LASTİK İŞ

GÖLCÜK’ÜN GENÇ RESSAMLARININ RESİMLERİ HAYRAN BIRAKTI

19.11.2019 - 09:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK’ÜN GENÇ RESSAMLARININ RESİMLERİ HAYRAN BIRAKTI

Gölcük Belediyesi tarafından Yaz döneminde gerçekleştirilen Resim Çalıştayı sonrasında sertifika töreni ve resim sergisi Yalı Evleri’nde düzenlendi.

Gölcük’te istikbal vaat eden 19 genç ressamın katıldığı çalıştay sonunda sergilenen resimler büyük beğeni topladı. Gölcük Belediyesi tarafından Yaz döneminde gerçekleştirilen, resim sanatında Gölcük’te istikbal vaat eden 19 gencin katıldığı, Resim Çalıştayı sonrasında sertifika töreni ve resim sergisi Yalı Evleri’nde düzenlendi. YAPILAN RESİMLER HAYRAN BIRAKTI Resim öğretmeni Nilüfer Mucu tarafından 2 ay boyunca süren eğitimler sonrasında gençlerin yaptığı resimlerin yer aldığı serginin açılışına; Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu ve öğrenciler katıldı. İlk olarak çalıştaya katılan öğrencilere sertifikaları protokol üyeleri tarafından verildi ve ardından açılış kurdelesi kesildi. Beraberinde sergi gezilirken, yapılan resimler adeta davetlileri hayran bıraktı.   BAŞKAN SEZER ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ Başkan Sezer yaptığı açıklamada; “Resim sanatında gösterdikleri performans ile bizleri kendilerine hayran bırakan öğrencilerimizi ve onların yetişmesinde büyük emeği olan öğretmenleri Nilüfer Mucu’yu tebrik ediyor ve başarının devamını diliyorum. Gölcükümüzün adının sanat, kültür ve sporla duyurulması için geleceğimizin teminatı gençlerimize yönelik çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğimizi belirtmek istiyorum” dedi.   
Gölcük Belediyesi tarafından Yaz döneminde gerçekleştirilen Resim Çalıştayı sonrasında sertifika töreni ve resim sergisi Yalı Evleri’nde düzenlendi.

Gölcük’te istikbal vaat eden 19 genç ressamın katıldığı çalıştay sonunda sergilenen resimler büyük beğeni topladı.

Gölcük Belediyesi tarafından Yaz döneminde gerçekleştirilen, resim sanatında Gölcük’te istikbal vaat eden 19 gencin katıldığı, Resim Çalıştayı sonrasında sertifika töreni ve resim sergisi Yalı Evleri’nde düzenlendi.

YAPILAN RESİMLER HAYRAN BIRAKTI

Resim öğretmeni Nilüfer Mucu tarafından 2 ay boyunca süren eğitimler sonrasında gençlerin yaptığı resimlerin yer aldığı serginin açılışına; Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu ve öğrenciler katıldı. İlk olarak çalıştaya katılan öğrencilere sertifikaları protokol üyeleri tarafından verildi ve ardından açılış kurdelesi kesildi. Beraberinde sergi gezilirken, yapılan resimler adeta davetlileri hayran bıraktı.  

BAŞKAN SEZER ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

Başkan Sezer yaptığı açıklamada; “Resim sanatında gösterdikleri performans ile bizleri kendilerine hayran bırakan öğrencilerimizi ve onların yetişmesinde büyük emeği olan öğretmenleri Nilüfer Mucu’yu tebrik ediyor ve başarının devamını diliyorum. Gölcükümüzün adının sanat, kültür ve sporla duyurulması için geleceğimizin teminatı gençlerimize yönelik çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğimizi belirtmek istiyorum” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.