LASTİK İŞ

GÖLCÜK ZABITASI GECE GÜNDÜZ NÖBETTE !

Gölcük 09.01.2015 - 21:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÖLCÜK ZABITASI GECE GÜNDÜZ NÖBETTE !

Zabıta Müdürü İrfan Çavuş ailesi tarafından evde istenmeyen ve psikoloijk sorunları olduğu öğrenilen bir kişinin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Barınma Evi'ne yerleştirildiğini ve soğukta dışarıda kalmaktan kurtarıldığını söyledi.

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürü İrfan Çavuş yoğun kar yağışı nedeni ile halkın zor durumda kalmaması için çalışma yaptıkalrını ve Zabıta ekiplerinin gece ve gündüz iş başında olduğunu söyledi. Çavuş yaptığı açıklamada "Kış şartlarında kimsenin dışarı da mağdur olmaması için elimizden geleni yapıyoruz. İlçemizde ailesi tarafından istenmeyen ve psikolojik rahatsızlığı olan bir gencimiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Barınma Evi'ne yerleştirildi. Bunun dışında bize gelen bir başka mağduriyet söz konusu değil. Yine de ekibimiz her zaman görev başında" dedi.  DİLENCİLERE İZİN VERİLMEYECEK Yoğun kar yağışı nedeni ile vatandaşın manevi duygularının istismar edilmemesi için çalışma yaptıklarını ifade eden Çavuş "Dilenmek zaten yasak. Bazı durumlarda tolerans sağlanabiliyordu. Ancak bu yoğun kuş şartlarında eline çocuklarını alıp halkın manevi duygularını sömüren kişilere asla izin verilmeyecek. Aile daha fazla kazanmak için çocuklarını bu hava da mağdur edemeyecek" dedi.       a
Zabıta Müdürü İrfan Çavuş ailesi tarafından evde istenmeyen ve psikoloijk sorunları olduğu öğrenilen bir kişinin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Barınma Evi'ne yerleştirildiğini ve soğukta dışarıda kalmaktan kurtarıldığını söyledi.
Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürü İrfan Çavuş yoğun kar yağışı nedeni ile halkın zor durumda kalmaması için çalışma yaptıkalrını ve Zabıta ekiplerinin gece ve gündüz iş başında olduğunu söyledi. Çavuş yaptığı açıklamada "Kış şartlarında kimsenin dışarı da mağdur olmaması için elimizden geleni yapıyoruz. İlçemizde ailesi tarafından istenmeyen ve psikolojik rahatsızlığı olan bir gencimiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Barınma Evi'ne yerleştirildi. Bunun dışında bize gelen bir başka mağduriyet söz konusu değil. Yine de ekibimiz her zaman görev başında" dedi. 
DİLENCİLERE İZİN VERİLMEYECEK
Yoğun kar yağışı nedeni ile vatandaşın manevi duygularının istismar edilmemesi için çalışma yaptıklarını ifade eden Çavuş "Dilenmek zaten yasak. Bazı durumlarda tolerans sağlanabiliyordu. Ancak bu yoğun kuş şartlarında eline çocuklarını alıp halkın manevi duygularını sömüren kişilere asla izin verilmeyecek. Aile daha fazla kazanmak için çocuklarını bu hava da mağdur edemeyecek" dedi. 
 
 
 a
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.