LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK’TEKİ 9 OKULDA ROBOTİK VE KODLAMA SINIFI AÇILDI

Eğitim 31.10.2020 - 11:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜK’TEKİ 9 OKULDA ROBOTİK VE KODLAMA SINIFI AÇILDI

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer “Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için, çağın bir gerekliliği haline gelen, Robotik ve Kodlama Sınıfı, ilçemizde 9, toplamda 97 okulda, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın'ın katıldığı törenle açıldı”dedi. İLÇEMİZDEKİ OKULLAR Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu Eyüp Sultan İmamhatip Ortaokulu Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İhsaniye Anadolu Lisesi Gölcük Atatürk Anadolu Lisesi Ulaşlı Nuri Bermek Ortaokulu Şehit Volkan Tantürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İmam Hatip Ortaokulu Mehmet Akif Ortaokulu'na açılan robotik ve kodlama sınıfları ilçemize hayırlı, uğurlu olsun. Başkan Sezer “Bu önemli projenin hayata geçirilmesi nedeniyle; başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın olmak üzere, tüm emeği geçenlere çok teşekkür ederim”dedi.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer “Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için, çağın bir gerekliliği haline gelen, Robotik ve Kodlama Sınıfı, ilçemizde 9, toplamda 97 okulda, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın'ın katıldığı törenle açıldı”dedi.

İLÇEMİZDEKİ OKULLAR
Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu
Eyüp Sultan İmamhatip Ortaokulu
Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
İhsaniye Anadolu Lisesi
Gölcük Atatürk Anadolu Lisesi
Ulaşlı Nuri Bermek Ortaokulu
Şehit Volkan Tantürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
İmam Hatip Ortaokulu
Mehmet Akif Ortaokulu'na açılan robotik ve kodlama sınıfları ilçemize hayırlı, uğurlu olsun.

Başkan Sezer “Bu önemli projenin hayata geçirilmesi nedeniyle; başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın olmak üzere, tüm emeği geçenlere çok teşekkür ederim”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.