LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK TÜRKİYE’YE ÖRNEK BİR İLÇE

Gündem 04.09.2020 - 13:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜK TÜRKİYE’YE ÖRNEK BİR İLÇE

Gölcük Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı yapıldı. 5 maddenin karara bağlandığı meclis toplantısında bütün kararlar oy birliği ile alındı.

 Halıdere Roma Mezarı’nın üst kısmında yer alan ormanlık alanda çıkan yangının söndürülmesi çalışmalarına iş makinalarıyla destek veren; Kura Hafriyat Hasan Kahraman, Gazioğlu Hafriyat Hayati Yaşar Topkaya ve Temaş Hafriyat Hasan Bat'a Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Grup Başkan vekilleri tarafından teşekkür ederek plaketi verildi.    GÖLCÜK TÜRKİYE’YE ÖRNEK BİR İLÇE   Başkan Sezer yaptığı açıklamada: Gölcük afetlerde yardımlaşma konusunda Türkiye’ye örnek bir ilçedir. Sel felaketinde olduğu gibi yangın felaketinde de hemen bir araya gelerek gelindi ve hafriyat firmalarımız gerekli desteği verdi. Bizde Kura Hafriyat Hasan Kahraman, Gazioğlu Hafriyat Hayati Yaşar Topkaya ve Temaş Hafriyat Hasan Bat'a Gölcük Belediyesi Meclis’i huzurunda plaket vererek teşekkürlerimizi ilettik” dedi.   BAŞKAN SEZER’E OY BİRLİĞİ İLE YETKİ VERİLDİ   Ardından 1 ve 2. Maddeler birlikte görüşüldü. Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi Yapılması, Bakanlık'tan mali destek alınması ve bu hususta Belediye Başkanına yetki verilmesi ve Sokak hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'nin yapımı ve işletilmesi ile ilgili Avrupa Birliği fonlarından yararlanılması ve bu konuda Belediye Başkanına yetki verilmesi maddeleri oy birliği ile kabul edildi.   SOKAK HAYVANLARI REHABİLİTASYON MERKEZİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ   Başkan Sezer bu konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “İlçemizde bir rehabilitasyon merkezinin kurulması için uğraş veriyoruz. Biz Avrupa Birliği fonlarından yararlanma noktasında Kocaeli Üniversitesi ve Kocaeli Veterinerler Odası Başkanı Orhan Altuntaş ile bir toplantı yaptık. Bu konuda bir yer de seçtik. Burada çocukların da gelerek ziyaret edebilecekleri, hayvan sahiplenebilecekleri bir alan olacak. Uzun yıllar boyunca istikrarlı bir şekilde çalışılması durumunda faydasının görüleceğini düşünüyorum. Projeyi hazırladık” dedi.   4.VE 5.MADDELERDE OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ   Gündemin üçüncü maddesinde ise: Gölcük Çocuk Evleri Sitesi’nin üzerinde bulunduğu belediyemize ait Yunus Emre Mah. 451 Ada 24 Parsel nolu taşınmazın devlete olan borçlarımıza mahsuben Maliye Hazinesi’ne devri konusu görüşüldü. Başkan Sezer “Şu an maliyeye bir borcumuz yok. İleride olacak borçlara karşı devrinin yapılması için yetki istiyoruz” dedi. Oy birliği ile bu madde de kabul edildi.   TOPÇULARA YAYA ÜST GEÇİDİ YAPILACAK   Gündemin dördüncü maddesinde: Gölcük İhsaniyespor Kulübü’ne ortak proje kapsamında yer tahsisi” konusuna değinildi. Bu madde, oy birliği ile kabul edildi. Gündemin beşinci ve son maddesinde: Maliye Hazinesi’ne ait olan 17 pafta, 863 numaralı parsel üzerinden geçen fiziki çevre emniyetinin imar sınırlarına deplase edilmesi ile ilgili protokolün akdedilmesi için belediye başkanına yetki verilmesi” konusu görüşüldü. Değirmendere Topçular Mahallesi Sezai Karakoç Caddesi’nin çıkışında, Yalova istikametinde bulunan ve askeriyeye ait olan bölgede yaya üst geçidi yapılması amacıyla verilmesi adına adımların atılacağı ifade edildi. Son madde de oy birliği ile kabul edildi.  
Gölcük Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı yapıldı. 5 maddenin karara bağlandığı meclis toplantısında bütün kararlar oy birliği ile alındı.

 Halıdere Roma Mezarı’nın üst kısmında yer alan ormanlık alanda çıkan yangının söndürülmesi çalışmalarına iş makinalarıyla destek veren; Kura Hafriyat Hasan Kahraman, Gazioğlu Hafriyat Hayati Yaşar Topkaya ve Temaş Hafriyat Hasan Bat'a Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Grup Başkan vekilleri tarafından teşekkür ederek plaketi verildi. 

 

GÖLCÜK TÜRKİYE’YE ÖRNEK BİR İLÇE

 

Başkan Sezer yaptığı açıklamada: Gölcük afetlerde yardımlaşma konusunda Türkiye’ye örnek bir ilçedir. Sel felaketinde olduğu gibi yangın felaketinde de hemen bir araya gelerek gelindi ve hafriyat firmalarımız gerekli desteği verdi. Bizde Kura Hafriyat Hasan Kahraman, Gazioğlu Hafriyat Hayati Yaşar Topkaya ve Temaş Hafriyat Hasan Bat'a Gölcük Belediyesi Meclis’i huzurunda plaket vererek teşekkürlerimizi ilettik” dedi.

 

BAŞKAN SEZER’E OY BİRLİĞİ İLE YETKİ VERİLDİ

 

Ardından 1 ve 2. Maddeler birlikte görüşüldü. Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi Yapılması, Bakanlık'tan mali destek alınması ve bu hususta Belediye Başkanına yetki verilmesi ve Sokak hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'nin yapımı ve işletilmesi ile ilgili Avrupa Birliği fonlarından yararlanılması ve bu konuda Belediye Başkanına yetki verilmesi maddeleri oy birliği ile kabul edildi.

 

SOKAK HAYVANLARI REHABİLİTASYON MERKEZİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 

Başkan Sezer bu konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “İlçemizde bir rehabilitasyon merkezinin kurulması için uğraş veriyoruz. Biz Avrupa Birliği fonlarından yararlanma noktasında Kocaeli Üniversitesi ve Kocaeli Veterinerler Odası Başkanı Orhan Altuntaş ile bir toplantı yaptık. Bu konuda bir yer de seçtik. Burada çocukların da gelerek ziyaret edebilecekleri, hayvan sahiplenebilecekleri bir alan olacak. Uzun yıllar boyunca istikrarlı bir şekilde çalışılması durumunda faydasının görüleceğini düşünüyorum. Projeyi hazırladık” dedi.

 

4.VE 5.MADDELERDE OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

 

Gündemin üçüncü maddesinde ise: Gölcük Çocuk Evleri Sitesi’nin üzerinde bulunduğu belediyemize ait Yunus Emre Mah. 451 Ada 24 Parsel nolu taşınmazın devlete olan borçlarımıza mahsuben Maliye Hazinesi’ne devri konusu görüşüldü. Başkan Sezer “Şu an maliyeye bir borcumuz yok. İleride olacak borçlara karşı devrinin yapılması için yetki istiyoruz” dedi. Oy birliği ile bu madde de kabul edildi.

 

TOPÇULARA YAYA ÜST GEÇİDİ YAPILACAK

 

Gündemin dördüncü maddesinde: Gölcük İhsaniyespor Kulübü’ne ortak proje kapsamında yer tahsisi” konusuna değinildi. Bu madde, oy birliği ile kabul edildi. Gündemin beşinci ve son maddesinde: Maliye Hazinesi’ne ait olan 17 pafta, 863 numaralı parsel üzerinden geçen fiziki çevre emniyetinin imar sınırlarına deplase edilmesi ile ilgili protokolün akdedilmesi için belediye başkanına yetki verilmesi” konusu görüşüldü. Değirmendere Topçular Mahallesi Sezai Karakoç Caddesi’nin çıkışında, Yalova istikametinde bulunan ve askeriyeye ait olan bölgede yaya üst geçidi yapılması amacıyla verilmesi adına adımların atılacağı ifade edildi. Son madde de oy birliği ile kabul edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.