LASTİK İŞ

GENÇ KADIN BIÇAKLA ÖLDÜRÜLDÜ !

09.10.2014 - 15:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GENÇ KADIN BIÇAKLA ÖLDÜRÜLDÜ !

Donanma Caddesi'nde az önce meydana gelen olayda bir kadın cinayeti işlendi

Donanma MAhallesi No 41 de meydana gelen olayda 42 yaşındaki Ayşe Zorlu adlı bir kadın bıçakla öldürülmüş olarak bulundu. İddialara göre, Cevdet Zorlu isimli şahıs ile evli olan Ayşe Zorlu bir süre önce eşinden şikayetçi oldu. Mahkeme Cevdet Zorlu'ya eve uaklaşmama cezası verdi. Bugün Gölcük Adliyesi'nde boşanma davası olan Ayşe Zorlu öğlen saatlerinde muhtara giderek bazı evraklar aldı. Ardından evine döndüğü sanılan kadının öğlenden sonra cansız bedeni bulundu. İddialara göre Cevdet Zorlu'nun bir yakınını arayarak " Ayşe'yi öldürdüm gidin bakın" dediği öne sürüldü. 
Donanma Caddesi'nde az önce meydana gelen olayda bir kadın cinayeti işlendi

Donanma MAhallesi No 41 de meydana gelen olayda 42 yaşındaki Ayşe Zorlu adlı bir kadın bıçakla öldürülmüş olarak bulundu.

İddialara göre, Cevdet Zorlu isimli şahıs ile evli olan Ayşe Zorlu bir süre önce eşinden şikayetçi oldu. Mahkeme Cevdet Zorlu'ya eve uaklaşmama cezası verdi. Bugün Gölcük Adliyesi'nde boşanma davası olan Ayşe Zorlu öğlen saatlerinde muhtara giderek bazı evraklar aldı. Ardından evine döndüğü sanılan kadının öğlenden sonra cansız bedeni bulundu. İddialara göre Cevdet Zorlu'nun bir yakınını arayarak " Ayşe'yi öldürdüm gidin bakın" dediği öne sürüldü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.