılarak, Öğretmenlerin bu mutlu gününde onların yanında oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gölcük Belediyesi'nin desteği ile Kongre Sarayında  24 Kasım Öğretmenler gününde münasebetiyle ilçemizde görev yapan Öğretmenler için yemek verildi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'te yemeğe katılarak, Öğretmenlerin bu mutlu gününde onların yanında oldu.

24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Karamürsel Kaymakamı ve Gölcük Kaymakam vekili Ahmet Narinoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve Öğretmenlerin katılımıyla akşam yemeği programı düzenlendi. 

Gölcük Belediyesi Kongre Sarayında verilen yemek renkli görüntülere sahne oldu. Gölcük Belediyesi Yalı Evlerinin ödüllü aşçılarının hazırladığı yemekleri afiyetle yiyen öğretmenler yemekleri çok beğendiler. Öğretmenevi korosu birbirinden güzel eserleri seslendirerek öğretmenlere keyifli dakikalar yaşattı. Yemeğe katılan Öğretmenler meslektaşlarıyla sohbet etme fırsatı buldu. Öğretmenler böylesine önemli bir günde meslektaşlarıyla bir arada olmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler.
Programda duygu ve düşüncelerini dile getiren Başkan Ellibeş “Hepinizin 24 Kasım Öğretmenler gününüzü kutluyorum. Bugün bizler için farklı bir gün. Bu gecede sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu oldum. Tüm öğretmenlerimizin ellerinden öpüyorum. Sizlerin hislerinizi gerçekten iyi anlıyorum. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü bir kez daha kutluyor ve görevlerinizde başarılar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Karamürsel Kaymakamı ve Gölcük Kaymakam vekili Ahmet Narinoğlu yaptığı konuşmasında “24 Kasım Öğretmenler gününü bir kez daha kutluyorum. Bu geceyi hazırlayan herkese gönülden teşekkür ediyorum. Burada önemli olan mesleki eğitim için de eğitimlerinin alınmasıdır. Bu gecede yine sizlerle birlikte olmaktan dolayı mutlu olduğumu bir kez daha dile getiriyor, öğretmenler gününüzü kutluyorum” dedi.
Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu yaptığı konuşmada, “Bu güzel gecede öğretmenlerimizi unutmadığımızı göstermek adına bir araya geldik. Sizler nesilleri aydınlatan önemli unsurlarsınız. Bütün değerli Öğretmenlerimizin Öğretmenler günlerini kutluyor, hepinizin görevinde başarılar diliyorum” diyerek konuşmasını bitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.