LASTİK İŞ

GÖLCÜK DE SEÇİMİ ALACAĞIZ

Asayiş 21.08.2013 - 23:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÖLCÜK DE SEÇİMİ ALACAĞIZ

MHP Belediye Başkan Adayı Adnan Özdere Sahaya İniyor

MHP Belediye Başkan Adayı Adnan Özdere Sahaya İniyor MHP Beleidye Başkan Adayı Adnan Özdere Cuma günü seçim çalışmalarına başlıyor. Özdere “Önce Gölcük'lü vatandaşların derdini sıkıntılarını dinleyeceğiz. Beklentileri nedir onları soracağız. Vatandaşın istedikleri doğrultuda çalışmalarımızı yapacağız”dedi. Yaklaşık iki ay önce MHP beleidye başkan adaylığı açıklanan Adnan Özdere Cuma akşamı Saklı bahçede partilileri ile buluşuyor.   HER ŞEY İYİ BİR GÖLCÜK İÇİN Kendi özel işlerini bitiren ve seçim çalışmasın Cuma günü başlayacağını belirten MHP Belediye başkan Adayı Adnan Özdere “Cuma akşamı 19:30'da partililerimize Saklı bahçede buluşacağız. Biraz özlem giderip seçim çalışmalarında izleyeceğimiz yolu belirleyeceğiz. Tüm çalışmalarımız daha iyi bir Gölcük için olacak”dedi. VATANDAŞ NE İSTERSE O OLACAK Seçim çalışmalarına sokaktan başlayacaklarını belirten Özdere “Önce Gölcük'lü vatandaşların derdini sıkıntılarını dinleyeceğiz. Beklentileri nedir onları soracağız. Vatandaşın istedikleri doğrultuda çalışmalarımızı yapacağız”dedi.   PİLOT BÖLGE SEÇECEĞİZ Seçim çalışmalarını bölge bölge yapacaklarını belirten Özdere “Önce pilot bölge belirleyeceğiz. Sonra bölge bölge çalışmalarımızı yapacağız. Biz masa başında değil sokakta çalışacağız. Gölcük için projelerimiz tamam. Onları vatandaşa anlatacağız”dedi.   KADINLAR VE GENÇLERİMİZ ÇOK ÖNEMLİ Kadın kolları ve gençlerin çok önemli olduğunun altını özellikle çizen Özdere “Kadın kollarımız ve gençlerimiz sürekli çalışıyor. Her an sokakta çalışmalrına devam ediyor. Kadınlar ve gençlerimiz en iyi çalışmaları yapıyorlar. Biz tüm partililerimizle birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Seçimlerde en çok güvendiğim Kadınlar ve gençler. Onlarla beraber Gölcük'te seçimi alacağız”dedi.
MHP Belediye Başkan Adayı Adnan Özdere Sahaya İniyor

MHP Belediye Başkan Adayı Adnan Özdere Sahaya İniyor

MHP Beleidye Başkan Adayı Adnan Özdere Cuma günü seçim çalışmalarına başlıyor. Özdere “Önce Gölcük'lü vatandaşların derdini sıkıntılarını dinleyeceğiz. Beklentileri nedir onları soracağız. Vatandaşın istedikleri doğrultuda çalışmalarımızı yapacağız”dedi.

Yaklaşık iki ay önce MHP beleidye başkan adaylığı açıklanan Adnan Özdere Cuma akşamı Saklı bahçede partilileri ile buluşuyor.

 

HER ŞEY İYİ BİR GÖLCÜK İÇİN

Kendi özel işlerini bitiren ve seçim çalışmasın Cuma günü başlayacağını belirten MHP Belediye başkan Adayı Adnan Özdere “Cuma akşamı 19:30'da partililerimize Saklı bahçede buluşacağız. Biraz özlem giderip seçim çalışmalarında izleyeceğimiz yolu belirleyeceğiz. Tüm çalışmalarımız daha iyi bir Gölcük için olacak”dedi.

VATANDAŞ NE İSTERSE O OLACAK

Seçim çalışmalarına sokaktan başlayacaklarını belirten Özdere “Önce Gölcük'lü vatandaşların derdini sıkıntılarını dinleyeceğiz. Beklentileri nedir onları soracağız. Vatandaşın istedikleri doğrultuda çalışmalarımızı yapacağız”dedi.

 

PİLOT BÖLGE SEÇECEĞİZ

Seçim çalışmalarını bölge bölge yapacaklarını belirten Özdere “Önce pilot bölge belirleyeceğiz. Sonra bölge bölge çalışmalarımızı yapacağız. Biz masa başında değil sokakta çalışacağız. Gölcük için projelerimiz tamam. Onları vatandaşa anlatacağız”dedi.

 

KADINLAR VE GENÇLERİMİZ ÇOK ÖNEMLİ

Kadın kolları ve gençlerin çok önemli olduğunun altını özellikle çizen Özdere “Kadın kollarımız ve gençlerimiz sürekli çalışıyor. Her an sokakta çalışmalrına devam ediyor. Kadınlar ve gençlerimiz en iyi çalışmaları yapıyorlar. Biz tüm partililerimizle birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Seçimlerde en çok güvendiğim Kadınlar ve gençler. Onlarla beraber Gölcük'te seçimi alacağız”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.