LASTİK İŞ

GÖLCÜK ÜÇ ÇOCUĞA SAHİP ÇIKTI

12.03.2019 - 17:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK ÜÇ ÇOCUĞA SAHİP ÇIKTI

Yeni Gölcük Gazetesinin sayfalarından duyurduğu üç kardeşin dramına Kaymakamlık, Belediye ve Vatandaşlar duyarsız kalmadı. Üç kardeşe Gölcük sahip çıktı

Anne ve babasının ölümlerinde sonra gidecek ve bakacak kimseleri olmayan üç kardeşin dramını gazetemizde duyurduktan sonra Kaymakamlık harekete geçti. Üç kardeşe Devlet Sahip çıktı. ÜÇ KRDEŞİN DRAMI 4,5 ve 6 yaşında 3 Erkek kardeş önce babalarını kaybettikten sonra Anneleri ile birlikte hayatta kalmanın yaşam mücadelesini verirken bir sabah uyandıklarında anneleri de gece geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti. Üç kardeş bakacak kimseleri olmadığı için Anneanneleri ile yaşamaya başlamıştı. Anneannelerinin maddi imkanı olmadığı için çocukların neredeyse yatacak yatakları bile yoktu. Üç kardeşin hayatta kalma mücadelesini gazetemizde yayınladıktan sonra hayır severler yardıma koştu. DEVLET ÇOCUKLARA SAHİP ÇIKTI Bu Çocuklara sahip çıkalım haberimizden sonra Kaymakam Mustafa Altıntaş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına verdiği talimat ile çocukların tüm ihtiyaçları karşılandı. Aynı zamanda Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Çocukların daha iyi yaşaması için Maaş bağlamak için işlemlere başladı. Kayamakm Altıntaş “Haberiniz üzerine ekiplerimiz çalışmalara başladı. Aileye daha öncede yardım etmişiz. Çocuklar bundan sonra daha rahat yaşayacaklar. Hebrin üzerine bir çok hayırsever Kaymakamlığımızı aileye yardım etmek için aradı. Yeni Gölcük Gazetesine duyarlılığı için teşekkür ediyorum”dedi.    
Yeni Gölcük Gazetesinin sayfalarından duyurduğu üç kardeşin dramına Kaymakamlık, Belediye ve Vatandaşlar duyarsız kalmadı. Üç kardeşe Gölcük sahip çıktı

Anne ve babasının ölümlerinde sonra gidecek ve bakacak kimseleri olmayan üç kardeşin dramını gazetemizde duyurduktan sonra Kaymakamlık harekete geçti. Üç kardeşe Devlet Sahip çıktı.


ÜÇ KRDEŞİN DRAMI

4,5 ve 6 yaşında 3 Erkek kardeş önce babalarını kaybettikten sonra Anneleri ile birlikte hayatta kalmanın yaşam mücadelesini verirken bir sabah uyandıklarında anneleri de gece geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti. Üç kardeş bakacak kimseleri olmadığı için Anneanneleri ile yaşamaya başlamıştı. Anneannelerinin maddi imkanı olmadığı için çocukların neredeyse yatacak yatakları bile yoktu. Üç kardeşin hayatta kalma mücadelesini gazetemizde yayınladıktan sonra hayır severler yardıma koştu.


DEVLET ÇOCUKLARA SAHİP ÇIKTI
Bu Çocuklara sahip çıkalım haberimizden sonra Kaymakam Mustafa Altıntaş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına verdiği talimat ile çocukların tüm ihtiyaçları karşılandı. Aynı zamanda Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Çocukların daha iyi yaşaması için Maaş bağlamak için işlemlere başladı. Kayamakm Altıntaş “Haberiniz üzerine ekiplerimiz çalışmalara başladı. Aileye daha öncede yardım etmişiz. Çocuklar bundan sonra daha rahat yaşayacaklar. Hebrin üzerine bir çok hayırsever Kaymakamlığımızı aileye yardım etmek için aradı. Yeni Gölcük Gazetesine duyarlılığı için teşekkür ediyorum”dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.