LASTİK İŞ
ismail

''GÖLCÜK’TEKİ PROJELER HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK''

Gündem 22.05.2020 - 10:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''GÖLCÜK’TEKİ PROJELER HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK''

Genel Sekreter Balamir Gündoğdu, Gölcük ilçesinde yapılacak projeleri gözden geçirmek üzere Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ile bir araya geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Gölcük ilçesinde hayata geçirilecek projeleri görüşmek için Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ile bir araya geldi. Seçim beyannamesinde yer alan tüm proje ve hizmetlerin tek tek incelendiği toplantıda Genel Sekreter Gündoğdu, Kocaeli genelinde vatandaşların mutluluğu, rahatı ve huzuru için hizmetlerin hız kesmeden süreceğinin altını çizdi.   PROJELER AYRINTILARI İLE ELE ALINDI Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs ile mücadele çalışmalarını sürdürürken, Kocaeli’deki tüm ilçelerde vatandaşların hizmetine sunulacak projeleri gerçekleştirmek için çalışmalarına da aralıksız devam ediyor. Genel Sekreter Gündoğdu bu doğrultuda Gölcük ilçesinde hayata geçirilecek çalışmaları tüm ayrıntıları ile değerlendirmek üzere Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda yapılan toplantıda Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay ve Büyükşehir ile Gölcük Belediyesi üst düzey yöneticileri de hazır bulundu.   “SÜREKLİ ÇALIŞMA ÜRETİYORUZ” Toplantıda Gölcük ilçesinde önümüzdeki dönem içinde vatandaşların hizmetine sunulacak projeler tüm yönleri ile masaya yatırıldı.  Genel Sekreter Gündoğdu, Gölcük’te yaşayan vatandaşlar için gerçekleştirilecek hizmetlerin devam edeceğini kaydederek “ Kocaeli’de yaşayan vatandaşlarımızın kentte daha iyi şartlarda yaşaması ve mutlu olması için sürekli proje üretiyoruz. Çalışmalarımız önümüzdeki gün ve aylarda devam edecek” dedi.
Genel Sekreter Balamir Gündoğdu, Gölcük ilçesinde yapılacak projeleri gözden geçirmek üzere Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ile bir araya geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Gölcük ilçesinde hayata geçirilecek projeleri görüşmek için Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ile bir araya geldi. Seçim beyannamesinde yer alan tüm proje ve hizmetlerin tek tek incelendiği toplantıda Genel Sekreter Gündoğdu, Kocaeli genelinde vatandaşların mutluluğu, rahatı ve huzuru için hizmetlerin hız kesmeden süreceğinin altını çizdi.

 

PROJELER AYRINTILARI İLE ELE ALINDI

Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs ile mücadele çalışmalarını sürdürürken, Kocaeli’deki tüm ilçelerde vatandaşların hizmetine sunulacak projeleri gerçekleştirmek için çalışmalarına da aralıksız devam ediyor. Genel Sekreter Gündoğdu bu doğrultuda Gölcük ilçesinde hayata geçirilecek çalışmaları tüm ayrıntıları ile değerlendirmek üzere Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda yapılan toplantıda Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay ve Büyükşehir ile Gölcük Belediyesi üst düzey yöneticileri de hazır bulundu.

 

“SÜREKLİ ÇALIŞMA ÜRETİYORUZ”

Toplantıda Gölcük ilçesinde önümüzdeki dönem içinde vatandaşların hizmetine sunulacak projeler tüm yönleri ile masaya yatırıldı.  Genel Sekreter Gündoğdu, Gölcük’te yaşayan vatandaşlar için gerçekleştirilecek hizmetlerin devam edeceğini kaydederek “ Kocaeli’de yaşayan vatandaşlarımızın kentte daha iyi şartlarda yaşaması ve mutlu olması için sürekli proje üretiyoruz. Çalışmalarımız önümüzdeki gün ve aylarda devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.