GÖLCÜK VE ÇAYIROVA'YA DEVLET HASTANESİ

Gölcük 28.01.2017 - 17:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK VE ÇAYIROVA'YA DEVLET HASTANESİ

Sağlık Bakanı Recep Akdağ ilimize yaptığı ziyarette sağlık alanında müjdeler verirken 2017 yılında hem devlet hastanesi hem de şehir hastanesi inşaatının biteceğini söyledi. Akdağ ayrıca 2018 yılına kalmadan Gölcük ve Çayırova ilçesine devlet hastanesi yapacaklarını kaydetti.

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ dün ilimize gelerek bir dizi programlara katıldı. Akdağ programlar kapsamında ilk olarak Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker,  İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Karadeniz, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İl Sağlık Müdürü Mürsel Durmaz,  Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney’ de hazır bulundu.  Bakan Akdağ belirtilen sürede tamamlanması beklenmeyen Şehir Hastanesi ve devlet hastanesi için 2017 yılı içinde çalışmaları tamamlayıp hizmete sokacaklarını belirtirken 2017 sonu 2018 başında da Gölcük ve Çayırova ilçesine devlet hastanesi yapacaklarını kaydetti. GÜZELOĞLU: BAKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM İlk olarak konuşma yapan Vali Güzeloğlu, “Sayın Akdağ, 2003 yılına başlayan önce insan diyen sağlıkta dönüşüm projesini hazırlayan ve uygulayan bugüne kadar getiren bir bakanımız. Gelecek 15 yılda bakanımızın emrinde çalışan az da olsa katkı veren bir kişi olarak ülkemiz adına şükran sunuyorum. Sağlık en temel insan hakkıdır. Türkiye bugün genel sağlık hizmetlerini dünya çapına taşımıştı. Bu da sağlık bakanımızın özel gayret ve çabasıdır. Kocaeli, sağlık dönüşümde bugün ve gelecekten çok önemli pay alan en ötesini sunmaya amaç eden bir şehir. Bugüne kadar bu tür hizmetlerde Kocaeli’ye sunduğu katkılar için sayın bakanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. AKDAĞ: GÜN GÜN TAKİP EDİYORUZ Vali Güzeloğlu’nun ardından konuşan Sağlık Bakanı Akdağ şunları kaydetti: “Kocaeli, Türkiye’nin en önemli illerden biri. Kocaeli, Türkiye’ye üreten katkı değer oluşturan bir il. Yatırımlar yaptığımız bir şehir. Kocaeli’yi sağlık anlamında değerlendiriyoruz. Bölgenin sağlık merkezi olarak görüyoruz. Kendisi ve çevresinde ki illerin sağlık merkezi olarak görüyoruz. Bugüne kadar bütün planlarımız buna göre yaptık. Şehir hastanesi inşaatını takip ediyoruz. Bin 200 yataklı olacak.  Hem Kocaeli hem de çevre illerin hizmeti için yapımı devam ediyor. İnşallah hem devlet hastanesi hem de şehir hastanesi 2017’de hizmete girecek. 2018’e bırakamayacağız. Ufakta olsa gecikme olabilir ama gün ve gün takip ediyoruz. GÖLCÜK VE ÇAYIROVA’YA HASTANE Gölcük ve Çayırova ilçesine devlet hastanesi yapacağız. Darıca’da  bir hastaneyi eğitim ve araştırma hastanesi olarak geliştirme kararı aldık.  Sağlıkta ikinci döneme giriyoruz. 2023’ e kadar yeni bir plan hazırlıyoruz. Hastalık günümüz de değişti. Artık Türkiye çocukların ishalden, zatürreden, kızamıktan  hayatını kaybettiği bir ülke olmaktan çıktık. Şişmanlık, hareketsizlik, şeker ve kalp hastalıkları gibi yeni problemler ön plana çıktı. Yeni dönemde bunlara yoğunlaşarak en mükemmel noktaya getireceğiz.  Kocaeli’de bunları gözden geçiyoruz. Sağlık koordinatörlerimizle birlikte bugün Kocaeli’de sağlık alanında çalışmalar yapacağız”
Sağlık Bakanı Recep Akdağ ilimize yaptığı ziyarette sağlık alanında müjdeler verirken 2017 yılında hem devlet hastanesi hem de şehir hastanesi inşaatının biteceğini söyledi. Akdağ ayrıca 2018 yılına kalmadan Gölcük ve Çayırova ilçesine devlet hastanesi yapacaklarını kaydetti.

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ dün ilimize gelerek bir dizi programlara katıldı. Akdağ programlar kapsamında ilk olarak Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker,  İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Karadeniz, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İl Sağlık Müdürü Mürsel Durmaz,  Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney’ de hazır bulundu.  Bakan Akdağ belirtilen sürede tamamlanması beklenmeyen Şehir Hastanesi ve devlet hastanesi için 2017 yılı içinde çalışmaları tamamlayıp hizmete sokacaklarını belirtirken 2017 sonu 2018 başında da Gölcük ve Çayırova ilçesine devlet hastanesi yapacaklarını kaydetti.

GÜZELOĞLU: BAKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

İlk olarak konuşma yapan Vali Güzeloğlu, “Sayın Akdağ, 2003 yılına başlayan önce insan diyen sağlıkta dönüşüm projesini hazırlayan ve uygulayan bugüne kadar getiren bir bakanımız. Gelecek 15 yılda bakanımızın emrinde çalışan az da olsa katkı veren bir kişi olarak ülkemiz adına şükran sunuyorum. Sağlık en temel insan hakkıdır. Türkiye bugün genel sağlık hizmetlerini dünya çapına taşımıştı. Bu da sağlık bakanımızın özel gayret ve çabasıdır. Kocaeli, sağlık dönüşümde bugün ve gelecekten çok önemli pay alan en ötesini sunmaya amaç eden bir şehir. Bugüne kadar bu tür hizmetlerde Kocaeli’ye sunduğu katkılar için sayın bakanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AKDAĞ: GÜN GÜN TAKİP EDİYORUZ

Vali Güzeloğlu’nun ardından konuşan Sağlık Bakanı Akdağ şunları kaydetti: “Kocaeli, Türkiye’nin en önemli illerden biri. Kocaeli, Türkiye’ye üreten katkı değer oluşturan bir il. Yatırımlar yaptığımız bir şehir. Kocaeli’yi sağlık anlamında değerlendiriyoruz. Bölgenin sağlık merkezi olarak görüyoruz. Kendisi ve çevresinde ki illerin sağlık merkezi olarak görüyoruz. Bugüne kadar bütün planlarımız buna göre yaptık. Şehir hastanesi inşaatını takip ediyoruz. Bin 200 yataklı olacak.  Hem Kocaeli hem de çevre illerin hizmeti için yapımı devam ediyor. İnşallah hem devlet hastanesi hem de şehir hastanesi 2017’de hizmete girecek. 2018’e bırakamayacağız. Ufakta olsa gecikme olabilir ama gün ve gün takip ediyoruz.

GÖLCÜK VE ÇAYIROVA’YA HASTANE

Gölcük ve Çayırova ilçesine devlet hastanesi yapacağız. Darıca’da  bir hastaneyi eğitim ve araştırma hastanesi olarak geliştirme kararı aldık.  Sağlıkta ikinci döneme giriyoruz. 2023’ e kadar yeni bir plan hazırlıyoruz. Hastalık günümüz de değişti. Artık Türkiye çocukların ishalden, zatürreden, kızamıktan  hayatını kaybettiği bir ülke olmaktan çıktık. Şişmanlık, hareketsizlik, şeker ve kalp hastalıkları gibi yeni problemler ön plana çıktı. Yeni dönemde bunlara yoğunlaşarak en mükemmel noktaya getireceğiz.  Kocaeli’de bunları gözden geçiyoruz. Sağlık koordinatörlerimizle birlikte bugün Kocaeli’de sağlık alanında çalışmalar yapacağız”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.