GÖLCÜKLÜ AMATÖRLERİN ZORLU HAFTASI

Spor 03.11.2017 - 17:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKLÜ AMATÖRLERİN ZORLU HAFTASI

Kocaeli Amatör Süper Lig ve Kovaeli Birinci Amatör Küme’de, ilçemizi temsil eden takımlarımızı heyecanlı ve çekişmalei bir hafta bekliyor.

Gölcüklü Amatörlerin zorlu haftası   Kocaeli Amatör Süper Lig ve Kovaeli Birinci Amatör Küme’de, ilçemizi temsil eden takımlarımızı heyecanlı ve çekişmalei bir hafta bekliyor. Süper Lig’de İhsaniyespor ve Seka Doğanspor’u zor günler beklerken, Değirmenderespor play-off mücadelesi veriyor. 1. Küme de ise Asarköyspor ve Hisareynspor zirveyi zorlarken, Şirinköyspor alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor     GÖLCÜK DERBİSİ BERABERE BİTTİ İlçemizi Kocaeli Amatör Süper Lig A Grubu’nda temsil eden İhsaniyespor ve Seka Doğanspor, önceki akşam Değirmendere Stadı’nda ilçe derbisinde kapıştılar. Bu sezona çok kötü başlayan İhsaniyespor maçına oynadığı 7 karşılaşmadan da puan alamayan Seka Doğanspor, ilk puanını ilçe derbisinde karşılaştığı İhsaniyespor maçında 2-2’lik skorla aldı. Seka Doğanspor iki kez öne geçmesine rağmen, kendisi gibi galibiyeti bulunmayan İhsaniyespor’u elinden kaçırdı.   KADERİMİZ GEBZELİLERİN ELİNDE Süper Amatör Lig B Grubu’nda İlçemizi temsil eden Değirmenderespor, cumartesi akşamı, grup lideri Sultan Orhanspor ile Gebze Metin Oktay Stadı’nda kapışacak. Süper Amatör Lig B Grubu’nda lider Sultan Orhan’ın rakibi, ilk 4 mücadelesi veren temsilcimiz Değirmenderespor olacak. Haftanın en dikkat çekici maçı saat Cumartesi akşamı saat 17.00 da başlayacak ve Gebze Metin Oktay Stadı’nda oynanacak. 7 maç sonunda 6 galibiyet 1 beraberlikle 19 puana sahip lider Sultan Orhan, 7 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik ve 2 yenilgiyle 13 puan ile dördüncü sırada bulunan Değirmendere arasındaki kritik mücadeleyi Mehmet Bahar yönetecek.  A Grubundaki temsilcilerimizden Seka Doğanspor Pazar günü Kavaklı Stadı’nda Arapçeşmespor’u ağırlarken, İhsaniyespor, Gebze deplasmanında Denizlişköyspor’un konuğu olacak.   BİRİNCİ KÜMEDE ZORLU MAÇLAR İlçemizi Kocaeli Birinci Küme B Grubunda temsil eden Şirinköyspor, bu akşam (Cuma) Değirmendere Stadı’nda Saat 19.15 de başlayacak maçta, Uzuntarla Belediyespor’u ağırlayacak. Bu gruptaki diğer temsilcimiz Hisareynspor da, cumartesi akşamı Kavaklı Stadı’nda saat 18.30 da başlayacak maçta, Çamlıtepespor’u konuk edecek. Zirve mücadelesi veren Hisareynspor, Çamlıtepespor karşısında bir iş kazasına uğramak istemiyor. Birinci Küme A Grubundaki tek temsilcimiz Asarköyspor ise Cumartesi akşamı Mmehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda Çenesuyu Plajyoluspor’un konu olacak. Saat 17.00 da başalyacak maçta, Asarköyspor rakibini yenerek zirve mücadelesini sürdürmek istiyor.     GÖLCÜKLÜLERİN MAÇ TAKVİMİ 3 KASIM CUMA DEĞİRMENDERE STADI Saat: 19.15 Şirinköyspor-Uzuntarla Bld. 4 KASIM CUMARTESİ METİN OKTAY STADI Saat: 17.00 Sultan Orhanspor-Değirmenderespor AVNİ KALKAVAN STADI Saat: 17.00 Ç.Plajyoluspor-Asarköyspor KAVAKLI STADI Saat: 18.30 Hisareynspor-Çamlıtepespor 5 KASIM PAZAR KAVAKLI STADI Saat: 16.00 Seka Doğanspor-Arapçeşmespor METİN OKTAY STADI Saat: Denizliköyüspor-İhsaniyespor *********************  
Kocaeli Amatör Süper Lig ve Kovaeli Birinci Amatör Küme’de, ilçemizi temsil eden takımlarımızı heyecanlı ve çekişmalei bir hafta bekliyor.

Gölcüklü Amatörlerin zorlu haftası

 

Kocaeli Amatör Süper Lig ve Kovaeli Birinci Amatör Küme’de, ilçemizi temsil eden takımlarımızı heyecanlı ve çekişmalei bir hafta bekliyor. Süper Lig’de İhsaniyespor ve Seka Doğanspor’u zor günler beklerken, Değirmenderespor play-off mücadelesi veriyor. 1. Küme de ise Asarköyspor ve Hisareynspor zirveyi zorlarken, Şirinköyspor alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor  

 

GÖLCÜK DERBİSİ BERABERE BİTTİ

İlçemizi Kocaeli Amatör Süper Lig A Grubu’nda temsil eden İhsaniyespor ve Seka Doğanspor, önceki akşam Değirmendere Stadı’nda ilçe derbisinde kapıştılar. Bu sezona çok kötü başlayan İhsaniyespor maçına oynadığı 7 karşılaşmadan da puan alamayan Seka Doğanspor, ilk puanını ilçe derbisinde karşılaştığı İhsaniyespor maçında 2-2’lik skorla aldı. Seka Doğanspor iki kez öne geçmesine rağmen, kendisi gibi galibiyeti bulunmayan İhsaniyespor’u elinden kaçırdı.

 

KADERİMİZ GEBZELİLERİN ELİNDE

Süper Amatör Lig B Grubu’nda İlçemizi temsil eden Değirmenderespor, cumartesi akşamı, grup lideri Sultan Orhanspor ile Gebze Metin Oktay Stadı’nda kapışacak. Süper Amatör Lig B Grubu’nda lider Sultan Orhan’ın rakibi, ilk 4 mücadelesi veren temsilcimiz Değirmenderespor olacak. Haftanın en dikkat çekici maçı saat Cumartesi akşamı saat 17.00 da başlayacak ve Gebze Metin Oktay Stadı’nda oynanacak. 7 maç sonunda 6 galibiyet 1 beraberlikle 19 puana sahip lider Sultan Orhan, 7 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik ve 2 yenilgiyle 13 puan ile dördüncü sırada bulunan Değirmendere arasındaki kritik mücadeleyi Mehmet Bahar yönetecek. 

A Grubundaki temsilcilerimizden Seka Doğanspor Pazar günü Kavaklı Stadı’nda Arapçeşmespor’u ağırlarken, İhsaniyespor, Gebze deplasmanında Denizlişköyspor’un konuğu olacak.

 

BİRİNCİ KÜMEDE ZORLU MAÇLAR

İlçemizi Kocaeli Birinci Küme B Grubunda temsil eden Şirinköyspor, bu akşam (Cuma) Değirmendere Stadı’nda Saat 19.15 de başlayacak maçta, Uzuntarla Belediyespor’u ağırlayacak.

Bu gruptaki diğer temsilcimiz Hisareynspor da, cumartesi akşamı Kavaklı Stadı’nda saat 18.30 da başlayacak maçta, Çamlıtepespor’u konuk edecek. Zirve mücadelesi veren Hisareynspor, Çamlıtepespor karşısında bir iş kazasına uğramak istemiyor.

Birinci Küme A Grubundaki tek temsilcimiz Asarköyspor ise Cumartesi akşamı Mmehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda Çenesuyu Plajyoluspor’un konu olacak. Saat 17.00 da başalyacak maçta, Asarköyspor rakibini yenerek zirve mücadelesini sürdürmek istiyor.  

 

GÖLCÜKLÜLERİN MAÇ TAKVİMİ

3 KASIM CUMA

DEĞİRMENDERE STADI

Saat: 19.15 Şirinköyspor-Uzuntarla Bld.

4 KASIM CUMARTESİ

METİN OKTAY STADI

Saat: 17.00 Sultan Orhanspor-Değirmenderespor

AVNİ KALKAVAN STADI

Saat: 17.00 Ç.Plajyoluspor-Asarköyspor

KAVAKLI STADI

Saat: 18.30 Hisareynspor-Çamlıtepespor

5 KASIM PAZAR

KAVAKLI STADI

Saat: 16.00 Seka Doğanspor-Arapçeşmespor

METİN OKTAY STADI

Saat: Denizliköyüspor-İhsaniyespor

*********************

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.