LASTİK İŞ
ismail

AK Parti STK'lara iftar verdi.

Asayiş 02.08.2013 - 22:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

AK Parti STK'lara iftar verdi.

Gölcük AK Parti teşkilatının Yazlık ılıca tesislerinde düzenlenen iftar programına İl Başkanı Mahmut Civelek ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş katıldı.

Gölcük AK Parti  teşkilatının Yazlık ılıca tesislerinde düzenlenen iftar programına İl Başkanı Mahmut Civelek ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş katıldı. STK'larla bir araya gelen AK Parti Gölcük ilçe teşkilatı iftarına İl Başkanı Civelek konuk oldu.AK Parti Gölcük teşkilat başkanı Sedat Yücel konuklarını kapıda karşılayıp masalarına kadar eşlik etti.Sıcak ve samimi geçen iftarda Teşkilat Başkanı Yücel "nazik davetimizi kırmayarak bizlere eşilk ettiğiniz için teşekkür ederim.Mubarek ramazan ayının bitmesine sayılı günler kala bir araya geldiğimiz için mutluyum.Siz değerli STK başkanları ile zaten sık bir araya gelip,sorunların ,meselelerin çözümünde ortak akıl yürütüyorduk bundan sonra da sık sık bir araya gelip Gölcük genelinde neler yapabiliriz tartışacağız"dedi. Başkan Sedat Yücel'in ardından söz alan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş "Allah kabul etsin,hayırlı bir iftar akşamında bizi bir araya getiren teşkilatımıza teşekkür ederim.Sayın İl Başkanıma ve siz değerli STK temsilcilerimize hoş geldiniz diyorum.Kocaelinin en kıymetli hazinesi olan Ilıcada sizlerle beraber olmak güzel,bu tarihi güzelliklerin ve sağlıklı hazinenin çatısı altında Gölcük halkının geleceğini yönlendirecek siz değerli STK temsilcilerinin her zaman yanında yer alıp sorunların çözümünde ortak akıl yürüttük o yüzden ilçe Başkanımın da dediği gibi sık sık bir araya gelip Gölcük ve sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalarımız olacak"dedi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in ardından söz alan Civelek "Türkiye  büyük süzgeçten geçiyor,dış güçler  Eylül,Ekim ayında Gezi olaylarının daha büyüğünü tezgahlıyorlar.Bu oyunları bozacağız,sayın Başbakana ve AK Partiye yönelik demokrasi dışı tüm müdahaleleri red ediyoruz"dedi.
Gölcük AK Parti teşkilatının Yazlık ılıca tesislerinde düzenlenen iftar programına İl Başkanı Mahmut Civelek ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş katıldı.

Gölcük AK Parti  teşkilatının Yazlık ılıca tesislerinde düzenlenen iftar programına İl Başkanı Mahmut Civelek ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş katıldı.

STK'larla bir araya gelen AK Parti Gölcük ilçe teşkilatı iftarına İl Başkanı Civelek konuk oldu.AK Parti Gölcük teşkilat başkanı Sedat Yücel konuklarını kapıda karşılayıp masalarına kadar eşlik etti.Sıcak ve samimi geçen iftarda Teşkilat Başkanı Yücel "nazik davetimizi kırmayarak bizlere eşilk ettiğiniz için teşekkür ederim.Mubarek ramazan ayının bitmesine sayılı günler kala bir araya geldiğimiz için mutluyum.Siz değerli STK başkanları ile zaten sık bir araya gelip,sorunların ,meselelerin çözümünde ortak akıl yürütüyorduk bundan sonra da sık sık bir araya gelip Gölcük genelinde neler yapabiliriz tartışacağız"dedi.

Başkan Sedat Yücel'in ardından söz alan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş "Allah kabul etsin,hayırlı bir iftar akşamında bizi bir araya getiren teşkilatımıza teşekkür ederim.Sayın İl Başkanıma ve siz değerli STK temsilcilerimize hoş geldiniz diyorum.Kocaelinin en kıymetli hazinesi olan Ilıcada sizlerle beraber olmak güzel,bu tarihi güzelliklerin ve sağlıklı hazinenin çatısı altında Gölcük halkının geleceğini yönlendirecek siz değerli STK temsilcilerinin her zaman yanında yer alıp sorunların çözümünde ortak akıl yürüttük o yüzden ilçe Başkanımın da dediği gibi sık sık bir araya gelip Gölcük ve sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalarımız olacak"dedi.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in ardından söz alan Civelek "Türkiye  büyük süzgeçten geçiyor,dış güçler  Eylül,Ekim ayında Gezi olaylarının daha büyüğünü tezgahlıyorlar.Bu oyunları bozacağız,sayın Başbakana ve AK Partiye yönelik demokrasi dışı tüm müdahaleleri red ediyoruz"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.