GÖLCÜK YOLLARI YENİLENİYOR

Gölcük 15.01.2018 - 19:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK YOLLARI YENİLENİYOR

Büyükşehir Belediyesi Gölcük ilçesinin çeşitli yerlerinde yol yapımı için ihale yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gölcük ilçesindeki yolları yenilenmesi için ihaleye çıktı. İhale kapsamında kapsamında 3.8 km yol yapılacakken tretuvar ve aydınlatma işleri de gerçekleştirilecek. İhaleye 7 firma teklif sundu.    7 FİRMA TEKLİF SUNDU Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “Gölcük İlçesi Sınırları İçerisinde Kavşak Kolu ve Yol Üstyapı Düzenlemesi Yapım İşi” ihalesine 7 firma teklif sundu. En düşük teklifi 6 milyon 250 bin TL ile Elif Öfgeli verirken, en yüksek teklifi 7 milyon 718 bin TL ile Uğur Aksu + Nafia İnş. A.Ş. ortaklığı verdi.
Büyükşehir Belediyesi Gölcük ilçesinin çeşitli yerlerinde yol yapımı için ihale yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gölcük ilçesindeki yolları yenilenmesi için ihaleye çıktı. İhale kapsamında kapsamında 3.8 km yol yapılacakken tretuvar ve aydınlatma işleri de gerçekleştirilecek. İhaleye 7 firma teklif sundu. 

 

7 FİRMA TEKLİF SUNDU

Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “Gölcük İlçesi Sınırları İçerisinde Kavşak Kolu ve Yol Üstyapı Düzenlemesi Yapım İşi” ihalesine 7 firma teklif sundu. En düşük teklifi 6 milyon 250 bin TL ile Elif Öfgeli verirken, en yüksek teklifi 7 milyon 718 bin TL ile Uğur Aksu + Nafia İnş. A.Ş. ortaklığı verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.