LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK'ÜN DEĞERLERİ İZNİK’TE SERGİLENDİ

28.06.2018 - 18:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK'ÜN DEĞERLERİ İZNİK’TE SERGİLENDİ

İznik Belediyesi’nin kardeş ilçesi Gölcük’ün değerleri İznik’te düzenlenen sergi ile sanat severlerin beğenisine sunuldu.

İznik Milli İrade Meydanı’nda Gölcük Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi tarafından düzenlenen Ressam Banu Devrim Atölyesi’nin hazırlamış olduğu Gölcük’ün tarihine ışık tutan eserler sergilendi. Resam Banu devrim'in Zamanın Tanıkları resim Sergisi, Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu El Sanatları Bölümü Öğretim Üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Mine Can 'ın Kültürel Miras sergisine Gölcük'den katılım yüksek oldu.    Serginin açılışını Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, eşi Funda Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, eşi Feriha Ellibeş, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Gölcük İznikliler Derneği Başkanı Hasan Basri Başbay ve kent konseyi yetkilileri birlikte gerçekleştirdiler. Açılışta konuşan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın her iki ilçenin kardeşlik ilişkilerine vurgu yaparken misafirlerini İznik’te ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş da böylesine güzel bir serginin böylesine güzel bir ilçede açılmasında emeği geçenlere teşekkür ederlerken, ev sahipliği dolayısıyla İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’a da teşekkürlerini ilettiler. Ressam Banu Devrim ise açıklamasında “Sekiz yıl önce yerleştiğim Gölcük’te amacım daha çok insana sanat aşkını aşılamaktı.Yıllar boyu resim yapmak istemiş ama türlü nedenlerle ertelemiş yetişkinlere bu imkanı sağlayan Belediyeler ve Halk Eğitim Merkezlerine teşekkür borçluyuz.Çöp adam bile çizmeyi hayal edemeyen insanlar şimdi en güzel portreleri yapabilmektedir” dedi. Açılış sonrasında Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük İznikliler Derneği Başkanı Hasan Basri Başbay ve kent konseyi yetkilileri birlikte resim sergisini gezdiler.
İznik Belediyesi’nin kardeş ilçesi Gölcük’ün değerleri İznik’te düzenlenen sergi ile sanat severlerin beğenisine sunuldu.

İznik Milli İrade Meydanı’nda Gölcük Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi tarafından düzenlenen Ressam Banu Devrim Atölyesi’nin hazırlamış olduğu Gölcük’ün tarihine ışık tutan eserler sergilendi. Resam Banu devrim'in Zamanın Tanıkları resim Sergisi, Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu El Sanatları Bölümü Öğretim Üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Mine Can 'ın Kültürel Miras sergisine Gölcük'den katılım yüksek oldu. 

 

Serginin açılışını Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, eşi Funda Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, eşi Feriha Ellibeş, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Gölcük İznikliler Derneği Başkanı Hasan Basri Başbay ve kent konseyi yetkilileri birlikte gerçekleştirdiler.

Açılışta konuşan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın her iki ilçenin kardeşlik ilişkilerine vurgu yaparken misafirlerini İznik’te ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş da böylesine güzel bir serginin böylesine güzel bir ilçede açılmasında emeği geçenlere teşekkür ederlerken, ev sahipliği dolayısıyla İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’a da teşekkürlerini ilettiler.

Ressam Banu Devrim ise açıklamasında “Sekiz yıl önce yerleştiğim Gölcük’te amacım daha çok insana sanat aşkını aşılamaktı.Yıllar boyu resim yapmak istemiş ama türlü nedenlerle ertelemiş yetişkinlere bu imkanı sağlayan Belediyeler ve Halk Eğitim Merkezlerine teşekkür borçluyuz.Çöp adam bile çizmeyi hayal edemeyen insanlar şimdi en güzel portreleri yapabilmektedir” dedi.

Açılış sonrasında Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük İznikliler Derneği Başkanı Hasan Basri Başbay ve kent konseyi yetkilileri birlikte resim sergisini gezdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.