LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU YAŞLILARIMIZIN YANINDA

Gölcük 22.03.2020 - 18:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU YAŞLILARIMIZIN YANINDA

Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer vatandaşlara seslendiBaşkan Sezer 65 yaş üstü vatandaşlarımız, yaşlılarımız bizim başımızın tacı. İhtiyaçlarını dün olduğu gibi bugün de gidermek için bir telefon kadar yakınınızdayız. İhtiyaçlarınız halinde belediyemizin :414 10 38 ve 549 735 26 84 nolu telefonundan bizi 7/24 aramaları yeterlidir!"dedi

İçişleri Bakanlığı’nın Genelgesi uyarınca: Kronik rahatsızlıklara sahip vatandaşlarımız ile 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ikametlerinden dışarı çıkmalarının yasaklanması sonrasında Gölcük Vefa Destek Grubu hızlı bir şekilde kuruldu ve çalışmalarına başladı. İçişleri Bakanlığı’nın Genelgesi uyarınca: Kronik rahatsızlıklara sahip vatandaşlarımız ile 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ikametlerinden dışarı çıkmaları, açık alanlarda, parklarda dolaşmaları ve toplu ulaşım araçları ile seyahat etmeleri yasaklandı. Bunun üzerine 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi için Gölcük Kaymakamlığı, Gölcük Belediyesi ve ilgili sivil toplum kuruluşları harekete geçerek hızlı bir şekilde, Gölcük Vefa Destek Grubu kurdu ve çalışmalara başladı.  BAŞKAN SEZER’DEN LÜTFEN ZORUNLU OLMADIKÇA DIŞARI ÇIKMAYIN UYARISI Konuyla ilgili bir açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Kronik rahatsızlıklara sahip vatandaşlarımız ile 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ikametlerinden dışarı çıkmaları, açık alanlarda, parklarda dolaşmaları ve toplu ulaşım araçları ile seyahat etmeleri yasaklandı. Bu kapsamda olan vatandaşlarımız; dışarı çıkmalarını gerektirecek zaruri bir ihtiyaçları olması halinde, 112, 155, 156 ve Gölcük Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu’na tahsis ettiğimiz 414 10 38 ya da 0 (549) 735 26 84 numaralı telefonlarımızı arayabilirler. Vatandaşlarımızın evlerinde kalmaları sağlıkları için hayati derecede önemlidir. Lütfen zorunlu olmadıkça sokağa çıkmayalım. Biz gerekli çalışmaları yapıyoruz” dedi.
Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer vatandaşlara seslendiBaşkan Sezer 65 yaş üstü vatandaşlarımız, yaşlılarımız bizim başımızın tacı. İhtiyaçlarını dün olduğu gibi bugün de gidermek için bir telefon kadar yakınınızdayız. İhtiyaçlarınız halinde belediyemizin :414 10 38 ve 549 735 26 84 nolu telefonundan bizi 7/24 aramaları yeterlidir!"dedi

İçişleri Bakanlığı’nın Genelgesi uyarınca: Kronik rahatsızlıklara sahip vatandaşlarımız ile 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ikametlerinden dışarı çıkmalarının yasaklanması sonrasında Gölcük Vefa Destek Grubu hızlı bir şekilde kuruldu ve çalışmalarına başladı.

İçişleri Bakanlığı’nın Genelgesi uyarınca: Kronik rahatsızlıklara sahip vatandaşlarımız ile 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ikametlerinden dışarı çıkmaları, açık alanlarda, parklarda dolaşmaları ve toplu ulaşım araçları ile seyahat etmeleri yasaklandı. Bunun üzerine 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi için Gölcük Kaymakamlığı, Gölcük Belediyesi ve ilgili sivil toplum kuruluşları harekete geçerek hızlı bir şekilde, Gölcük Vefa Destek Grubu kurdu ve çalışmalara başladı. 

BAŞKAN SEZER’DEN LÜTFEN ZORUNLU OLMADIKÇA DIŞARI ÇIKMAYIN UYARISI

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Kronik rahatsızlıklara sahip vatandaşlarımız ile 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ikametlerinden dışarı çıkmaları, açık alanlarda, parklarda dolaşmaları ve toplu ulaşım araçları ile seyahat etmeleri yasaklandı. Bu kapsamda olan vatandaşlarımız; dışarı çıkmalarını gerektirecek zaruri bir ihtiyaçları olması halinde, 112, 155, 156 ve Gölcük Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu’na tahsis ettiğimiz 414 10 38 ya da 0 (549) 735 26 84 numaralı telefonlarımızı arayabilirler. Vatandaşlarımızın evlerinde kalmaları sağlıkları için hayati derecede önemlidir. Lütfen zorunlu olmadıkça sokağa çıkmayalım. Biz gerekli çalışmaları yapıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.