LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK'TEN MUTKİ'YE KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ

Eğitim 29.03.2017 - 09:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK'TEN MUTKİ'YE KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ

Barbaros Hayrettin Lisesi Değerler Eğitimi Projesi kapsamında Batı'dan “Doğu'ya Kardeşliği ve Birlikteliği” taşıdı.

Barbaros Hayrettin Lisesi Müdürü Zeli Kalaç konu hakkında şunları söyledi: “YARDIMSEVERLİK . Biz bu değerimizi yazarak ,anlatarak değil; uygulamalı yaparak, yaşayarak ele almak istedik. Bir köy okulu seçtik,Bitlis ili Mutki İLÇESİ KARAAĞAÇ İLKOKULU 'nu bulduk, öğretmeni ile irtibata geçtik. Kırtasiye malzemesi eksik olduğunu öğrendik,  öğrencilerimizi zorlamadan, yardımseverlik ve yardımlaşmanın önemini paylaştıktan sonra, kalem, silgi, defter, kitap istedik, öğretmenler aramızda para topladık ve eksik olan malzemeleri temin ettik ve yolladık.  Orada ki öğrenciler de bize güzel fotoğraflar attılar, sizlerle paylaşmak istedik.” 
Barbaros Hayrettin Lisesi Değerler Eğitimi Projesi kapsamında Batı'dan “Doğu'ya Kardeşliği ve Birlikteliği” taşıdı.

Barbaros Hayrettin Lisesi Müdürü Zeli Kalaç konu hakkında şunları söyledi:
“YARDIMSEVERLİK . Biz bu değerimizi yazarak ,anlatarak değil; uygulamalı yaparak, yaşayarak ele almak istedik.
Bir köy okulu seçtik,Bitlis ili Mutki İLÇESİ KARAAĞAÇ İLKOKULU 'nu bulduk, öğretmeni ile irtibata geçtik. Kırtasiye malzemesi eksik olduğunu öğrendik,  öğrencilerimizi zorlamadan, yardımseverlik ve yardımlaşmanın önemini paylaştıktan sonra, kalem, silgi, defter, kitap istedik, öğretmenler aramızda para topladık ve eksik olan malzemeleri temin ettik ve yolladık.
 Orada ki öğrenciler de bize güzel fotoğraflar attılar, sizlerle paylaşmak istedik.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.