LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK’TE SANAT GÜNLERİ

17.02.2017 - 15:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK’TE SANAT GÜNLERİ

Gölcük sanat günleri kapsamında çeşitli kırkyama teknikleri atölye çalışmaları, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisinde gerçekleştiriliyor.

Bu kapsamda 16-17 Şubat tarihlerinde yapılan etkinlik dolayısıyla Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından atölye çalışmalarına emek veren eğitmen ve katılımcılara sertifikaları verildi. Sanat Galerisinde gerçekleştirilen bu ayki etkinliğe ilçe dışından da eğitmenler katılım gösterdi. Bu anlamda Antalya, Eskişehir, Silivri Yalova ve İzmit'ten gelen eğitmen, katılımcılar ve kırkyama eğitmeni Sükeyne Tulan Gölcük sanat günlerinin konuğu oldu.   Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Ellibeş yaptığı konuşmada “Yerel yönetimlerin, belediyelerin sorumlulukları, görevleri değerlendirildiğinde öncelikle alt yapılar ve üst yapılar akla geliyor. Ama kültür ve sanatla alanında yapılan etkinlikler ile birlikte yapmış olduğumuz projeler daha da anlam kazanarak bir bütünlük sağlanmış oluyor. Gerçekten sanatın farklı dallarına gönül vermiş insanlarımız var. Özellikle hanımlarımız bu konuda çok istekli ve arzulu. Değerli hocalarımızın önderliğinde güzel çalışmaları Gölcük’ümüzde yapıyoruz.  Belediye Başkanı olarak yapmış olduğum projelerden almış olduğum hazzı, kültürel ve sanatsal etkinliklerden de duyuyorum. Bu vesileyle bütün hocalarımıza ve eğitmenlerimize teşekkür ediyorum. Bu sanat gönül vermiş hem Gölcük’ten, hem diğer ilçe ve illerden gelen tüm herkese gönülden teşekkür ediyorum” dedi.    
Gölcük sanat günleri kapsamında çeşitli kırkyama teknikleri atölye çalışmaları, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisinde gerçekleştiriliyor.

Bu kapsamda 16-17 Şubat tarihlerinde yapılan etkinlik dolayısıyla Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından atölye çalışmalarına emek veren eğitmen ve katılımcılara sertifikaları verildi.


Sanat Galerisinde gerçekleştirilen bu ayki etkinliğe ilçe dışından da eğitmenler katılım gösterdi. Bu anlamda Antalya, Eskişehir, Silivri Yalova ve İzmit'ten gelen eğitmen, katılımcılar ve kırkyama eğitmeni Sükeyne Tulan Gölcük sanat günlerinin konuğu oldu.

 

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Ellibeş yaptığı konuşmada “Yerel yönetimlerin, belediyelerin sorumlulukları, görevleri değerlendirildiğinde öncelikle alt yapılar ve üst yapılar akla geliyor. Ama kültür ve sanatla alanında yapılan etkinlikler ile birlikte yapmış olduğumuz projeler daha da anlam kazanarak bir bütünlük sağlanmış oluyor. Gerçekten sanatın farklı dallarına gönül vermiş insanlarımız var. Özellikle hanımlarımız bu konuda çok istekli ve arzulu. Değerli hocalarımızın önderliğinde güzel çalışmaları Gölcük’ümüzde yapıyoruz.  Belediye Başkanı olarak yapmış olduğum projelerden almış olduğum hazzı, kültürel ve sanatsal etkinliklerden de duyuyorum. Bu vesileyle bütün hocalarımıza ve eğitmenlerimize teşekkür ediyorum. Bu sanat gönül vermiş hem Gölcük’ten, hem diğer ilçe ve illerden gelen tüm herkese gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.