LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK 'ÜNTANITIM FİLMİ ÇEKİLECEK

Gölcük 30.10.2014 - 19:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÖLCÜK 'ÜNTANITIM FİLMİ ÇEKİLECEK

Gölcük Kent Konseyi aylık yürütme kurulu toplantısında Gölcük tanıtım filmi çekileceği ifade edildi.

Gölcük Kent Konseyi aylık yürütme kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Bu ay ki toplantılarını TEMAD Toplantı Salonu'nda gerçekleştiren Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleri yapılacak faaliyetler hakkında fikir alışverişi yaptı.  GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ Toplantıda Gölcük tanıtım filmi çekilmesiyle ilgili görüşler bildirildi. Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk bu çalışmayı önemsediklerini belirterek "Bizden sonra ki nesile kalıcı işler bırakmak istiyoruz. Gölcük turizm potansiyeli olan bir ilçe. Donanmamız, Yazlık Ilıcamız ilçemizin tanıtımı için önemli bir unsur. Bu nokta da filmin gerekli olduğunu düşünüyoruz" dedi. Toplantının devamında Gölcük'te sağlığın geliştirilmesi, sivil toplum çalışma grubu faaliyetlerinin değerlendirilmesi konularında fikir alışverişi yapıldı.       
Gölcük Kent Konseyi aylık yürütme kurulu toplantısında Gölcük tanıtım filmi çekileceği ifade edildi.
Gölcük Kent Konseyi aylık yürütme kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Bu ay ki toplantılarını TEMAD Toplantı Salonu'nda gerçekleştiren Kent Konseyi yürütme kurulu üyeleri yapılacak faaliyetler hakkında fikir alışverişi yaptı. 
GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ
Toplantıda Gölcük tanıtım filmi çekilmesiyle ilgili görüşler bildirildi. Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk bu çalışmayı önemsediklerini belirterek "Bizden sonra ki nesile kalıcı işler bırakmak istiyoruz. Gölcük turizm potansiyeli olan bir ilçe. Donanmamız, Yazlık Ilıcamız ilçemizin tanıtımı için önemli bir unsur. Bu nokta da filmin gerekli olduğunu düşünüyoruz" dedi. Toplantının devamında Gölcük'te sağlığın geliştirilmesi, sivil toplum çalışma grubu faaliyetlerinin değerlendirilmesi konularında fikir alışverişi yapıldı. 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.