LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK TEMİZLİK EVİNİZİ VE İŞ YERİNİZİ DEZENFEKTE EDİYOR

Gündem 31.03.2020 - 12:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK TEMİZLİK EVİNİZİ VE İŞ YERİNİZİ DEZENFEKTE EDİYOR

Uzun süreden beri Gölcükte hizmet veren Gölcük Temizlik Hizmetleri firması sahibi Ali Aktepe; “yıllardır güvenilir ekiple Gölcük Halkımıza hizmet veriyoruz. Bu gün yaşanan Korona virüsünden korunmak için Mert ilaçlama iş birliği ile Gölcük 'te apartman, daire ve iş yerlerinin temizliği ve ilaçlamasını büyük bir titizlikle yapıyoruz” dedi.   Çin’de başlayan ve tüm Dünyaya hızla yayıla n Korona virüsü ülkemize de bulaştı. Devlet tarafından alınan önlemlerin yanı sıra Korona Virüsü ile mücadele için çalışmalarını kurduğu ekiple başladı. Yaptıkları çalışmaları ile ilgili bilgi veren Gölcük Temizlik Hizmetleri firması sahibi Ali Aktepe  “biz firma olarak tüm işlerimizi en iyi şekilde yaparak ve hijyene önem veriyoruz. Gölcük Temizlik Hizmetleri, Site Yönetimi ve Mert İlaçlama işbirliği ile Gölcük 'te apartman, daire ve iş yerlerinin temizliği ve ilaçlamasını büyük bir titizlikle yapıyoruz. Malum Korona Covit - 19 Virüs nedeniyle yayılan bu salgının biran önce bitmesi hepimizin dileğidir. Biz Gölcük Temizlik Hizmetleri olarak yıllardır yaptığımız çalışmalarda hijyene her zaman önem verdik. 5 yıldır çözüm ortağımız olan Mert İlaçlama ile bu zor günlerde halkımızın sağlığını ön planda tutarak, aynı zamanda satışını da yaptığımız Hidrojen Peroksit ve Kolloidal gümüş bazlı konsantre çözelti dezenfektan ile isteyen herkesin evini, iş yerini, apartmanını ve ortak yaşam alanlarını temizleyip ilaçlıyoruz. Ayrıca Kavaklı'daki işyerimizde tüm temizlik malzemeleri ve el dezenfektanları satışı ile hizmet vermekteyiz” dedi.   Fahri Haner

Uzun süreden beri Gölcükte hizmet veren Gölcük Temizlik Hizmetleri firması sahibi Ali Aktepe; “yıllardır güvenilir ekiple Gölcük Halkımıza hizmet veriyoruz. Bu gün yaşanan Korona virüsünden korunmak için Mert ilaçlama iş birliği ile Gölcük 'te apartman, daire ve iş yerlerinin temizliği ve ilaçlamasını büyük bir titizlikle yapıyoruz” dedi.

 

Çin’de başlayan ve tüm Dünyaya hızla yayıla n Korona virüsü ülkemize de bulaştı. Devlet tarafından alınan önlemlerin yanı sıra Korona Virüsü ile mücadele için çalışmalarını kurduğu ekiple başladı. Yaptıkları çalışmaları ile ilgili bilgi veren Gölcük Temizlik Hizmetleri firması sahibi Ali Aktepe  “biz firma olarak tüm işlerimizi en iyi şekilde yaparak ve hijyene önem veriyoruz. Gölcük Temizlik Hizmetleri, Site Yönetimi ve Mert İlaçlama işbirliği ile Gölcük 'te apartman, daire ve iş yerlerinin temizliği ve ilaçlamasını büyük bir titizlikle yapıyoruz. Malum Korona Covit - 19 Virüs nedeniyle yayılan bu salgının biran önce bitmesi hepimizin dileğidir. Biz Gölcük Temizlik Hizmetleri olarak yıllardır yaptığımız çalışmalarda hijyene her zaman önem verdik. 5 yıldır çözüm ortağımız olan Mert İlaçlama ile bu zor günlerde halkımızın sağlığını ön planda tutarak, aynı zamanda satışını da yaptığımız Hidrojen Peroksit ve Kolloidal gümüş bazlı konsantre çözelti dezenfektan ile isteyen herkesin evini, iş yerini, apartmanını ve ortak yaşam alanlarını temizleyip ilaçlıyoruz. Ayrıca Kavaklı'daki işyerimizde tüm temizlik malzemeleri ve el dezenfektanları satışı ile hizmet vermekteyiz” dedi.

 

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.