LASTİK İŞ

GÖLCÜK YILDIZ’LA DEVAM DEDİ

Asayiş 10.03.2020 - 14:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK YILDIZ’LA DEVAM DEDİ

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı yapılacak olan il kongresinde mevcut başkan Yıldız’ı destekleyeceklerini vurguladı.

Aynacı “22 martta yapılacak olan İl Başkanlığı kongresinde bizde, kendi kadro ve ekip arkadaşlarımızla yaptığımız istişareler sonucunda, mevcut il başkanımız Şanbaz Yıldız’ı, il başkanlığına aday olması halinde ona destek vermeye karar vermiş bulunmaktayız”dedi.  TERCİHİMİZ YILDIZ’DAN YANA Başkan Aynacı “Gölcük ilçe teşkilatı olarak, geçtiğimiz hafta kongremizi tamamladık ve mazbatamızı alarak görevimize başladık. Yönetim kurulumuz ile de kongre sonrası ilk toplantımızı gerçekleştirdik. 22 Martta da 2. Olağan il kongremizi gerçekleştireceğiz. Öncelikle şunu söylemeliyim, bizler siyaset yapıyoruz, siyasette kadro ve ekip oldukça önemlidir. Yine aynı şekilde, ilçe başkanlarının da il başkanlığı noktasında taraf olma ve tercihte bulunması kadar doğal bir şey olamaz. Bizde, kendi kadro ve ekip arkadaşlarımızla yaptığımız istişareler sonucunda, mevcut il başkanımız Şanbaz YILDIZ’ı, il başkanlığına aday olması halinde ona destek vermeye karar vermiş bulunmaktayız. Elbette ki, insanların tercihlerine ipotek koyamayız. Elbetteki, herkesi bizimle birlikte hareket etmesi noktasında zorlayamayız. Bu bağlamda aday olacak diğer arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum”dedi KONGREMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPACAĞIZ Aynacı “Ancak teşkilat hiyerarşisinin doğal bir sonucu olarak ta, alınan kararlara, delegasyonun büyük ölçüde riayet edeceğini iyi biliyoruz. Önümüzdeki günlerde, kongremizin en güzel şekilde geçmesi amacıyla neler yapabiliriz, o konular üzerinde çalışmalarımız olacak. Öncelikli vazifemiz, kongreye tüm delege arkadaşlarımızın katılımını sağlamaktır. Delegelerimizin ve misafirlerimizin sağlıklı bir şekilde gidip gelmeleri bizim için son derece önemlidir. Ben, yapılacak olan kongremizin, şimdiden partimize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, partililerimize ve camiamıza saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.” dedi.
İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı yapılacak olan il kongresinde mevcut başkan Yıldız’ı destekleyeceklerini vurguladı.

Aynacı “22 martta yapılacak olan İl Başkanlığı kongresinde bizde, kendi kadro ve ekip arkadaşlarımızla yaptığımız istişareler sonucunda, mevcut il başkanımız Şanbaz Yıldız’ı, il başkanlığına aday olması halinde ona destek vermeye karar vermiş bulunmaktayız”dedi. 

TERCİHİMİZ YILDIZ’DAN YANA
Başkan Aynacı “Gölcük ilçe teşkilatı olarak, geçtiğimiz hafta kongremizi tamamladık ve mazbatamızı alarak görevimize başladık. Yönetim kurulumuz ile de kongre sonrası ilk toplantımızı gerçekleştirdik. 22 Martta da 2. Olağan il kongremizi gerçekleştireceğiz. Öncelikle şunu söylemeliyim, bizler siyaset yapıyoruz, siyasette kadro ve ekip oldukça önemlidir. Yine aynı şekilde, ilçe başkanlarının da il başkanlığı noktasında taraf olma ve tercihte bulunması kadar doğal bir şey olamaz. Bizde, kendi kadro ve ekip arkadaşlarımızla yaptığımız istişareler sonucunda, mevcut il başkanımız Şanbaz YILDIZ’ı, il başkanlığına aday olması halinde ona destek vermeye karar vermiş bulunmaktayız. Elbette ki, insanların tercihlerine ipotek koyamayız. Elbetteki, herkesi bizimle birlikte hareket etmesi noktasında zorlayamayız. Bu bağlamda aday olacak diğer arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum”dedi

KONGREMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPACAĞIZ
Aynacı “Ancak teşkilat hiyerarşisinin doğal bir sonucu olarak ta, alınan kararlara, delegasyonun büyük ölçüde riayet edeceğini iyi biliyoruz. Önümüzdeki günlerde, kongremizin en güzel şekilde geçmesi amacıyla neler yapabiliriz, o konular üzerinde çalışmalarımız olacak. Öncelikli vazifemiz, kongreye tüm delege arkadaşlarımızın katılımını sağlamaktır. Delegelerimizin ve misafirlerimizin sağlıklı bir şekilde gidip gelmeleri bizim için son derece önemlidir. Ben, yapılacak olan kongremizin, şimdiden partimize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, partililerimize ve camiamıza saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.