LASTİK İŞ

GÖLCÜKLÜ MUHTARLAR TOPLANDI

Gölcük 12.01.2017 - 08:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKLÜ MUHTARLAR TOPLANDI

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından her ayın ikinci çarşamba gününde yapılan köy muhtarları toplantısı, Gölcük Belediyesi başkanlık makamında bulunan toplantı salonunda yapıldı.

Muhtarlar, gerçekleştirilen toplantıda, bulundukları alandaki sıkıntıları dile getirdi. Başkan Ellibeş, sorunları birlikte ve muhtarlar samimi gayretleri ile birlikte çözeceklerini ifade etti. Toplantıya Başkan Ellibeş’in yanısıra,Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral ile ilçedeki köy muhtarları katıldı. MUHTARLAR İSTEKLERİNİ ANLATTI   Gerçekleştirilen toplantıda söz alan köy muhtarları, köylerde yaşadıkları sıkıntıları dile getirerek çözüm önerileri hakkında hem Başkan Ellibeş hem de birbirleri ile istişarelerde bulundu. Sorunların çözümü noktasında birbirlerine yardımcı olmaları gerektiğini ifade eden muhtarlar, bu konuda hem Başkan Ellibeş hem de Derneği Başkanı Saral'dan birçok konuda bilgi aldıklarını ifade etti. "SIKINTILARIN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ"  Başkanı Ellibeş, toplantıda yaptığı konuşmada; "Köylerimizdeki sıkıntıları aktarmanız durumunda bizler de gereken çözüm önerilerini sizlere sunup sorunları ortadan kaldırmak için gayret göstereceğiz. Yine bu konuda birlikte çalışmaya, her zaman olduğu gibi devam edelim. Bunu devam ettirdiğimi sürece de üstesinden gelemeyeceğimiz hiç sorun olmayacaktır." dedi. "MÜCADELEDEN BAŞARIYLA ÇIKTIK"  Başkan Elllibeş ayrıca, Belediye personelimiz ve muhtarlarımız ile her daim bilgi alışverişinde bulunarak Gölcük’te karla mücadeleden başarıyla çıktıklarını, ihtiyaç halinde de ekiplerin anında müdahalelerde bulunduğunu ve olası yoğun kar yağışı durumunda da ekiplerin hazır olarak beklediğini ifade etti.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından her ayın ikinci çarşamba gününde yapılan köy muhtarları toplantısı, Gölcük Belediyesi başkanlık makamında bulunan toplantı salonunda yapıldı.

Muhtarlar, gerçekleştirilen toplantıda, bulundukları alandaki sıkıntıları dile getirdi. Başkan Ellibeş, sorunları birlikte ve muhtarlar samimi gayretleri ile birlikte çözeceklerini ifade etti. Toplantıya Başkan Ellibeş’in yanısıra,Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral ile ilçedeki köy muhtarları katıldı.

MUHTARLAR İSTEKLERİNİ ANLATTI  

Gerçekleştirilen toplantıda söz alan köy muhtarları, köylerde yaşadıkları sıkıntıları dile getirerek çözüm önerileri hakkında hem Başkan Ellibeş hem de birbirleri ile istişarelerde bulundu. Sorunların çözümü noktasında birbirlerine yardımcı olmaları gerektiğini ifade eden muhtarlar, bu konuda hem Başkan Ellibeş hem de Derneği Başkanı Saral'dan birçok konuda bilgi aldıklarını ifade etti.

"SIKINTILARIN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ" 

Başkanı Ellibeş, toplantıda yaptığı konuşmada; "Köylerimizdeki sıkıntıları aktarmanız durumunda bizler de gereken çözüm önerilerini sizlere sunup sorunları ortadan kaldırmak için gayret göstereceğiz. Yine bu konuda birlikte çalışmaya, her zaman olduğu gibi devam edelim. Bunu devam ettirdiğimi sürece de üstesinden gelemeyeceğimiz hiç sorun olmayacaktır." dedi.

"MÜCADELEDEN BAŞARIYLA ÇIKTIK" 

Başkan Elllibeş ayrıca, Belediye personelimiz ve muhtarlarımız ile her daim bilgi alışverişinde bulunarak Gölcük’te karla mücadeleden başarıyla çıktıklarını, ihtiyaç halinde de ekiplerin anında müdahalelerde bulunduğunu ve olası yoğun kar yağışı durumunda da ekiplerin hazır olarak beklediğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.