GÖLCÜK’TEN TRABZON ÇIKARTMASI

Gündem 06.10.2018 - 14:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK’TEN TRABZON ÇIKARTMASI

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Belediye Meclis üyeleri ile beraber, 2016 yılından beri kardeş şehir olan Trabzon'un Ortahisar ilçesine iade-i ziyarette bulundular.

Gölcük Belediyesi ve Trabzon Ortahisar Belediyesi’nin kardeş şehirler olması yönünde başlatılan çalışmalar tamamlanarak, her iki şehrin belediye meclislerinde alınan kararlarla ‘kardeş şehir’ protokolü 2016 yılı Ocak ayında imzalanmıştı. Kardeş şehir olarak Gölcük ve Ortahisar arasında bugüne kadar gelinen süreçte bir çok ziyaret gerçekleşip çeşitli etkinlikler düzenlenmişti. Son olarak Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk, AK Parti İl Disiplin kurulu Başkanı Temel Erten, belediye meclis üyeleri, Trabzonlu olan MHP İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu ve MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç'in daveti üzerine Ortahisar ilçesine gittiler. Kalabalık bir ekiple gerçekleştirilen iade-ziyarette Belediye Başkanı Genç'in makamında bir araya gelinerek Gölcük ve Ortahisar üzerine önemli sohbetlerde bulundular.  Şehir turu Ziyaret kapsamında Başkan Genç, misafirlerine ilçeyi tanıtmak ve belediye olarak yapılan projelerin yerinde görülmesi amacıyla şehir turu yaptırdı. ZiyaretlerTrabzon'un diğer ilçelerinin de gezilmesiyle devam edecek.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Belediye Meclis üyeleri ile beraber, 2016 yılından beri kardeş şehir olan Trabzon'un Ortahisar ilçesine iade-i ziyarette bulundular.

Gölcük Belediyesi ve Trabzon Ortahisar Belediyesi’nin kardeş şehirler olması yönünde başlatılan çalışmalar tamamlanarak, her iki şehrin belediye meclislerinde alınan kararlarla ‘kardeş şehir’ protokolü 2016 yılı Ocak ayında imzalanmıştı.

Kardeş şehir olarak Gölcük ve Ortahisar arasında bugüne kadar gelinen süreçte bir çok ziyaret gerçekleşip çeşitli etkinlikler düzenlenmişti. Son olarak Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk, AK Parti İl Disiplin kurulu Başkanı Temel Erten, belediye meclis üyeleri, Trabzonlu olan MHP İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu ve MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç'in daveti üzerine Ortahisar ilçesine gittiler. Kalabalık bir ekiple gerçekleştirilen iade-ziyarette Belediye Başkanı Genç'in makamında bir araya gelinerek Gölcük ve Ortahisar üzerine önemli sohbetlerde bulundular. 

Şehir turu
Ziyaret kapsamında Başkan Genç, misafirlerine ilçeyi tanıtmak ve belediye olarak yapılan projelerin yerinde görülmesi amacıyla şehir turu yaptırdı. ZiyaretlerTrabzon'un diğer ilçelerinin de gezilmesiyle devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.