GÖLCÜK'ÜN MÜZİK KÜLTÜRÜ CAN BULACAK

21.10.2015 - 17:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÖLCÜK'ÜN MÜZİK KÜLTÜRÜ CAN BULACAK

Gölcük Yöresi Müzik Kültürü Derleme ve Tanıtım Projesi Çalışmaları Devam Ediyor

Gölcük Belediyesi, Gölcük Kent Konseyi, Kocaeli Üniversitesi Vizyon 2023 Projesi kapsamında Gölcük Yöresi Müzik Kültürü ve Derleme ve Tanıtım Projesi çalışmalarını sürdürüyor. Bu anlamda yapılan çalışmalarda Gölcük Belediyesi adına Afak Meydanlı, Gölcük Kent Konseyi adına Bilge Saral ve Kocaeli Üniversitesi adına Yrd. Doç. Dr. Hakan Bağcı ve Didem Albekoğlu proje yürütücüsü olarak yer alıyor. Gölcük Kent Konseyi’nde, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Gölcük Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram ve proje yürütücüleri bir araya gelerek proje hakkında değerlendirmelerde bulundular. Gölcük’ün Müzik Kültürü Can Bulacak Gölcük Yöresi Müzik Kültürü Derleme ve Tanıtım Projesinde iki amaçla yolu çıkılmış olup, Gölcük Belediyesi adına yararlı bir faaliyet yürütülmesi hedeflenmiştir. İlk amaç olarak Gölcük Yöresi Müzik Kültürünün derlenmesi ve vatandaşa hazır hale getirilmesi, ikinci amaç ise derlenen bu müzik kültürünün basılı hale getirilerek başta müzikseverlere ve Gölcük vatandaşına hitap edebilecek şekliyle tanıtılmasıdır. Çalışmaları halen devam etmekte olan proje ile ilgili olarak Cuma günü saha çalışmalarına başlanacak olup, nihayete ermesiyle birlikte de, elde edilen bilgiler derlenip kitap haline getirilecek.
Gölcük Yöresi Müzik Kültürü Derleme ve Tanıtım Projesi Çalışmaları Devam Ediyor

Gölcük Belediyesi, Gölcük Kent Konseyi, Kocaeli Üniversitesi Vizyon 2023 Projesi kapsamında Gölcük Yöresi Müzik Kültürü ve Derleme ve Tanıtım Projesi çalışmalarını sürdürüyor.

Bu anlamda yapılan çalışmalarda Gölcük Belediyesi adına Afak Meydanlı, Gölcük Kent Konseyi adına Bilge Saral ve Kocaeli Üniversitesi adına Yrd. Doç. Dr. Hakan Bağcı ve Didem Albekoğlu proje yürütücüsü olarak yer alıyor.

Gölcük Kent Konseyi’nde, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Gölcük Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram ve proje yürütücüleri bir araya gelerek proje hakkında değerlendirmelerde bulundular.

Gölcük’ün Müzik Kültürü Can Bulacak

Gölcük Yöresi Müzik Kültürü Derleme ve Tanıtım Projesinde iki amaçla yolu çıkılmış olup, Gölcük Belediyesi adına yararlı bir faaliyet yürütülmesi hedeflenmiştir. İlk amaç olarak Gölcük Yöresi Müzik Kültürünün derlenmesi ve vatandaşa hazır hale getirilmesi, ikinci amaç ise derlenen bu müzik kültürünün basılı hale getirilerek başta müzikseverlere ve Gölcük vatandaşına hitap edebilecek şekliyle tanıtılmasıdır.

Çalışmaları halen devam etmekte olan proje ile ilgili olarak Cuma günü saha çalışmalarına başlanacak olup, nihayete ermesiyle birlikte de, elde edilen bilgiler derlenip kitap haline getirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.