LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK'TEN SURİYE'YE YARDIM TIR'I

18.10.2020 - 13:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜK'TEN SURİYE'YE YARDIM TIR'I

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) Gölcük Şubesi Başkanı Ahmet Bilgin, Başlatmış oldukları Suriye’ye yardım kampanyası dahilinde, iki tır patatesi Niğde’den Suriye’ye gönderdiklerini belirtti.

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) Gölcük Şubesi Başkanı Ahmet bilgin, geçtiğimiz aylarda Suriye’ye destek olmak amacıyla genel merkezlerinin patates göndermek adına kampanya başlattığını dile getirmişti. Başkan Bilgin, ilk tırlarını Niğde’den Suriye’ye gönderdiklerini belirterek konu hakkında açıklamalarda bulundu ve “Biz Kocaeli İHH olarak genel merkezimizden 7 tır patates göndermeyi üstlenmiştik. 7 tır patatesin 2 tırını Gölcük Temsilciliğimiz, göndermek üzere üstlendi. Bu kampanyaya bir ay önce başlamıştık” dedi.   ‘OLDUKÇA MUTLUYUZ’ Sözlerine devam eden Başkan Bilgin, “Hamd olsun kısa bir zaman içinde Gölcük halkımızın desteği ile ilk tırımızı Niğde ilimizden yükleyerek Türkiye Reyhanlı sınırında bulunan İHH destek hizmetleri birimimize teslim edilmek üzere gönderdik. Oradan da İHH’nın güvenli bölgede bulunan aş evlerinde Suriyeli kardeşlerimize sıcak yemek veya patates olarak İHH aracılığı ile desteklerimiz dağıtılacak. Her bir tır 15 bin TL’ye mal olmakta, her bir tır da 25 ton yük almaktadır. İlk tırımızı gönderdiğimiz için oldukça mutluyuz” dedi.   ‘İKİNCİ TIRIMIZI DA EN KISA ZAMANDA GÖNDERMEK İSTİYORUZ’ Başkan Bilgin, açıklamalarının devamında, “Gölcük halkımızın, yapmış olduğumuz destek kampanyasına katılımları gerçekten iyi düzeydeydi. Onların destekleri ile kısa bir süre içerisinde bu hedefimizin bir bölümünü tamamlamış olduk. Bundan sonraki süreçte de Suriyeli kardeşlerimize gönderilmek üzere ikinci tır patatesi en kısa zamanda göndermek istiyoruz. Destek olan, yardım eden herkese İHH Gölcük Şubesi olarak teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) Gölcük Şubesi Başkanı Ahmet Bilgin, Başlatmış oldukları Suriye’ye yardım kampanyası dahilinde, iki tır patatesi Niğde’den Suriye’ye gönderdiklerini belirtti.

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) Gölcük Şubesi Başkanı Ahmet bilgin, geçtiğimiz aylarda Suriye’ye destek olmak amacıyla genel merkezlerinin patates göndermek adına kampanya başlattığını dile getirmişti. Başkan Bilgin, ilk tırlarını Niğde’den Suriye’ye gönderdiklerini belirterek konu hakkında açıklamalarda bulundu ve “Biz Kocaeli İHH olarak genel merkezimizden 7 tır patates göndermeyi üstlenmiştik. 7 tır patatesin 2 tırını Gölcük Temsilciliğimiz, göndermek üzere üstlendi. Bu kampanyaya bir ay önce başlamıştık” dedi.

 

‘OLDUKÇA MUTLUYUZ’

Sözlerine devam eden Başkan Bilgin, “Hamd olsun kısa bir zaman içinde Gölcük halkımızın desteği ile ilk tırımızı Niğde ilimizden yükleyerek Türkiye Reyhanlı sınırında bulunan İHH destek hizmetleri birimimize teslim edilmek üzere gönderdik. Oradan da İHH’nın güvenli bölgede bulunan aş evlerinde Suriyeli kardeşlerimize sıcak yemek veya patates olarak İHH aracılığı ile desteklerimiz dağıtılacak. Her bir tır 15 bin TL’ye mal olmakta, her bir tır da 25 ton yük almaktadır. İlk tırımızı gönderdiğimiz için oldukça mutluyuz” dedi.

 

‘İKİNCİ TIRIMIZI DA EN KISA ZAMANDA GÖNDERMEK İSTİYORUZ’

Başkan Bilgin, açıklamalarının devamında, “Gölcük halkımızın, yapmış olduğumuz destek kampanyasına katılımları gerçekten iyi düzeydeydi. Onların destekleri ile kısa bir süre içerisinde bu hedefimizin bir bölümünü tamamlamış olduk. Bundan sonraki süreçte de Suriyeli kardeşlerimize gönderilmek üzere ikinci tır patatesi en kısa zamanda göndermek istiyoruz. Destek olan, yardım eden herkese İHH Gölcük Şubesi olarak teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.